| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 1:20 pm Titlul subiectului: Etica...morala...sau cum vreti voi! |
|
|
Nu vreau sa par dura sau ingusta la minte, insa in ultima vreme am constatat ca foarte multe dintre membrele acestui forum scriu lucruri care au tot mai putina legatura cu problemele legate de cresterea si educare copiilor, de sarcina si nastere ...de lucruri interesante intr-un cuvant.
Pentru "trancaneala" ca sa zic asa (si-mi cer scuze daca supar pe cineva) exista Messengerul, pe care vi-l recomand cu cea mai mare caldura.
Sunt topicuri intregi pline cu telenovelistica si sincer proaspetele mamici sau viitoarele mamici trebuie sa gaseasca aici informatii utile.
Deci...concluzionand...as vrea sa incercati sa gasiti subiecte incitante si sa incercati sa nu dezvoltati subiecte neinteresante ci sa va straduiti sa dati informatii cat mai utile celor ce intra in acest forum cautand sa-si imbunatateasca cunostintele de graviduta sau mamica.
Multumesc pentru intelegere si va astept in continuare cu aceeasi caldura.
Admin _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Traiasca Adminuta!  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Punkt okit, punkt lovit ! |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate cam asa e. cu toate ca nu am foarte mult timp, cand pot intru si aici. pe mine, sincer va spun, nu ma interseaza multe din subiectele de aici. asa ca dragele mele, sa vb despre copii, burtici, papici si alti pampersi  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu in totalitate la cele spuse de Adminuta mai sus, ma bucur ca s-a atras atentia asupra acestor fapte. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
inteleg si eu care e ideea dar as avea o intrebare,de fapt doresc sa ma lamuresc...acest lucru inseamna -am inteles eu- ca majoritatea subiectelor se vor inchide, corect?ma refer la subiecte de genul "ce filme mai vedem", "ce muzica ascultam" sau "ce flori ne plac", "bancuri" sau "ce facem azi", "ce si unde gatim" si alte cele...lista o putem continua mult si bine...la asta te referi scumpa adminuta?sau doar ca discutiile intre fete sa continue pe chat...
a se intelege ca este doar o intrebare din partea mea sub ncii o forma nu dau cu parul -nici nu m-as gandi si nici nu mi-as permite!  |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu scuzele de rigoare,aceeasi nedumerire o am si eu. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu as vrea sa dau citate pentru ca nu vreau sa nominalizaz...as vrea sa se citeasca si sa se traduca cu mare atentie cuvantul "telenovelistica"...barfa mai pe romaneste
Nu spun ca subiectele precum florile, sau muzica sau filmele nu sunt interesante...ci din contra poate o mamica ar vrea sa asculte o muzica buna sau sa vada un film nou sau vechi foarte bun...
Deci ...incercati sa nu va legati de amanunte ci sa tratati subiecte pe care voi le considerati interesante... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Joi 23 03 2006, 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
bravo adminutza  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Dum 20 05 2007, 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
huh de abia acu vazui...topicu asta...
oare.....povesti din palat mai exact ...se inscrie cu brio la "telenovelistica"?  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Lun 21 05 2007, 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Se inscrie...dar macar are topicul potrivit! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Lun 21 05 2007, 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
stai ca nu am inteles.... .......
in final... sa continui sa dezvolt la el...sau nu?  |
|
| Sus |
|
 |
beatrice Parinte experimentat

Data inscrierii: 18/07/2005 Mesaje: 280 Locatie: Copenhaga - Danemarca
|
Trimis: Mie 30 05 2007, 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai de regula am remarcat si eu ca nu se prea poate vorbi pe un subiect anume, ca na, una se leaga de cealalata si mai dai si in aratura...Insa e bine de tras de maneca de fiecare data. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Vin 08 06 2007, 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci sa revin...ca nu am mai raspuns la intrebarea cu "pricina".
Este bine sa se discute probleme legate de copii, casa, casnicie...si orice din care sa invatam ceva...
Nu povestile deranjeaza ca de-asta e forum ci discutiile de genul "azi am baut cafea, m-am spalat pe dinti...si am luat copilul de la gradi..."
Sper sa intelegeti si sa nu fie suparare pentru nimeni.
Va pupacesc!! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 10 06 2007, 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ne suparam , Adminuta ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Lun 11 06 2007, 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cool, Adminutza! |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adminutza  _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

|
Trimis: Mar 12 06 2007, 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc din suflet pentru intelegere...si va pupacesc din nou!!! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 12 06 2007, 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adminutza, inca o data felicitarile mele pentru faptul ca ai punctat problema.
Nici mie nu mi se pare tocmai in regula sa umplem zeci de pagini de forum cu discutii de genul celor amintite de Adminutza mai sus. In plus, la fel de jenanta mi se pare destainuirea unor probleme de ordin familial in public.... Este jenant atat pentru cel care le relateaza... poate ulterior va regreta faptul ca si-a spalat rufele murdare in public... cat si pentru cei care vrand-nevrand citesc aceste telenovele si nu gasesc nimic nou si interesant in subiectele respective.
Imi cer scuze daca am fost prea directa, insa vad cum acest forum se scufunda incet-incet intr-o mare de rufe, pasta de dinti, oale si altele asemenea.
Apelez la maturitatea voastra, intelegerea voastra si valoarea care sta in fiecare dintre voi si va rog sa facem subiectele din acest forum, unele interesante si nu redundante.
Va multumesc. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mar 12 06 2007, 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Redundant= ne-necesar, inutil (DEX Online)
Si nu atat asta ar deranja, caci poate pentru unii unele informatii sunt utile, cat senzatia de mahala a unor postari. Recunosc, acesta este si motivul pentru care eu nu am mai scris decat extrem de rar pe acest forum, care, totusi, ramane forumul meu de suflet.
Revin din nou aici cu rugamintea FIERBINTE de a nu mai face greseli de ortografie, voite sau nu. Stiu sigur ca unele sunt facute doar din lenea de a apasa niste liniute. Daca sunt facute din nestiinta, exista topic separat unde se pot adresa intrebari si, Slava Domnului, are cine da lamuriri. Nu e nicio rusine sa intrebi ceva ce nu stii, chiar daca ar trebui sa stii.
Cat priveste pretentia unora de a deveni moderatori, manifestata sau nu, tin sa le spun (O rog pe Adminutza sa ma corecteze daca gresesc) faptul ca moderatorii nu sunt alesi in functie de numarul de mesaje de pe forum, ci dupa alte criterii.
Sper intr-o imbunatatire a calitatii acestui forum, la care sper sa contribuie si moderatorii, stergand/modificand/mutand mesaje care nu isi au locul.
Sa nu uitam de ce a fost creat acest forum. Nu pentru a crea OTV 2. |
|
| Sus |
|
 |
|