| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
gina _lacramioara Membru nou

Data inscrierii: 20/03/2006 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar 21 03 2006, 9:38 pm Titlul subiectului: probleme de autentificare |
|
|
salutari la toata lumea! Am mai trimis acest mesaj, dar orice ajutor este binevenit: as vrea sa stiu cum ma pot autentifica si de la un alt calculator decat de la cel la care am facut inregistrarea. Imi stiu parola, imi stiu numele de utilizator, insa cu toate astea nu mi se recunoaste autentificarea decat la calculatorul la care m-am inregistrat.
Multumesc antipipat oricui imi poate oferi o solutie!  _________________ salutare sunt o mamica in devenire si as vrea sa stiu daca vreo mamica din voi ests asmatica si daca a avut probleme la nastere. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 22 03 2006, 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu ar trebui sa ai probleme. Eu personal intru si de la birou si de acasa si de oriunde am posibilitatea sa verific mesajele.
Se poate ca acel calculator de pe care incerci sa intri sa aiba anumite setari ce nu-ti permit sa te autentifici.
Mai incearca si tine-ne la curent! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 12 04 2007, 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ancuza nu reuseste sa intre pe chic,nu ii recunoaste numele nici parola.........a incercat sa se inregistreze sub un alt nume si cu alta parola dar nici asa nu merge........Va roaga sa o ajutati si va transmite salutari la toate. |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
|
| Sus |
|
 |
|