| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 04 04 2006, 10:43 pm Titlul subiectului: [b]Anybody here? (2)[/b] |
|
|
Va invitam aici sa continuam _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 05 04 2006, 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Puiutz te salut si tu esti pe strasse la ora asta.....la mine totzi dorm si eu ma mai uit dupa una, alta....in asteptarea orei ptr. antibioticul lui Rares....
Imi pare rau de piciorul tau ! Te doare rau? Da o fuga la doctor sau macar pune niste comprese cu apa rece(ghetza..)
Sa te faci repede bine! |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

|
Trimis: Joi 06 04 2006, 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ce-a patit Puiut? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Joi 06 04 2006, 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
e bolnavior??? |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Joi 06 04 2006, 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma doare de nu mai pot.Mi-am sclintit glezna dar peste citeva ore ma duc sa vad daca mi-o pune la loc un nene care se pricepe la asa ceva (prin masaj).Mor de frica dar asa nu mai pot sta.Am avut comprese cu bitte toata noapte dar fara rezultat. Va scriu mai tirziu ce am rezolvat.Pupici. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Joi 06 04 2006, 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Puiutz mic iti tin pumnii...va durea intr-adevar cand ti-l pune la loc dar dupa va fi okay...ma gandesc al tine si sa te pui repede pe picioare!!!!!pusi miiiiiii |
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Joi 06 04 2006, 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| indi esti mey bibi?????? |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Joi 06 04 2006, 1:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
paci scumpo paci!
imediat fug cica am scoli te sun sapt viitoare!its a promise!am scris la ce am mai facut azi  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 06 04 2006, 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am revenit VINDECATA doar ca durerea o sa mai tina cam o saptamina. Asa ca ma tirasc de colo colo prin casa iar Nico parca simte ca ma doare, vine la mine in brate si imi pune palmutele pe obraji si ma pupa dulce. Asa mi se pare ca durerea e mai usor de suportat  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 06 04 2006, 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Offf , puiut , sper sa ti se vindece glezna !
Bibicuta , cum e bre acasa? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 07 04 2006, 1:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Vai mai Puiutz ce durere cred ca ai tras asta noapte......am patzit-o si eu odata....daca iti spun cum, ma fac de rusine....dar ce durere, mi l-a pus si in ghips, mai era si vara......a fost super naspa....
Incearca tratamentul asta babesc : te bagi in cada cu apa caldutza si sa iti faci un masaj usor, cu sapun (clabuc) la piciorul cu "problema" si apoi dupa ce te stergi te dai cu crema de galbenele si fuga in pat si nani ( nu mai umbli prin casa).
Si fiica-mea face la fel daca ma doare ceva, of, copii astia te topesc si te lasa fara cuvinte...
Sa te vindeci repede!
Hai spune drept, ca nu vede, nu aude nimeni, asa-i ca ai umblat cu rolele prin casa?
Bibicutzule, apari si dispari....esti ca o comeata.....hai odata cu totul.....ca de nu %d, ca ne este tare dor de tine  |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 08 04 2006, 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine le-ai zis nichi si tu rbk-ut .ma refer in ceea ce o priveste pe bibistroantza care aci ne saluta aci dispare |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 08 04 2006, 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| rbkalexandru a scris: | Vai mai Puiutz ce durere cred ca ai tras asta noapte......am patzit-o si eu odata....daca iti spun cum, ma fac de rusine....dar ce durere, mi l-a pus si in ghips, mai era si vara......a fost super naspa....
Incearca tratamentul asta babesc : te bagi in cada cu apa caldutza si sa iti faci un masaj usor, cu sapun (clabuc) la piciorul cu "problema" si apoi dupa ce te stergi te dai cu crema de galbenele si fuga in pat si nani ( nu mai umbli prin casa).
Si fiica-mea face la fel daca ma doare ceva, of, copii astia te topesc si te lasa fara cuvinte...
Sa te vindeci repede!
Hai spune drept, ca nu vede, nu aude nimeni, asa-i ca ai umblat cu rolele prin casa. |
Ai dreptate RBK, noaptea durerile sint groaznice , am experienta ca am mai avut parte de doua entorse cu citva ani in urma la amindoua picioarele si cu fiecare am stat in ghips cite doua luni asa ca acum am hotarit sa merg sa mi-l puna la loc.
PS sa stii ca nu m-am dat cu rolele prin casa ci m-am jucat volei in curte si am calcat sucit dupa care am cazut . Bineinteles saream ca o caprita  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

|
Trimis: Sam 08 04 2006, 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
of, Puiut, chiar acum inainte de curatenia de Paste ai cazut? Nu puteai sa mai astepti s tu vreo saptamina? Lasa, ca te ajuta sotul la treburi  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 08 04 2006, 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daaaaa, ma ajuta, de dimineata a fost la faculta iar dupa amiaz s-a dus la munca. Am facut eu curat mai tiris, mai in genunchi. de la 9 dimineata abia acum am terminat.Asa in mare ca pina la Paste mai este si doar mi-o trece si mie. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Sam 08 04 2006, 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Offf,offf ,tot te doare , puiutule? _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 08 04 2006, 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tot ma doare dar ce ma ingrijoreaza mai tare e ca s-a invinetit o mare portiune din picior, de la degete pina spre gamba si este destul de umflat. sa vedem cum trece si noaptea asta. Ei , asta e , mai rabd daca mi-o trebuit joaca si am uitat de citi ani am si de cite kg. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Dum 09 04 2006, 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
saracutza de tineeeeeeee.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 09 04 2006, 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unde sinteti fetelor? Chiar nimeni?
La fel patesc in fiecare duminica dupa amiaza, ai mei dorm iar eu bintui pe forum singuraaaaa Lasa ca mi se trezeste trupa si mergem in parc fiindca afara e demential de placut.
Va pup si ne mai intilnim.... _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

|
Trimis: Dum 09 04 2006, 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
aici sunt puiut
poate ne vedem pe YM _________________