| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
steffania17 Membru nou

Data inscrierii: 31/03/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum 21 05 2006, 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc tuturor celor care au directionat 2%di impozit pentru Maria!Din pacate nu voi putea afla cati bani s-au adunat pana in decembrie....dar va voi tine la curent.....
In ultimul timp am avut o perioada mai dificila cu Maria...acum speram ca suntem iar pe drumul cel bun...
La targul de carte organizat in Iasi la Universitate s-au strans pentru Maria 5 200 000 lei si 100usd...multumim din suflet tuturor donatorilor cat si conducerii facultatii de electronica si telecomunicatii,profesorilor si studentilor....
O alta noutate ar fi ca se poate deja cumpara CD-ul cu Vrajitorul din Oz....la fiecare CD cumparat 100 000 lei vor intra in contul Mariei...
CD-ul poate fi achizitionat on-line....si pt ca nu stiu daca pot posta aici situl...va pot trimite doritorilor pe mail detalii si in curand acesta il veti gasi pe situl Mariei...Speram din tot sufletul ca se vor vinde cat mai multe CD-uri! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mie 21 06 2006, 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Mama Mariei m-a rugat sa va spun ca tocmai se muta cu totii intr-un apartament de 2 camere, in chirie (din banii lor din salarii). E foarte necesara aceasta mutare, deoarece ei vor sa inceapa tratamentul Mariei cat mai curand si Maria are nevoie de o camera numai a ei.
Pana acum au stat intr-o camera de camin, inghesuita.
Internet inca nu au instalat, mai dureaza ceva, asa ca asteptam vesti noi dupa ce s-au mutat. |
|
| Sus |
|
 |
steffania17 Membru nou

|
Trimis: Joi 13 07 2006, 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua tuturor!Iata ca am revenit dupa o lunga perioada de tacere insa din motive obiective...Am reusit sa ne mutam,sa varuim toata casa si mai ales sa trecem peste saptamana destul de dificila cu spitalul.Acum totul e bine...si am vesti f bune.Nici nu stiu cu ce sa incep...mai intai cu Maria, care a inceput sa repete cuvinte,ceea ce ne bucura enorm...spune apa(ata),buna ziua(bate ziua),nani nani...e adevarat nu o face decat daca vrea ea...exceptand apa care o spune mereu...motivatia fiind f puternica cu caldurile astea....ce sa mai zic...e mai atenta,intelege mai multe lucruri...vine daca o strig de oriunde s-ar afla...
O alta noutate ar fi ca vrem sa incepem si dieta fara caseina si gluten si mai ales vrem sa mergem in Ungaria la un medic DAN...asteptam acum sa vedem daca putem sa ne programam in august...
Stiu ca unii nu prea cred in asta dar noi vrem sa incercam si asta in paralel cu ABA...am vorbit cu multi parinti,au obtinut rezultate si ca orice mama nu vreau sa-mi reprosez ca nu am incercat si asta...
Terapia ABA o vom incepe la sfarsitul lui august...daca era dupa mine incepeam mai repede dar din pacate superviser-ul din Bucuresti e in concediu pana atunci...intre timp noi am dat anunturi pentru tutori...pana atunci vom avea timp sa gasim persoanele potrivite si mai ales va avea timp si fetita sa se acomodeze cu ei....
O alta veste si mai buna care am pastrat-o pentru final este ca vom incheia campania umanitara si asta datorita unui om deosebit,cu suflet mare care ne va ajuta cu suma care mai e necesara pentru terapia Mariei.Mai multe detalii veti gasi pe site care va ramane deschis pentru a va impartasi in continuare vestile despre fetita,dar de unde vom sterge numerele de cont.
A fost o veste extraordinara care m-a facut sa cred ca rugaciunile noastre au fost ascultate si mai ales ale mamei mele ,care din martie a fost numai pe drumuri,nu cred ca este usa in Falticeni (orasul meu natal)la care sa nu fi batut si nu o data...de alt fel se vede asta si din lista de la "donatii".
Noi multumim din suflet tuturor si mai ales sper sa fiti in continuare alaturi de noi....lupta abia acum incepe si vom avea nevoie de incurajari , sfaturi.... si mai ales un gand bun.... |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 13 07 2006, 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
mult succes in continuare.
ma bucur pt vestile bune si ma rog la bunul Dumnezeu sa-i fie bine puiului Maria. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Joi 13 07 2006, 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am cuvinte, nu pot sa cred, dati-mi o palma sa ma trezesc !
Cele mai bune vesti de anul asta !!
Multumiri tuturor si din partea mea, in special Adminutzei !
Maria, asteptam momentul cand ne vei scrie doua cuvinte pe forum ! )
Exista si minuni. |
|
| Sus |
|
 |
steffania17 Membru nou

|
Trimis: Lun 12 02 2007, 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate a trecut ceva timp de cand nu v-am mai scris....s-au intamplat multe....am fost nevoiti sa ne mutam si nu am mai avut acces la net pana ieri....dar sa va povestesc despre Maria...
Am inceput ABA de 2 luni jumatate,avem o echipa bine inchegata de 5 fete si un baiat f inimosi care lucreaza cu Maria...sunt f implicati in ceea ce fac si se bucura enorm la fiecare pas inainte pe care il face....
Maria are acum 4 ani si 4 luni....e mult schimbata in bine dar merge destul de greu,e nevoie de f multa rabdare....face progrese,dar din pacate sunt unele programe care nu prea merg,iar la capitolul limbaj batem pasul pe loc....
Am reusit sa ajungem si in Ungaria la medic DAN ,am facut analize ce au fost trimise la un laborator din America,am primit rezultatul in decembrie si din pacate ipoteza lor s-a confirmat...Maria are de 5 ori peste valoarea normala plumb in organism....acum urmeaza dieta fara caseina si gluten si un tratament cu vitamine,multiminerale iar la sf lui martie vom merge iar sa vedem ce urmeza sa facem referitor la chelare.(procedeul de eliminare a metalelor grele).
In rest suntem bine acum....Maria a fost in ghips o luna dupa ce a reusit sa cada noaptea din pat si a avut fractura de clavicula.......lucram cate 6 ore pe zi si incercam sa invatam cat mai multe....adica facem tot ce e omeneste posibil.....dar de la un punct incolo cred ca nu mai tine de noi......
Acum am si eu o rugaminte daca are cineva jocuri puzzle mai simple,sau alte materiale,jocuri educative...pt invatat culori,forme....as dori sa cumpar....in magazine nu am gasit puzzle mai usor,am mai convectionat noi materiale.....dar deja lucrurile se complica si avem nevoie de cat mai multe materiale....Poate aveti idei de jucarii educative,mai ales muzicale....pt.ca a ramas o mare iubitoare de muzica si desi nu vorbeste stie si canta toate versurile cantecelelor de pe Cutitutele muzicale.....
Va multumesc mult si astept vesti... |
|
| Sus |
|
 |
citza Membru nou

Data inscrierii: 24/04/2006 Mesaje: 1 Locatie: oradea
|
Trimis: Dum 18 02 2007, 5:24 pm Titlul subiectului: buna ziua |
|
|
Pt STEFFANIA 17 :
Te rog frumos sa-mi trimiti adresa + numele prin mesaj privat unde pot sa trimit pt. Maria o donatie care consta in :
- COLECTIA BABY EINSTEIN ( 2 DVD-URI ) CU FILME SI MUZICA SPECIALA PT. COPII.
Multumesc si va doresc multa sanatate. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|