CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
[b]Anybody here? (2)[/b]
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 10:43 pm    Titlul subiectului: [b]Anybody here? (2)[/b] Raspunde cu citat (quote)

Va invitam aici sa continuam

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Mie 05 04 2006, 11:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Puiutz te salut si tu esti pe strasse la ora asta.....la mine totzi dorm si eu ma mai uit dupa una, alta....in asteptarea orei ptr. antibioticul lui Rares....
Imi pare rau de piciorul tau ! Te doare rau? Da o fuga la doctor sau macar pune niste comprese cu apa rece(ghetza..)
Sa te faci repede bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 10:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce-a patit Puiut?

Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 10:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sad e bolnavior???
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma doare de nu mai pot.Mi-am sclintit glezna dar peste citeva ore ma duc sa vad daca mi-o pune la loc un nene care se pricepe la asa ceva (prin masaj).Mor de frica dar asa nu mai pot sta.Am avut comprese cu bitte toata noapte dar fara rezultat. Va scriu mai tirziu ce am rezolvat.Pupici.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 1:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Puiutz mic iti tin pumnii...va durea intr-adevar cand ti-l pune la loc dar dupa va fi okay...ma gandesc al tine si sa te pui repede pe picioare!!!!!pusi miiiiiii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

indi esti mey bibi??????
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

paci scumpo paci!
imediat fug cica am scoli Laughing Laughing Laughing Laughing te sun sapt viitoare!its a promise!am scris la ce am mai facut azi Laughing Laughing
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am revenit VINDECATA doar ca durerea o sa mai tina cam o saptamina. Asa ca ma tirasc de colo colo prin casa iar Nico parca simte ca ma doare, vine la mine in brate si imi pune palmutele pe obraji si ma pupa dulce. Asa mi se pare ca durerea e mai usor de suportat pupic
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 06 04 2006, 8:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Offf , puiut , sper sa ti se vindece glezna !
Bibicuta , cum e bre acasa?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Vin 07 04 2006, 1:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vai mai Puiutz ce durere cred ca ai tras asta noapte......am patzit-o si eu odata....daca iti spun cum, ma fac de rusine....dar ce durere, mi l-a pus si in ghips, mai era si vara......a fost super naspa....
Incearca tratamentul asta babesc : te bagi in cada cu apa caldutza si sa iti faci un masaj usor, cu sapun (clabuc) la piciorul cu "problema" si apoi dupa ce te stergi te dai cu crema de galbenele si fuga in pat si nani ( nu mai umbli prin casa).
Si fiica-mea face la fel daca ma doare ceva, of, copii astia te topesc si te lasa fara cuvinte...
Sa te vindeci repede!
Hai spune drept, ca nu vede, nu aude nimeni, asa-i ca ai umblat cu rolele prin casa?

Bibicutzule, apari si dispari....esti ca o comeata.....hai odata cu totul.....ca de nu %d, ca ne este tare dor de tine pupatura
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 08 04 2006, 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing bine le-ai zis nichi si tu rbk-ut .ma refer in ceea ce o priveste pe bibistroantza care aci ne saluta aci dispare
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 08 04 2006, 4:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rbkalexandru a scris:
Vai mai Puiutz ce durere cred ca ai tras asta noapte......am patzit-o si eu odata....daca iti spun cum, ma fac de rusine....dar ce durere, mi l-a pus si in ghips, mai era si vara......a fost super naspa....
Incearca tratamentul asta babesc : te bagi in cada cu apa caldutza si sa iti faci un masaj usor, cu sapun (clabuc) la piciorul cu "problema" si apoi dupa ce te stergi te dai cu crema de galbenele si fuga in pat si nani ( nu mai umbli prin casa).
Si fiica-mea face la fel daca ma doare ceva, of, copii astia te topesc si te lasa fara cuvinte...
Sa te vindeci repede!
Hai spune drept, ca nu vede, nu aude nimeni, asa-i ca ai umblat cu rolele prin casa.

Ai dreptate RBK, noaptea durerile sint groaznice Mad , am experienta ca am mai avut parte de doua entorse cu citva ani in urma la amindoua picioarele si cu fiecare am stat in ghips cite doua luni asa ca acum am hotarit sa merg sa mi-l puna la loc.
PS Laughing sa stii ca nu m-am dat cu rolele prin casa ci m-am jucat volei in curte si am calcat sucit dupa care am cazut . Bineinteles saream ca o caprita Laughing Laughing
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 08 04 2006, 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

of, Puiut, chiar acum inainte de curatenia de Paste ai cazut? Nu puteai sa mai astepti s tu vreo saptamina? Laughing Lasa, ca te ajuta sotul la treburi Laughing

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 08 04 2006, 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaaaa, ma ajuta, de dimineata a fost la faculta iar dupa amiaz s-a dus la munca. Am facut eu curat mai tiris, mai in genunchi. de la 9 dimineata abia acum am terminat.Asa in mare ca pina la Paste mai este si doar mi-o trece si mie.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 08 04 2006, 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Offf,offf ,tot te doare , puiutule?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 08 04 2006, 11:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tot ma doare dar ce ma ingrijoreaza mai tare e ca s-a invinetit o mare portiune din picior, de la degete pina spre gamba si este destul de umflat. sa vedem cum trece si noaptea asta. Ei , asta e , mai rabd daca mi-o trebuit joaca si am uitat de citi ani am si de cite kg.
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Dum 09 04 2006, 11:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

saracutza de tineeeeeeee. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 09 04 2006, 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unde sinteti fetelor? Chiar nimeni?
La fel patesc in fiecare duminica dupa amiaza, ai mei dorm iar eu bintui pe forum singuraaaaa Lasa ca mi se trezeste trupa si mergem in parc fiindca afara e demential de placut.
Va pup si ne mai intilnim....
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 09 04 2006, 3:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aici sunt puiut
poate ne vedem pe YM

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse...Urgente, Poezii...chestii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatoare
Pagina 1 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum