| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 4:05 pm Titlul subiectului: femeile inseala??? |
|
|
sunt curioasa daca femeile insala pe prietenii sau pe sotii lor. Eu de exemplu mi-am inselat un prieten dar numai dupa ce l-am prins pe el si l-am iertat ... cred ca am facut-o din razbunare... si pe urma m-am casatorit cu cel cu care l-am inselat...  _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am votat " doar cu gindul". Sa nu-mi spuneti ca voi nu ati facut asta niciodata. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din moment ce avem drepturi egale cu barbatzii inseamna ca avem dreptul sa si inselam Cunosc destule femei care isi inseala barbatul,dar mie personal mi-ar fi ffff greu sa duc viata dubla,nu cred ca m-as descurca !!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
parearea mea este ca toti inselam mai devreme sau mai tarziu fie cu gandul sau cu fapta...dar ce ma deranjaza pa mine ca femeilor care au inselat lise spune "........"dar barbatii care insala cum se numesc??? si cine insala mai mult???? ei zic ca tot barbatii... _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Mie 15 03 2006, 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| serini ramona a scris: | parearea mea este ca toti inselam mai devreme sau mai tarziu fie cu gandul sau cu fapta...dar ce ma deranjaza pa mine ca femeilor care au inselat lise spune ".........."dar barbatii care insala cum se numesc??? si cine insala mai mult???? ei zic ca tot barbatii... |
Ai dreptate,si mie mi se pare un cuvant foarte uratttttt. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai cred ca da..insa nu stiu care e adevaratul motiv pentru care fac asta si nici nu vreau sa ma gandesc ce le determina sa o faca..treaba lor..oricum mie mi se pare o chestie foarte urata. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inseala si femeile cand se simt neglijate sau speriate de gandul ca sotii nu le mai considera atragatoare .Deci raspunsul meu este "DA " . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspund aici cum se intampla IN GENERAL:
DA, femeile POT insela:
- cand se simt neglijate;
- din curiozitate - nu au mai avut alt partener serios (eventual pe sotz l-au cunoscut la o varsta foarte frageda);
- cand vor sa se razbune pe actualul partener;
- cand vor sa isi reconfirme increderea in ele insele (apropo de ce spunea Nicky) - atunci cand se simt neatragatoare;
- cand au experiente neplacute cu actualul partener, de o gravitate crescuta, insa nu se pot desparti de acesta din varii motive.
Depinde de VOINTA acelei femei si de IUBIREA barbatului ei fata de ea, pentru ca acel cuvant, POT, pe care l-am scris mai sus, sa NU devina realitate. |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Mie 15 03 2006, 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai este si posibilitatea ca o femeie sa se indragosteasca de altcineva(in afara de partenerul din dotare),ca doar nu poti comanda inimii si atunci un cuvant hotarator il are glasul ratiunii sau......inima. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu o spun cu mana pe inima ca nu mi-am inselat sotul nici macar cu gandul...nu mi-a dat motive....
Insa cunosc femei care din cauza neglijentei sotilor si a subaprecierilor primite de la acestia zi si noapte si-au gasit linistea in bratele unui alt barbat mai afectuos ...este trist
Eu sunt mai de moda veche si nu sunt de acord cu astfel de "practici" insa nu le condamn pe cele care ajung in astfel de situatii...e clar ca nu fericirea si buna intelegere le-a adus acolo...decat daca sunt prea "visatoare"... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Joi 16 03 2006, 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| diana99ndd a scris: | | Mai este si posibilitatea ca o femeie sa se indragosteasca de altcineva(in afara de partenerul din dotare),ca doar nu poti comanda inimii si atunci un cuvant hotarator il are glasul ratiunii sau......inima. |
Nu stiu ce sa spun, dar daca il iubesti pe partenerul tau mai mult decat orice pe lume, daca te simti apreciata, iubita de el, nu cred ca in inima ta ar mai putea fi loc pentru altcineva. Daca insa inima / ratiunea ta o ia razna asa cum spui tu, Diana, atunci sunt clar ceva frustrari de defulat. |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
hmmm ce subiect.... ca sa raspund la chestionar se pune inselatul in vis?????? am visat ca il inselam pe sotz in vissi eram fff nefericita si plangeam.hehe dar cine m-a pus sa il insel nu stu
ma rog.dar sa stiti ca si eu sunt de moda veche.nuuuuuu concep.ba e alba ba e neagra.nu exista griuri.cel putin momentan.
dar am niste prietene....care ma uimesc pe zi ce trece.una s-a maritat cu iubitul ei si a ajuns ca la nici un an dupa casatorie sa divorteze pt ca s-a indragostit de un coleg de munca.
alta se indragostea pe net.de oameni din afara.au venit oamenii la ea dupa ce ii vedea nu ii mai iubea. si inevitabil ajungea sa ii insele.
dar motivele ar fi:
pt prima nu sunt ff convinsa ca il iuba cu adevarat.si daca il iubea nici el nu a impiedicat situatia.ea ajunsese sa se planga ca nu ii acorda atentie si ca nu asculta cu adevarat ce vb ea.deci cam tot lipsa de atentie ar fi nu?
pt a doua hmm nu am inteles-o nici pana in ziua de azi.  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 10:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Inselatul in gand nu se pune. Pai pana la urma ce inseamna inselat?....si daca te uiti mai lung la unul care iti place este inselat? Ca daca da, atunci e grav Ne uitam la filme destule cu actori frumosi, si asta ar insemna ca ne inselam partenerul? _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiutu a scris: | | Eu am votat " doar cu gindul". Sa nu-mi spuneti ca voi nu ati facut asta niciodata. |
Nici macar cu gandul nu mi-am inselat sotul. Dragostea intre noi e atat de puternica, incat nu putem sa ne inselam unul pe celalalt. Oricum, daca m-ar insela el sau daca l-as insela eu, ne-am destainui destul de repede si s-ar strica toata aura fericirii noastre. Sper din tot sufletul sa ne iubim tot atat de mult si cand vom fi in varsta.
Cred ca sunt mai numerosi barbatii care inseala decat femeile. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Zic si eu ca Laura: ce inseamna a insela cu gandul?? Ca propriu-zis nu inseli pe nimeni.
Mie-mi place de Ben Afflek, asta inseamna ca-mi insel barbatul? Oricum, el stie ca-mi place de Ben Afflek _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu DA, L-AM INSELAT!
Cu Sean Connery!
Si cu Alec Baldwin.
Si cu albinosu de Brad Pitt!
Huooooo!
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa ma huiduiasca si pe mine cineva, va rog, ca am zis ca-mi place de Ben Afflek! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Geaninutza, numai atat ?? Slabuuutz ! Tare slabutz ! |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Apai fa-ti auto-huiduire, na! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu, lasa, poate ma huiduieste nefasta lu' Benica! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
|