CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce a facut copilul tau azi? (12)
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 9:43 am    Titlul subiectului: Ce a facut copilul tau azi? (12) Raspunde cu citat (quote)

Incepem un nou capitol cu pozne si bucurii facute de copiii nostri? Poftiti la laudat si sfatuit! Laughing
Capitolul 11 se afla aici:
http://www.chicbebe.ro/forum/ftopic1934-220.php

Elena, si eu ii dau carne si oua fara nici o grija. Sunt sigura ca sunt supercontrolate, doar nu risca producatorii sa isi inchida fermele.

Ultima modificare efectuata de catre somnorici la Mie 22 03 2006, 9:52 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 9:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Helena a scris:
printesa mea a facut ieri vaccinul...pe bani desigur..si e tare agitata....
sper sa ii treaca mai repede starea asta...ofofof

Are febra, Helena? In general toata agitatia cu vaccinul trece in 24 ore, maxim 48.
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 2:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa ne laudam si noi ca de ieri trompetzicul merge tinut doar de o manutza. pana acum nu voia decat daca-l tineam de ambele Wink asa ca suntem tare aproape de mersul singurel...
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 2:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza a scris:
sa ne laudam si noi ca de ieri trompetzicul merge tinut doar de o manutza. pana acum nu voia decat daca-l tineam de ambele Wink asa ca suntem tare aproape de mersul singurel...

Maine,poimaine vii si ne spui ca pleaca la scoala Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 7:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo,e baiat mare!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Printesica mea facu ieri numa belele si papa bataita... Rolling Eyes Evil or Very Mad

A injurat de 3 ori la rand desi era certata si chiar pleznita... si cand deja turbasem mai gasesc si usa de la dormitor colorata cu toate markerele posibile din casa... Shocked Mad Mad Evil or Very Mad

Am zis boda proste ca nu a scris pe perete... Wink Laughing

Acum zice din cand in cand prin casa " Mami, nu mai zice Mony /Gura mati/"
Rolling Eyes Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 23 03 2006, 1:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Dar unde a auzit printesica ta, Georgi, injuraturile?
Acum rid dar vine si rindul meu ca micuta mea parca-i maimutica asa ne imita Laughing
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 23 03 2006, 3:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Printesica mea facu ieri numa belele si papa bataita... Rolling Eyes Evil or Very Mad

A injurat de 3 ori la rand desi era certata si chiar pleznita... si cand deja turbasem mai gasesc si usa de la dormitor colorata cu toate markerele posibile din casa... Shocked Mad Mad Evil or Very Mad

Am zis boda proste ca nu a scris pe perete... Wink Laughing

Acum zice din cand in cand prin casa " Mami, nu mai zice Mony /Gura mati/"
Rolling Eyes Wink
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Am trecut prin faza asta .O cunosc , hihihihi !

Somno , si eu le-am dat la ale mele oua dar nu foarte des .Obisnuiesc sa pun si in ciorba oua si le plac mult asa .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Joi 23 03 2006, 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Edy a meu injura si mai rau- crucea matii- si repeta ca o moara stricata prin casa, si ma striga ca sa fie sigur ca aud; am incercat sa-l ignor, sa-i spun ca-i creste nasul mare, ca o doare pe mama sufletul, ca-l dau la tigani, l-am plesnit peste gura, dar tot nimic. nu stiu ce sa-i mai fac. asta e urmarea timpului petrecut cu bunicasu. numai el are injuratura asta in vocabular.

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 25 03 2006, 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana : Laughing Laughing Laughing pe de-o parte.adica din cauza ca te striga ca sa auzi.dovedeste cat de smecher e Laughing Laughing
dar pe de alta parte hmmmm.eu zic sa il lasi in pace nu il mai baga in seama.asa facea sora mea cu baietzelul ei.si dupa un timp(nu scurt) dar macar uita.si daca nu ii dadea nimeni atentie nu mai zicea.te tin la curent cand o zice al meu ce voi face Laughing Laughing Laughing Laughing
sper sa nu rad.sau sa plang.
cred ca atunci vin al tine si te intreb ce ai facut pana la urma. Laughing Laughing Laughing
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 25 03 2006, 5:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Elena, timpul trece repede, nici nu stii cind te trezeste si tu cu vreo perla din asta, juma romana juma araba. dar mai bine sa zica pe romineste, ca sa nu priceapa soacra, si tu sa-i spui ca-i zice de bine, c-o lauda Laughing Laughing Laughing

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 25 03 2006, 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Ana , cel mai bun lucru e sa-l ignori .Se va plictisi in curand de "noua sa achizitie" .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 11:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hihihi daaaaaaaaaaaa.tare imi storc creierii si ma gandesc cum va fi.in ce va vorbi...ca eu vb cu el in romaneste dar ii mai scap si in araba.din inertie. Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes si nu vreau.vreau sa vb cu el doar in romaneste sa stie sa vb si cu mama mea.
hmmm dar hihi mai grav va fi daca va spune ce si unde trebuie.adica in araba injuratura araba.si in romana injuratura romana.ar fii... criminal Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 11:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mda, sa va spun ce traznaie a mai facut bebele meu azi.asa de tare m-a speriat ca mi-a stat inima in loc. dim i-am dat bibe cu laptic si l-am mai lasat in patut la el in ideea ca o sa mai doarma timp in care mai recuperez si eu din noaptea pierduta ( tati a plecat la peste si am stat sa pregatesc pachet si de imbracat pana la 2, apoi s-a trezit si Trompetzic plangand de cateva ori etc). si...m-a trezit cu Trompetzicul peste mine in pat. Trompetzic care are camera departe de camera noastra si era si IN PATUT. ce-a facut domnisorul...s-a plictisit si in cea mai mare liniste, ca eu n-am auzit nimic in interfon, a scos zabrele de la pat s-a dat jos si a inceput sa misune prin casa. ma mir cum de nu a cazut in cap ca el nu stie sa se dea jos cu spatele...dar poate ca a invatat azi nu? Wink
am ramas si super uimita dar m-am si prapadit de ras. l-am sunat rapid pe tati sa-i pov ce-a facut demolatorul. asa ca pana la somnul de pranz tb sa-i repar patutul Laughing Laughing Laughing

si iata si opera Trompetzicului Laughing Laughing Laughing

Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 11:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing hihihi bravaaaaaaaaa s-a facutmare demolatorulllllllll.
eh marinutzo.uite imi aduc aminte acum de sora mea care are gemeni.fata si baiat.si aveau patuturi separate.nu stiau sa mearga.dar i-am gasit pa amandoi in patut.cum au ajuns acolo??????????stiu doar ei Laughing Laughing Laughing Laughing
asa caaaaaa pe langa interfon eu zic sa ii montezi si o camera video Laughing Laughing Laughing poate il gasesti crosetand intr-o zi Laughing Laughing
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna ideea cu camera video...cat despre crosetat nu ma indoiesc ca nu s-ar pricepe si la aia Laughing Laughing
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 12:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing istet pustiul!
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ei mama, ai copil mare de-acum, nimic nu-l mai opreste Laughing
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 7:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hihihihi ! Imi aduce aminte de Alexa , pe care am gasit-o dormind pe o servanta de 130cm si care nu avea nici un scaun sau altceva .Nici acum nu stiu cum , un copil de 9 luni s-a putut urca acolo si asta cat am iesit pana la poarta sa iau ceva .

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 27 03 2006, 10:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Demolator trompetzicul.....gata, s-a dus linistea ta....acum te gandesti "oare ce mai desface?" Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 1 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum