CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Nu ramaneti indiferenti, haideti sa-i ajutam!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Daca puteti sa ajutati...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
flada
Vizitator

MesajTrimis: Mar 28 03 2006, 1:55 pm    Titlul subiectului: Nu ramaneti indiferenti, haideti sa-i ajutam! Raspunde cu citat (quote)

probabil sunt singura de p-aici care n-are copii,uneori cred ca am 16...
lucrez ca voluntar la o casa de copii din Domnesti-Ilfov,si imi doresc din tot sufletul sa-i ajut pe acei micuti, asadar am apelat la voi,la toate mamicile care mai gasiti prin dulapuri lucrusoare si jucarii,fiecare ce are si ce poate ca sa le oferim acestor copii un "Paste fericit",sa facem in asa fel incat Iepurasul sa nu-i uite din nou...pentru ca nu merita,sunt copii foarte buni,inteligenti care nu stiu ce-i egoismul ...
Sunt copilasi intre 3-14 ani...
Va rog frumos daca ati putea sa le acordati un ajutor in masura posibilitatilor dumneavoastra:produse alimentare,imbracaminte,materiale de igiena,rechizite scolare,orice...
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 28 03 2006, 2:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un gest minunat, de un altruism si o noblete sufleteasca remarcabile! Felicitari flada!

Am modificat titlul anuntului, pentru a fi in ton cu subiectul sau.

Fetelor, haideti sa-i ajutam si noi!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Mar 28 03 2006, 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca se poate o adresa exacta sau cum se poate ajunge la casa de copii din Domnesti Ilfov, ar fi foarte util tuturor celor care pot si vor sa vina in sprijinul acelor copii!
Flada, posteaza pe forum adresa si cum se poate ajunge la casa de copii si daca nu este voie, trimite-mi mie, te rog, pe privat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 28 03 2006, 4:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu din pacate cu lucruoare nu pot ajuta pt ca bebele meu e mic. dar in rest se poate.
cum a zis si Carmen, lasa-ne o adresa ceva...
Vizitator

MesajTrimis: Joi 30 03 2006, 2:25 pm    Titlul subiectului: adresa Raspunde cu citat (quote)

Adresa este: comuna Domnesti,str.Sarbi,nr.213,Ilfov...se ajunge acolo cu 41 pana la capat[prelungire Ghencea] si apoi cu 408...
Eu merg acolo in fiecare weekend,nr meu de telefon este 0745103260...
Va multumesc din suflet pentru grija si atentia pe care o aveti pentru copii abandonati si orfani....
Sus
flada
Vizitator

MesajTrimis: Joi 30 03 2006, 2:30 pm    Titlul subiectului: am si fotografii cu copilasi Raspunde cu citat (quote)

dar nu stiu cum sa le postez pe site...
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 30 03 2006, 2:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim si noi pentru info, Flada. Acum sa inceapa mobilizarea celor ce pot ajuta.

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 30 03 2006, 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am ceva haine, sunt de buna calitate, dar marimea 40. Crezi ca ar fi prea mari sau e vreo fetita care ar purta marimea 40? Mai am si ceva incaltamine marimea 37. Astept raspunsul tau, Flada.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 31 03 2006, 4:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate tot ce i-a ramas mic Alexei am dat .Chiar ieri am fost la Chitila sa duc ceva unei micute de 7 ani , retarda dar si cu parapareza .Daca insa primesc sau aud pe careva , te voi ajuta sigur , Flada .
Sandra e inca prea mica si oricum nu prea am pt ea .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Sam 01 04 2006, 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Flada, am notat adresa si deasemenea, nr. tau de tf. mob...... ,sper sa ajung acolo pana de iepuras, daca nu macar odata cu el...
Copii au nevoie de ceva anume, sau este binevenit orice ptr. copii intre 3 - 14 ani?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
flada
Vizitator

MesajTrimis: Dum 02 04 2006, 6:13 pm    Titlul subiectului: e binevenit orice Raspunde cu citat (quote)

e binevenit orice lucrusor,acum ei au mare nevoie de papucei...asa ca daca puteti sa-i ajutati va rog sa nu ezitati...
Sus
adinac
Vizitator

MesajTrimis: Lun 03 04 2006, 2:53 pm    Titlul subiectului: le-ar prinde bine niste calculatoare? Raspunde cu citat (quote)

http://www.computergames.ro/forum/showthread.php?t=179351

poti sa aplici pe forumul acesta pentru a cere cateva calculatoare.
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 24 11 2007, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Flada, ce mai fac copilasii? Mai lucrezi pentru ei? Daca e nevoie de ceva, mai intra pe forum si mai spune cate o vorba-doua, poate ne mobilizam cumva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Daca puteti sa ajutati... Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum