| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 21 08 2007, 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Admin....am observat ca sunt oarece probleme cu serverul. Este cazul sa mai facem curat?  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 29 08 2007, 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au fost in concediu baietii de la tehnic....speram sa nu mai revina problemele.
Oricum sunt temporare...va sigur de asta! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Joi 31 07 2008, 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna dimineata,
va rog sa imi stergeti contul de pe acest forum.
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 31 07 2008, 1:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
O, Bibi, de cand nu te-am 'vazut'! Cum iti mai e?
Dar la ce-ti foloseste sa fie sters contul? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 01 08 2008, 8:29 am Titlul subiectului: |
|
|
buna dimineata Somnorici si ma bucur sa te vad. suntem bine, in febra pregatirilor.
in ceea ce priveste contul, in urma cu un an m-am retras de pe acest forum si de obicei sunt stabila in decizii. de aceea, cred ca ar fi mai bine ca acest cont sa fie sters.
cine doreste sa mentina legatura, imi cunoaste datele personale si cu mare drag putem vorbi pe mess ma bucur mult de orice discutie.
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Vin 01 08 2008, 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Te mariti!
Felicitari, casa de piatra si fericire permanenta!
In ceea ce priveste contul, ce inseamna sa fie sters? Sa nu ti se mai permita accesul? Sa scrie in dreptul numelui tau'cont sters' sau 'fost membru'? Ca postarile anterioare oricum raman, nu cred ca pot fi scoase din contextele discutiilor avute. Scuze ca intreb, dar nu inteleg ce inseamna sa-ti fie sters contul. Am renuntat si eu in a scrie pe anumite forumuri care nu imi satisfaceau nevoile, dar nu mi s-a parut chiar asa un lucru important sa mi se restrictioneze accesul. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 01 08 2008, 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Bibicutza Felicitari!
Casa de piatra, sa fiti fericiti 1000 de ani!
Mie imi pare rau ca te-ai suparat pe noi .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 05 08 2008, 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult de urari amandurora! Doamne-ajuta fiecaruia! Sanatosi sa fim ca restul le rezolvam...
Sorana, nu m-am suparat pe nimeni, din contra. Am fost doar putin dezamagita dar chiar nu vreau sa deschid discutii mai vechi...mi-am manifestat deja si multumirea si recunostinta si si regretul... Iar cum scriam si mai sus, oricine doreste sa pastram legatura, ar fi o placere pt. mine...
In alta ordine de idei, Somnorici drag, administratorul unui forum are posibilitatea de a sterge un utilizator. Din cate stiu prin aceasta optiune oricum raman mesajele postate doar ca nu va mai exista contul si posibilitatea de inregistrare cu acel nume de utilizator. Nici nu as vrea sa fie sterse postarile mele, poate vor ajuta cuiva pe viitor...
V-am pupacit si va doresc sanatate multa si numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 06 08 2008, 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spre rusinea mea eu nu stiu daca sunt motivul supararii...
Voi sterge contul desi ...in afara de cei care s-au suparat pe noi rau si "ne-au injurat" nimeni nu a mai optat pentru aceasta "radiere".
De la noi toate cele bune...
Daca te-am suparat iarta-ne ca suntem oameni schimbatori...si trecatori...
Sunt atatea lucruri cu adevarat triste pentru care ar merita sa ne suparam...sa fim mahniti ...incat aceste sicanari ar trebui sa ne bucure... sa ne faca sa ne simtim bagati in seama!
Noi te iubim pentru ca ne-ai scris multa vreme si daca vei avea bebelus sau bebelusi ...sa nu ne uiti!
Sa te intorci si sa ne povestesti intamplari din viata minunata si grea de mamica! Atunci vei intelege ca mamicile au voie sa aiba si zile mai proaste dar ca merita sa fie iertate!
Pupaceli cat cuprinde de la intreaga echipa CHICBebe si bineinteles CASA DE PIATRA!!! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|