CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Probleme???
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stai ca n-am priceput... Ce vrei tu sa devii? Shocked

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 3:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:

Rolling Eyes

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 3:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Adminule... am si eu o intrebare:

Tot astept sa depasesc faza de "Cel mai tare parinte" si vad ca nici eu si nici Nik nu reusim... In ce conditii avansam la urmatorul nivel? Banuiesc ca in functie de activitatea de pe site, nu? Rolling Eyes

Da, din pacate.

Eu as propune sa se scoata de tot stelutele si titulaturile. Activitatea de pe site-ul acesta (cel putin) pune accent pe calitate, si nu pe cantitate. Cel putin asa se intentiona, corectati-ma daca gresesc.

E adevarat ca am mizat prea mult pe bunul simt al unora si recunosc ca s-au inchis prea mult ochii la niste exagerari.

Sper sa nu ramana asa lucrurile.
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 3:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vrut si eu sa spun fix acelasi lucru: un membru poate scrie n x 1.000.000 mesaje... insa daca lasa de dorit din punct de vedere calitativ... Rolling Eyes

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de acord cu sugestia voastra de a renunta la stelute si titulaturi!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca ne leagam de ceea ce nu este relevant.... Stelutele si titulaturile sunt niste chestii haioase si nu neaparat de evaluare. Evaluarea nu se face neaparat conform numarului de mesaje, ci si din punctul de vedere al calitatii interventiilor respectivului membru...

Daca e sa ne luam dupa numarul de mesaje, inchipuiti-va ca am lasa o perioada sa se adune spamurile si ne-am trezi cu mandrie ca "membrul" xxhyzwww (e doar un exemplu inventat) care a trantit "n" mesaje de tip spam pe forum... devine nici mai mult nici mai putin decat "cel mai tare parinte"!!!

Do you see what I mean?

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 4:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fluffy, bine punctat, ca intotdeauna!

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 6:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu propun altceva. Mie mi se pare ok ca daca esti mai activ pe site sa se vada acest luctru printr-o asa zisa Titularizare Very Happy

Fiecare moderator sa aiba grija ca forumul lui sa fie BETON.
Daca cei ce scriu incearca sa "pacaleasca" cu mesaje zambete, acestea sa fie sterse.
Pe acesta cale sa ii rugam pe cei care vor sa ramana pe forumul Chic cu scopul de a construi o comunitate unita si cu bun simt, sa ramana! Iar pe cei ce vin doar ca sa ne povesteasca vrute si nevrute...sa incerce la OTV. Laughing Laughing Glumesc Laughing

Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 11:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:

Pai am banuit ca Moderator e urmatorul pas... dar daca "calitatea conteaza si nu cantitatea"- intelegand prin asta ca "calitatea" la mine lasa de dorit nu-i bai... nu-mi trebe nici o titulatura... Confused

Adevarul este ca pot doar sa banuiesc ce avantaje au Moderatorii si prin asta inteleg ca poy inchide topicuri - altceva nu mai stiu... asa incat nu fac mare caz... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 9:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Daca cei ce scriu incearca sa "pacaleasca" cu mesaje zambete, acestea sa fie sterse.

Nu e chiar asa. Daca replica unui mesaj anterior nu este exprimata bine decat prin zambete, de ce sa nu le adresezi? De ce sa mai scrii ceva doar ca sa umplii acel mesaj, sa nu fie sters? Pot fi probabil si persoane care o fac sa aiba cat mai multe mesaje postate, dar pot fi si mesaje "sincere". Probabil ca problema si rezolvarea sunt undeva la mijloc. Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 9:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laurici... cred ca Adminutza se referea la cazul in care avem de-a face cu un sir de cateva mesaje, fiecare compus din zambete... Wink

Ai dreptate, depinde de la caz la caz.

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 12:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura ai dreptate, nu intotdeauna emoticoanele sunt in plus... uneori exprima mai bine decat ceea ce am putea sa scriem prin cuvinte...

Georgi, legat de avantajele moderatorilor, nu sunt decat cele la care te-ai gandit tu, adica pot sterge, muta, schimba, inchide subiecte ... atat! :floricica:

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 12:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma intreb oare la ce fel de alte avantaje te-ai gandit?

Un mare avantaj pentru mine a fost sa cunosc o Adminuta cu un suflet rar, o persoana minunata, de exceptie!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi dimineata nu mergea deloc.....imi dadea eroare......dar vad ca s-a rezolvat repede.Nu se deschidea deloc chicul si eu de abia asteptam sa vad ce mai e pe aici.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 10:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la mine la feeeeeellllll !!!! Weaaaaa!!!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 10:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depasisem limita de trafic Rolling Eyes ...si baietii nostrii dormeau in post Laughing Laughing
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 10:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Depasisem limita de trafic Rolling Eyes ...si baietii nostrii dormeau in post Laughing Laughing

Pe bune?Wow!

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 30 06 2007, 8:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminutza, cred ca s-a ratacit pe aici ultima ta postare. Poate pe la culinare voiai sa lipesti treaba asta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 02 07 2007, 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, scuze...il mut imediat Embarassed
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 19 08 2007, 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu pot vedea albumul cu poze al fetelor de pe chic. ce se intimpla?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 5 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum