| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 9:43 am Titlul subiectului: Ce a facut copilul tau azi? (12) |
|
|
Incepem un nou capitol cu pozne si bucurii facute de copiii nostri? Poftiti la laudat si sfatuit!
Capitolul 11 se afla aici:
http://www.chicbebe.ro/forum/ftopic1934-220.php
Elena, si eu ii dau carne si oua fara nici o grija. Sunt sigura ca sunt supercontrolate, doar nu risca producatorii sa isi inchida fermele.
Ultima modificare efectuata de catre somnorici la Mie 22 03 2006, 9:52 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| Helena a scris: | printesa mea a facut ieri vaccinul...pe bani desigur..si e tare agitata....
sper sa ii treaca mai repede starea asta...ofofof |
Are febra, Helena? In general toata agitatia cu vaccinul trece in 24 ore, maxim 48. |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa ne laudam si noi ca de ieri trompetzicul merge tinut doar de o manutza. pana acum nu voia decat daca-l tineam de ambele asa ca suntem tare aproape de mersul singurel... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Marinutza a scris: | sa ne laudam si noi ca de ieri trompetzicul merge tinut doar de o manutza. pana acum nu voia decat daca-l tineam de ambele asa ca suntem tare aproape de mersul singurel... |
Maine,poimaine vii si ne spui ca pleaca la scoala  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bravo,e baiat mare! |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 10:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Printesica mea facu ieri numa belele si papa bataita...
A injurat de 3 ori la rand desi era certata si chiar pleznita... si cand deja turbasem mai gasesc si usa de la dormitor colorata cu toate markerele posibile din casa...
Am zis boda proste ca nu a scris pe perete...
Acum zice din cand in cand prin casa " Mami, nu mai zice Mony /Gura mati/"
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Joi 23 03 2006, 1:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar unde a auzit printesica ta, Georgi, injuraturile?
Acum rid dar vine si rindul meu ca micuta mea parca-i maimutica asa ne imita  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 23 03 2006, 3:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: | Printesica mea facu ieri numa belele si papa bataita...
A injurat de 3 ori la rand desi era certata si chiar pleznita... si cand deja turbasem mai gasesc si usa de la dormitor colorata cu toate markerele posibile din casa...
Am zis boda proste ca nu a scris pe perete...
Acum zice din cand in cand prin casa " Mami, nu mai zice Mony /Gura mati/"
 | Am trecut prin faza asta .O cunosc , hihihihi !
Somno , si eu le-am dat la ale mele oua dar nu foarte des .Obisnuiesc sa pun si in ciorba oua si le plac mult asa . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 23 03 2006, 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Edy a meu injura si mai rau- crucea matii- si repeta ca o moara stricata prin casa, si ma striga ca sa fie sigur ca aud; am incercat sa-l ignor, sa-i spun ca-i creste nasul mare, ca o doare pe mama sufletul, ca-l dau la tigani, l-am plesnit peste gura, dar tot nimic. nu stiu ce sa-i mai fac. asta e urmarea timpului petrecut cu bunicasu. numai el are injuratura asta in vocabular. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 25 03 2006, 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
ana : pe de-o parte.adica din cauza ca te striga ca sa auzi.dovedeste cat de smecher e
dar pe de alta parte hmmmm.eu zic sa il lasi in pace nu il mai baga in seama.asa facea sora mea cu baietzelul ei.si dupa un timp(nu scurt) dar macar uita.si daca nu ii dadea nimeni atentie nu mai zicea.te tin la curent cand o zice al meu ce voi face
sper sa nu rad.sau sa plang.
cred ca atunci vin al tine si te intreb ce ai facut pana la urma.  |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Sam 25 03 2006, 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Elena, timpul trece repede, nici nu stii cind te trezeste si tu cu vreo perla din asta, juma romana juma araba. dar mai bine sa zica pe romineste, ca sa nu priceapa soacra, si tu sa-i spui ca-i zice de bine, c-o lauda  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Sam 25 03 2006, 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da Ana , cel mai bun lucru e sa-l ignori .Se va plictisi in curand de "noua sa achizitie" . _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 26 03 2006, 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
hihihi daaaaaaaaaaaa.tare imi storc creierii si ma gandesc cum va fi.in ce va vorbi...ca eu vb cu el in romaneste dar ii mai scap si in araba.din inertie. si nu vreau.vreau sa vb cu el doar in romaneste sa stie sa vb si cu mama mea.
hmmm dar hihi mai grav va fi daca va spune ce si unde trebuie.adica in araba injuratura araba.si in romana injuratura romana.ar fii... criminal  |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

|
Trimis: Dum 26 03 2006, 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
mda, sa va spun ce traznaie a mai facut bebele meu azi.asa de tare m-a speriat ca mi-a stat inima in loc. dim i-am dat bibe cu laptic si l-am mai lasat in patut la el in ideea ca o sa mai doarma timp in care mai recuperez si eu din noaptea pierduta ( tati a plecat la peste si am stat sa pregatesc pachet si de imbracat pana la 2, apoi s-a trezit si Trompetzic plangand de cateva ori etc). si...m-a trezit cu Trompetzicul peste mine in pat. Trompetzic care are camera departe de camera noastra si era si IN PATUT. ce-a facut domnisorul...s-a plictisit si in cea mai mare liniste, ca eu n-am auzit nimic in interfon, a scos zabrele de la pat s-a dat jos si a inceput sa misune prin casa. ma mir cum de nu a cazut in cap ca el nu stie sa se dea jos cu spatele...dar poate ca a invatat azi nu?
am ramas si super uimita dar m-am si prapadit de ras. l-am sunat rapid pe tati sa-i pov ce-a facut demolatorul. asa ca pana la somnul de pranz tb sa-i repar patutul
si iata si opera Trompetzicului
|
 |

|
Trimis: Dum 26 03 2006, 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
hihihi bravaaaaaaaaa s-a facutmare demolatorulllllllll.
eh marinutzo.uite imi aduc aminte acum de sora mea care are gemeni.fata si baiat.si aveau patuturi separate.nu stiau sa mearga.dar i-am gasit pa amandoi in patut.cum au ajuns acolo??????????stiu doar ei
asa caaaaaa pe langa interfon eu zic sa ii montezi si o camera video poate il gasesti crosetand intr-o zi  |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

|
Trimis: Dum 26 03 2006, 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna ideea cu camera video...cat despre crosetat nu ma indoiesc ca nu s-ar pricepe si la aia  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Dum 26 03 2006, 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
istet pustiul! |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 26 03 2006, 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei mama, ai copil mare de-acum, nimic nu-l mai opreste  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Dum 26 03 2006, 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hihihihi ! Imi aduce aminte de Alexa , pe care am gasit-o dormind pe o servanta de 130cm si care nu avea nici un scaun sau altceva .Nici acum nu stiu cum , un copil de 9 luni s-a putut urca acolo si asta cat am iesit pana la poarta sa iau ceva . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 27 03 2006, 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Demolator trompetzicul.....gata, s-a dus linistea ta....acum te gandesti "oare ce mai desface?"  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|