CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Probleme???
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 10:41 am    Titlul subiectului: Probleme??? Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa anuntz pe toata lumea ca saptamana trecuta Chicbebe si-a schimbat serverul si din acest motiv au mai fost oarece probleme, care pe masura ce au fost sesizate au fost remediate.
Rugamintea mea cea mare este sa ma anuntati daca mai intampinati probleme de ordin tehnic, oricare ar fi acestea... Cool
Va multumesc pentru intelegere si va astept cu drag!

Mihaela - Admin

Ultima modificare efectuata de catre admin la Vin 10 04 2009, 11:32 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 10:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie mi se pare ca merge mult mai bine incarcarea paginilor. Bravo !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 11:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la mine merge super bine .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 12:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu,dupa cum stii,am avut probleme cu moderarea,ca toti moderatorii de fapt...acum eok!
Si e f rapid...la mine era oricum rapid,pt ca am conectiune buna!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Problema mea a fost ca nu puteam deloc intra pe Chicbebe. Aveamd e fiecare data eroare. Acum, cand intru, trebuie sa intru pe www2.chicbebe.ro Si voi ati patit la fel?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, exact, dar important e ca MERGE.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 6:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tocmai am vazut si eu chestia cu www2.chicbebe.ro .

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 7:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu tocmai am aflat ca au fost probleme... Wink Razz Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probleme au fost si pe aici, dar le-am rezolvat. E mai bine acum, felicitari!
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 10:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si problema cu www2.chicbebe.ro se va rezolva. Acum se face o directionare. In cateva zile vom reveni la www.chicbebe.ro.
daca mai sunt probleme nu ezitati sa le spuneti...doar asa se pot rezolva! Va multumesc mult!! Razz

nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 7:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta , in afara de acel 2 eu n-am nici o problema .Din contra , viteza este mult mai mare .

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta am vrut...viteza mai mare...si pentru asta baietii nostri lucreaza!!! Laughing Laughing inca lucreaza!!! Laughing Laughing
Se va rezolva si cu acel 2...curand!! Wink

admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 5:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bai...ma intreb...o fi tot din cauza sistemului...lipsa Geaninutzeii???? Embarassed Embarassed ca atunci chiar fac scandal.... Laughing Laughing Laughing
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 6:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta nu stiu da am vazut 2 ala si la alt site .Or fi lucrand si aia la sistem ?Ca-s cam prostovani ! Ala e site , nu e forum . Laughing Laughing Laughing

Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 7:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce probleme??bine ca m-am putul loga inapoi
tineti fetelor minte userul si parola ca uite....eu am sta o gramada pe dinafara....
admin..multumesc mult ca m-ai adus inapoi!!!
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 10:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu mare placere..ORICAND...la ORICINE!!! Laughing Laughing
Bine ai revenit!!! Laughing

ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nici nu vazusem doiul ala Laughing acum merge bine, dar in seara asta iar mi s-a blocat forumul si a trebuit sa-l inchid si redeschid de vreo 3 ori -

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mie 05 04 2006, 6:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu merge magazinul... Sad
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 05 04 2006, 6:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza, mie imi merg toate bine, am mai intrebat si pe altii si la fel, totul pare in regula.

Eventual, da un restart la calculatorul tau si vezi cum se comporta dupa aceea...

Succes !
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 05 04 2006, 6:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi merge ...incearca sa-i dai un restart la calc....un F5...nu stiu ce sa zic...nu-i de la noi... Wink
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum