CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Etica...morala...sau cum vreti voi!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si de ce sa nu va bucurati... ca de plecat nu plec... dar cum am mai zis trebuia spus nu actionat asa... Rolling Eyes Serios... sunt totusi 130 si ceva de mesaje al caror subiect nu l-am gasit usor...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 3:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

o sa te superi si pe mine Embarassed ca si eu ti-am mutat poeziile.
Deschisesei un subiect la fel cu cel deschis de mine...imi pare sincer rau dar o sa ma recompenzeu eu cumva...PE CUVANT!! Laughing Laughing

ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si mie mi se pare ca pierdem forumistii de altadata. ori am imbatrinit eu si nu mai pot intra zilnic, ori altceva s-a intimplat...
chic bebe e oricum singurul meu forum, si e de suflet in continuare... asa ca nu are rost sa ne suparam, nu-i asa fetele?

PS mie nu imi place un singur lucru: cind e vorba de un scandal, apare repede si o forumista care e veche pe aici si pri alte zone, si care, taman ea, vorbeste de subiecte fara rost!!!!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar nu-i cazul...eu asa spun...
Va poate spune Geaninutza ca EU nu sunt partiala. Chiar si ei, care a fost prima si cea cu care am pus bazele forumului ChicBebe, i-am atras atentia in trecut cand au fost discutii.
Mie mi se pare aiurea sa crezi ca doar pentru ca esti vechi poti sa spui vrute si nevrute.
Nu asta-i conditia pentru a fi un forumist de calitate.
Membrii sau imputinat pentru ca s-au deschis sute sau chiar mii de forumuri/blog-uri si normal ca fiecare s-a orientat catre ce i s-a parut ca i se potriveste.
Nu asta-i problema...ca s-au imputinat membrii...calitatea conteaza
Cei care nu rezista multa vreme aici nu vor rezista multa vreme pe alte forumuri...Peste tot sunt discutii si vorbe aparent rautacioase.
Asa este pe forum: se discuta. Nu trebuie sa fi mereu de acord cu "interlocutorul". Contradictiile sunt constructive sau prostesti...eu sper ca la noi nu au fost decat din primul fel Wink
Pana acum mie asa mi s-au parut!
Va imbratisez cu drag!

fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Si de ce sa nu va bucurati... ca de plecat nu plec... dar cum am mai zis trebuia spus nu actionat asa... Rolling Eyes Serios... sunt totusi 130 si ceva de mesaje al caror subiect nu l-am gasit usor...

Georgi draga, nu la asta m-am referit cand am zis ca ne-am bucurat prea devreme...

Ci la faptul ca atunci cand te-am felicitat pentru atitudinea ta matura si de suflet pentru forum, am crezut ca discutiile pe aceasta tema se opresc in punctul respectiv... Insa se pare ca m-am inselat... de aceea afirm ca ne-am bucurat prea devreme. Crying or Very sad

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:
PS mie nu imi place un singur lucru: cind e vorba de un scandal, apare repede si o forumista care e veche pe aici si pri alte zone, si care, taman ea, vorbeste de subiecte fara rost!!!!!!

Ana, despre cine vorbesti? Shocked

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana, despre cine e vorba? Shocked

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Subiectul asta nu se va termina niciodata??? Rolling Eyes Rolling Eyes Crying or Very sad Eu spun ca s-a discutat pe tema asta destul.
Ana, daca ti se pare ca vreo forumista "veche" are o atitudine nefireasca/neavenita, te rog da-mi un PM si voi lua atitudine.
Eu spun sa ne oprim aici!

Ultima modificare efectuata de catre admin la Mar 19 06 2007, 4:37 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu spun ca eu una chiar ma opresc aici. Crying or Very sad

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Of......dar eu ce sa mai zic de ceea ce am citit mai sus? "Serios acum... in afara de mine si bulina (PS... Imi cer scuze... Si Sorana si Ancuta) cine mai e parinte pe forum? Si apoi nu 4000 de mesaje imi trebuiau mie de fapt... ca vad ca dintre moderatori numa 2 au peste 3000 in rest au mult mai putin... dar probabil au meritat mai mult, nu? "
...ceea ce a scris Georgi...Eu vreau sa domneasca o atmosfera placuta pe chic pentru ca e super,imi place foarte mult si vreau sa ne simtim bine impreuna,sa invatam una de la alta,sa ne sfatium.
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Of......dar eu ce sa mai zic de ceea ce am citit mai sus? "Serios acum... in afara de mine si bulina (PS... Imi cer scuze... Si Sorana si Ancuta) cine mai e parinte pe forum? Si apoi nu 4000 de mesaje imi trebuiau mie de fapt... ca vad ca dintre moderatori numa 2 au peste 3000 in rest au mult mai putin... dar probabil au meritat mai mult, nu? "
...ceea ce a scris Georgi...Eu vreau sa domneasca o atmosfera placuta pe chic pentru ca e super,imi place foarte mult si vreau sa ne simtim bine impreuna,sa invatam una de la alta,sa ne sfatium.

Danny Smile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:

Poti, te rog cu umilinta, sa mentionezi despre cine e vorba?
Nu de alta, dar si eu sunt forumista veche si nu as vrea sa ma considere lumea ceea ce nu sunt, mai ales ca nu sunt :D.
Multumesc!

Eu nu ma opresc, pentru ca astept un raspuns. A fost facuta o afirmatie in public, sa se dea raspuns tot in public ca asa sade frumos la obraz!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
ana c a scris:

Eu nu ma opresc, pentru ca astept un raspuns. A fost facuta o afirmatie in public, sa se dea raspuns tot in public ca asa sade frumos la obraz!

Aaaaa... pai nu la intrebarea asta ziceam eu ca ma opresc... ci la subiectul care e dezbatut in prezent. Si eu astept un raspuns, la fel si Daniela.

Eu una am ramas speechless la afirmatia Anei. Crying or Very sad

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa cuma, ca poate de des-spechlees-luieste Ana!
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai astept raspuns si eu, desi nu ma simt vizata, dar sunt veche aici... si nu in ultimul rand, curioasa! Embarassed

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai tocmai pentru ca esti veche... esti vizata. Laughing

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vechitelor ce sunteti!
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 4:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Pai tocmai pentru ca esti veche... esti vizata. Laughing

se prea poate! Embarassed

Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 5:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hm... iar o luam de la capat.

Pacat.

Atat mai am de spus: e atat de putin important cate mesaje ai sau daca esti moderator sau nu, incat as vrea sa nu mai iau in calcul postarile care se refera la acest lucru.

Georgi, eu as vrea sa te intreb: tu scrii pe forum pentru numarul de mesaje sau care ar fi motivul alternativ? Pentru ca se pare ca discutam de lucruri diferite.

Si eu spun, ca si Fluffy, ca m-am cam grabit cu afirmatia ca ai avut o atitudine matura.

Un om care urmareste cu sufletul la gura numarul de mesaje de pe un forum mi se pare un om superficial. Sunt atatea probleme care ar putea sa ne preocupe.. Dumnezeule!

Mie mi-e egal daca am stele verzi sau nu, daca am acces la subiecte sau nu. Din partea mea, a fi moderator e doar o chestiune de organizare, nicidecum, vezi Doamne, de respect si de plecaciuni.

Si daca Adminutza a considerat ca are nevoie de ajutor in organizarea forumului, e problema ei cum gestioneaza acest ajutor.

Daca nu renuntam la discutiile astea, pe cuvant ca voi crede ca nu suntem aici ca sa ne crestem copiii, ci ca sa urmarim cai verzi pe pereti.
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kris, da' e si asta o ocupatie, ce-ai cu ea? (cu ocupatia ma refer) Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 5 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum