CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
femeile inseala???
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 16 03 2006, 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing no vaz ca suntem toate niste fidele. Laughing Laughing Laughing stiti ce se zice de femeile fidele nu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 16 03 2006, 3:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, poate ne zici tu
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Joi 16 03 2006, 6:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu l-am prins dar l-am suspectat inainte de casatorie ca ar umbla cu cioara vopsita si daca pana atunci nici nu indrazneam sa ma gandesc si prin alte parti pt ca-l iubeam enorm, ei bine de atunci mi-am cam schimbat impresiile si i le-am spus si lui chiar daca nu i-a convenit si s-a suparat pe mine. dar c'est la vie...nu am de unde sa stiu ce va fi in viitor si oricum eu nu i-am promis niciodata ca il voi iubi etern, ca nimeni si nimic nu ne va desparti Laughing Laughing Laughing
ce rea sunt, stiu, dar am si suferit pe masura Crying or Very sad
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing ehhh bietul barbatel de ar stii el cum suspinam cind ii vedeam pe kevin costner in bodyguard....
da so gatat filmul...si ....gata si suspinul....
ce ii in mina nu ii minciuna!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 10:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Subject: Maxima zilei

Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati , asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Laughing Laughing Laughing
asta e ce se zice geaninutzo despre noi fidelele Laughing Laughing
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 10:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu trebuie sa-i plingem atita pe barbati ca nici ei nu-s usa de biserica.(unii dintre ei ca si femeile dealtfel)
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

elenapeitro a scris:

Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati , asa cum e firesc, se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 8:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

elenapeitro a scris:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 20/03/2006

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 3:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu inseli cu gandul si nici daca privesti un alt barbat mai lung Shocked,dar oare stii sigur ce-ai face daca ai descoperi ca tu ai fost inselata? inseli si tu? ups poate te indragostesti, atunci inseli? poate esti nefericita,neimplinita,atunci inseli? Question cred ca pana la urma totul depinde de fiecare in parte cum "pune " problema
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 10:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai eu daca as stii ca am fost inselata din 2 una:fie i-a scoate ochii Laughing Laughing Laughing .pai nu?eu vin dupa el in desert Laughing Laughing si el se duce cu alta Embarassed Embarassed hmmmm.i-o tai nu ii scot ochii.
sau as pleca.cu tot cu copiii.
dar sper sa nu fie cazu.caaaa sa nu cititi de mine la infractoarea.
si de inselat eu hmmm.eu zic ca nu il insel ca parca prea mi-i drag Laughing Laughing Laughing Embarassed Laughing Laughing
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

thessa a scris:
nu inseli cu gandul si nici daca privesti un alt barbat mai lung ,dar oare stii sigur ce-ai face daca ai descoperi ca tu ai fost inselata? inseli si tu? poate te indragostesti, atunci inseli? poate esti nefericita,neimplinita,atunci inseli? cred ca pana la urma totul depinde de fiecare in parte cum "pune " problema

Eu cred ca daca il inseli nu il inseli pe el...ci te inseli pe tine...ca pana la urma ce este mai important este ce-ti dicteaza inima...

diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

elenapeitro a scris:
pai eu daca as stii ca am fost inselata din 2 una:fie i-a scoate ochii Laughing Laughing Laughing .pai nu?eu vin dupa el in desert Laughing Laughing si el se duce cu alta Embarassed Embarassed hmmmm.i-o tai nu ii scot ochii.
sau as pleca.cu tot cu copiii.
dar sper sa nu fie cazu.caaaa sa nu cititi de mine la infractoarea.
si de inselat eu hmmm.eu zic ca nu il insel ca parca prea mi-i drag Laughing Laughing Laughing Embarassed Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 20/03/2006

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 12:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin,ai dreptate,chiar daca uneori te simti confuza,poate nu stii exact ce vrei,dar pana la urma ar trebui sa remediezi situatia sa-ti intrebi sufletul, sa nu te complaci in situatii complicate ori e alba ori e neagra si e valabila atat pt cei inselati cat si pt cei ce insala Neutral
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 12:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va recomand, legat de acest subiect, filmul CLOSER, cu Julia Roberts, Natalie Porman, Jude Law si Clive Owen. O sa va dea de gandit.
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 12:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin a scris:
Va recomand, legat de acest subiect, filmul CLOSER, cu Julia Roberts, Natalie Porman, Jude Law si Clive Owen. O sa va dea de gandit.

L-am vazut !!!!!!!eu sunt fan Julia Roberts.
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 22 03 2006, 11:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Eu am votat " doar cu gindul". Sa nu-mi spuneti ca voi nu ati facut asta niciodata.

Embarassed Eu da... da numa cu gandul... Rolling Eyes Laughing Laughing ca altfel nu ma simt in stare... mie prea drag ca sa dau cu piciorul... si nu vad cine ar merita sacrificiul asta... altul adica... Cred ca as faceo doar la niste nervi enormi si sigur apoi mi-ar pare rau... dar sper sa nu am ocazia asta... Rolling Eyes

Cah... nici nu vreau sa ma gandesc la acest subiect...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
lovelife
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 31/08/2006

MesajTrimis: Joi 31 08 2006, 5:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai daca femeile nu ar insela barbatii cu cine si-ar insela iubitele si nevestele? Parerea mea este ca si barbatii si femeile inseala in egala masura.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 01 09 2006, 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

elenapeitro a scris:

atat ma distrat mesjaul tau ca i lam citit si la printzoc, ca deh de cand mam mutat aciulea se ingrasa slabanogu...se facu din broscutza printzoc...si apai sa revenim la mesaj,al meu zicea ca neaparat sa fiu fidea :)))
apropo stiti care este masculinul de la fidea??????????
fidea cu oua:))
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 01 09 2006, 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu .Sincer .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum