CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce ati facut azi?... (8)
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 19 04 2006, 5:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bia,sa fi tu sanatoasa,ca vremuri in care sa stai la taclale cu noi or m-ai veni !!!!!!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor,eu sunt cam cu capul in nori zilele astea..adica nu prea mai am rabdare si nici prea mult chef de facut ceva..de abia am reusit sa fac ceva de mancare.Ma apuc de o treaba si nu o duc la bun sfarsit,e cam deranj in dormitoare la mine..mi-e gandul la testul care trebuie sa il fac acusi,peste cateva zile.Ceva imi zice ca e ok,ca sunt insarcinata..cel putin asta simt eu acum.Dar nu vreau sa ma gandesc la asta pana nu am rezultatul testului,fac orice ca sa imi tin gandul ocupat..pana zilele astea a fost ok..acum insa ma cam gandesc....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 6:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu inca n-am scapat de febra si durerea de gat e din ce in ce mai groaznica . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Nu pot face nimic in jur .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

haideti sa scriu ce am facut azi Rolling Eyes jumpingm fost la casa(care e in construtie) sa vad cum or avansat baietii. apoi am mers sa preiau apartamentul celalat de la chiriase si m-am pus sa fac curatenie acolo ca era dezastru.iar acum o astept pe vanessa sa vina de la SATU MARE ca a fost plecata la bunici sila FELIX si acum vin in coace . Wink mie tare dor de puiut Crying or Very sad

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te cred ca ti-e dor de ea !

Cat mai sunt chiriile la voi?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing depinde ap unde stam acum e cu 2 cam bloc nou super utilat si maobilat a fost dat anul trecut cu 400E iar astalalt aproape central semifinisat fara centrala ,dar mobilat tot 2 cam a fost inchiriat la 290 e

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Wow !

Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar in bucuresti cum sunt chiriile??? Question

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mamaaaaa ce de bani !!!!!!
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Depinde de zona , intre 200euro si 500-600 euro .Eu platesc 150 de euro pe luna pentru ca deja locuiesc aici de aproape doi ani .

Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pt 2 camere??

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dap .App meu are doua camere , o bucatarie minuscula , o baie destul de maricica , semidecomandat .

Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in cluj de banii astea ai lua o garsoniera nemobilata sau mobilata dar nefinisata dar nu in zona super

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie mi se pare destul de mult in conditiile in care sunt destui oameni care nu castiga mai mult de 3 milioane pe luna Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

asa e dar in cluj tot timpul au fost mari preturile si la vanzare si la inchiriere ...cauza nu se stie

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Mie mi se pare destul de mult in conditiile in care sunt destui oameni care nu castiga mai mult de 3 milioane pe luna Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Sunt de aceeasi parere . Si pe urma se mai mira de ce sunt atat de multi oameni ai strazii .

Sus
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

corect Confused

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La noi,din cate stiu eu,sunt chiriile in jur de 100 de euro,ap cu 2 camere.Oricum,destul de mult,ca pana la urma mai bine cumperi un apartament in rate si mai bine platesti rata decat chirie.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 10:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astia saracii n-au unde locui si ce manca iar politicienii nostri se voteaza unu pe altul , sforaie la sedinte cand voteaza pentru prostii de noi si mint de ingheata apele (pardon:se revarsa acu ca d-aia au inundat totul ) .

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 03 05 2006, 9:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa continuam discutiile la Ce ati facut azi? (9)

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum