CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
......si STEAUA s-a calificat in semifinale !!!!!!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 9:05 am    Titlul subiectului: ......si STEAUA s-a calificat in semifinale !!!!!! Raspunde cu citat (quote)

Povestea s-a scris :STEAUA v-a juca in semifinalele UEFA si sa dea DUMNEZEU sa joace si finala.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 9:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca sunt singura persoana din Romania (ba nu, e si omu' meu), care nu s-a uitat la meci. Rolling Eyes Dar am vazut dimineata stirile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
m@mi
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dub,dub,dub...dub,dub
FORZZA STEAUA!!!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

m@mi... cool raspunsul tau, foarte original! Laughing Laughing Laughing

Eu m-am uitat la meci, desi nu sunt microbista. Insa asa de tare m-am enervat dimineata la stiri... numai despre meci au vorbit! Rolling Eyes

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 10:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:

Eu m-am uitat la meci, desi nu sunt microbista. Insa asa de tare m-am enervat dimineata la stiri... numai despre meci au vorbit! Rolling Eyes

Eu ,desi sunt fan inrait STEAUA ,nu m-am uitat la meci pt ca mi-a fost asa de fricaaaaa.In schimg l-am comentat on line cu fetele de pe culinar.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 10:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Cred ca sunt singura persoana din Romania (ba nu, e si omu' meu), care nu s-a uitat la meci. Rolling Eyes Dar am vazut dimineata stirile.

trece-ma si pe mine pe lista, ca nici eu nu m-am uitat. dar m-au disperat dupa meci claxoanele si urletele ce se auzeau de afara./

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 10:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ei na? La mine era o linisteeeeee.... Laughing

Lachitza mea

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 4:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am vazut decat ultimele 5 min....M-am bucurat...in gand pentru ca baietii mei sunt Rapidisti...si mi-a fost frica sa nu patzesc ceva.. Laughing Laughing
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am sarit de bucurie precum o capritza(dupa spusele lu' Danutu) si am stat treaza pana dimineata la 2 jumate sa vad tot ce s-a dat in direct la televizor.
Drept urmare azi am fost cheauna de somn,iar in urechi nu-mi suna decat imnul Stelei,nici nu imi m-ai dau seama daca suna telefonul(pe care am imnul Stelei)sau doar am pareri Laughing Laughing Laughing Laughing

Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 11 04 2006, 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Antrenorul STELEI isi anunta jucatorii ca vor juca un
meci contra RAPIDULUI. Nimeni n-are chef, si la un
moment dat OGARARU zice :

- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra
RAPIDULUI, si voi mergeti intr-un club, OK?"

Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si
ce vad: 1-0 pentru STEAUA, gol OGARARU in minutul 5!
Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute. La
capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul
si. "RAPID 1 - Steaua 1, gol MUGUREL BUGA, minutul
90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe
OGARARU, disperat, cu capul in maini.

- Ce s-a intamplat, mai OGARARULE ?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in
minutul 6.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 11 04 2006, 6:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 11 04 2006, 8:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Si eu sunt stelista dar il tachinam pe Cezar ca tin cu Rapidu si ca il iubesc pe Cristi Borcea asa ca le-am abramburit rau de tot ,hihihihi!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Vin 14 04 2006, 12:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt stelista de cand ma stiu...
Lupta Steaua!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 28 04 2006, 10:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca stelistele noastre nu mai intra azi pe chic..de suparare !!

Eu nu am avut cum sa va meciul, dar ma tot uitam pe net la rezultat. Intai am vazut 0-2, apoi 1-2 (eram inca linistita), apoi 3-2 !!! (ma gandeam ce s-o fi intamplat in alea 10 minute in care nu am fost pe net!!), insa cireasa de pe tort a fost 4-2 !

Bine ca nu am vazut meciul, cred ca faceam infarct...
Sus
m@mi
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Vin 28 04 2006, 10:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce a fost....a fost...a trecut. Trebuie sa ne mandrim cu baietii nostri ca au ajuns pana in semifinala. Neutral
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 28 04 2006, 11:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt suparata rau de tot, rau de tot............... Crying or Very sad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 28 04 2006, 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danielac a scris:
sunt suparata rau de tot, rau de tot............... Crying or Very sad

Eu ma tachinasem toata repriza unu cu prietenul meu cel mai bun din Anglia , pusesem pariu pe un stritease Laughing Laughing Laughing Laughing , si iete ca trebui sa-mi iau coada intre picioare si sa ma duc la somn de jena cu ce facu steaua .Am avut niste nerviiiiiiiiiii !!!!!!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 28 04 2006, 11:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am vazut meciul si am avut senzatia ca s-au speriat de ce li se intampla!!!
S-au blocat ....si dupa 2-0 fugeau pe teren...parca speriati de bombe. Stransi in careul lor parca nu mai vroiau altceva decat sa se termine meciu...Englezii au vrut sa castige...si au castigat Wink
Pacat...meritau mai mult dar ...in primul rand nu au fost pregatiti psihic pentru finala! Rolling Eyes Rolling Eyes

nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 28 04 2006, 11:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Eu am vazut meciul si am avut senzatia ca s-au speriat de ce li se intampla!!!
S-au blocat ....si dupa 2-0 fugeau pe teren...parca speriati de bombe. Stransi in careul lor parca nu mai vroiau altceva decat sa se termine meciu...Englezii au vrut sa castige...si au castigat Wink
Pacat...meritau mai mult dar ...in primul rand nu au fost pregatiti psihic pentru finala! Rolling Eyes Rolling Eyes

Si eu si Cezar a, gandit la fel .Cezar a spus ca antrenorul e de vina pentru ca el nu i-a pregatit psihic .

Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 1:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e de vina si antrenorul dar nu e numai vina lui, trebuie sa ai si pe cine sa antrenezi si sunt cativa la noi care nu prea meritau sa joace in seara aia...

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum