CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
probleme de autentificare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
gina _lacramioara
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 20/03/2006

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 9:38 pm    Titlul subiectului: probleme de autentificare Raspunde cu citat (quote)

salutari la toata lumea! Am mai trimis acest mesaj, dar orice ajutor este binevenit: as vrea sa stiu cum ma pot autentifica si de la un alt calculator decat de la cel la care am facut inregistrarea. Imi stiu parola, imi stiu numele de utilizator, insa cu toate astea nu mi se recunoaste autentificarea decat la calculatorul la care m-am inregistrat.
Multumesc antipipat oricui imi poate oferi o solutie! Razz
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 11:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ar trebui sa ai probleme. Eu personal intru si de la birou si de acasa si de oriunde am posibilitatea sa verific mesajele.
Se poate ca acel calculator de pe care incerci sa intri sa aiba anumite setari ce nu-ti permit sa te autentifici.
Mai incearca si tine-ne la curent! Razz

DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 12 04 2007, 2:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancuza nu reuseste sa intre pe chic,nu ii recunoaste numele nici parola.........a incercat sa se inregistreze sub un alt nume si cu alta parola dar nici asa nu merge........Va roaga sa o ajutati si va transmite salutari la toate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Sam 22 03 2008, 3:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu am patit azi la fel asa ca mi-am schimbat parola si vad ca acum merge.sa vad pana cand Very Happy

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Condica de sugestii si reclamatii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum