| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
flada Vizitator
|
Trimis: Mar 28 03 2006, 1:55 pm Titlul subiectului: Nu ramaneti indiferenti, haideti sa-i ajutam! |
|
|
probabil sunt singura de p-aici care n-are copii,uneori cred ca am 16...
lucrez ca voluntar la o casa de copii din Domnesti-Ilfov,si imi doresc din tot sufletul sa-i ajut pe acei micuti, asadar am apelat la voi,la toate mamicile care mai gasiti prin dulapuri lucrusoare si jucarii,fiecare ce are si ce poate ca sa le oferim acestor copii un "Paste fericit",sa facem in asa fel incat Iepurasul sa nu-i uite din nou...pentru ca nu merita,sunt copii foarte buni,inteligenti care nu stiu ce-i egoismul ...
Sunt copilasi intre 3-14 ani...
Va rog frumos daca ati putea sa le acordati un ajutor in masura posibilitatilor dumneavoastra:produse alimentare,imbracaminte,materiale de igiena,rechizite scolare,orice... |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 28 03 2006, 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un gest minunat, de un altruism si o noblete sufleteasca remarcabile! Felicitari flada!
Am modificat titlul anuntului, pentru a fi in ton cu subiectul sau.
Fetelor, haideti sa-i ajutam si noi! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 28 03 2006, 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca se poate o adresa exacta sau cum se poate ajunge la casa de copii din Domnesti Ilfov, ar fi foarte util tuturor celor care pot si vor sa vina in sprijinul acelor copii!
Flada, posteaza pe forum adresa si cum se poate ajunge la casa de copii si daca nu este voie, trimite-mi mie, te rog, pe privat! |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 28 03 2006, 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu din pacate cu lucruoare nu pot ajuta pt ca bebele meu e mic. dar in rest se poate.
cum a zis si Carmen, lasa-ne o adresa ceva... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
flada Vizitator
|
Trimis: Joi 30 03 2006, 2:25 pm Titlul subiectului: adresa |
|
|
Adresa este: comuna Domnesti,str.Sarbi,nr.213,Ilfov...se ajunge acolo cu 41 pana la capat[prelungire Ghencea] si apoi cu 408...
Eu merg acolo in fiecare weekend,nr meu de telefon este 0745103260...
Va multumesc din suflet pentru grija si atentia pe care o aveti pentru copii abandonati si orfani.... |
|
| Sus |
|
 |
flada Vizitator
|
Trimis: Joi 30 03 2006, 2:30 pm Titlul subiectului: am si fotografii cu copilasi |
|
|
| dar nu stiu cum sa le postez pe site... |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 30 03 2006, 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim si noi pentru info, Flada. Acum sa inceapa mobilizarea celor ce pot ajuta. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 30 03 2006, 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am ceva haine, sunt de buna calitate, dar marimea 40. Crezi ca ar fi prea mari sau e vreo fetita care ar purta marimea 40? Mai am si ceva incaltamine marimea 37. Astept raspunsul tau, Flada. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 31 03 2006, 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate tot ce i-a ramas mic Alexei am dat .Chiar ieri am fost la Chitila sa duc ceva unei micute de 7 ani , retarda dar si cu parapareza .Daca insa primesc sau aud pe careva , te voi ajuta sigur , Flada .
Sandra e inca prea mica si oricum nu prea am pt ea . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 01 04 2006, 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Flada, am notat adresa si deasemenea, nr. tau de tf. mob...... ,sper sa ajung acolo pana de iepuras, daca nu macar odata cu el...
Copii au nevoie de ceva anume, sau este binevenit orice ptr. copii intre 3 - 14 ani? |
|
| Sus |
|
 |
flada Vizitator
|
Trimis: Dum 02 04 2006, 6:13 pm Titlul subiectului: e binevenit orice |
|
|
| e binevenit orice lucrusor,acum ei au mare nevoie de papucei...asa ca daca puteti sa-i ajutati va rog sa nu ezitati... |
|
| Sus |
|
 |
adinac Vizitator
|
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Sam 24 11 2007, 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Flada, ce mai fac copilasii? Mai lucrezi pentru ei? Daca e nevoie de ceva, mai intra pe forum si mai spune cate o vorba-doua, poate ne mobilizam cumva. |
|
| Sus |
|
 |
|