CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Numele copiilor
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 12 11 2003, 6:13 pm    Titlul subiectului: Numele copiilor Raspunde cu citat (quote)

Cum ati ales numele copiilor vostri? Ati respectat vreun obicei, vreo traditie,sau v-ati ghidat dupa bunul plac?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 12 11 2003, 7:02 pm    Titlul subiectului: Numele copiilor Raspunde cu citat (quote)

Cand eram prin clasa a IV-a am avut o discutie cu colegele mele de clasa despre cum o sa ne botezam copii, si nu stiu din care motiv eu mi-am ales numele de Andrei sau Andreea.
Vremea a trecut l-am cunoscut pe Cristi si in povestile noastre despre copii despre nume copii, am aflat ca in lista lui figurau aceleasi nume si...subit ...mi-au placut si mai mult.
Iar cand am ramas insarcinata am hatarat ca acesta sa ramana Andrei, daca va fi baiat, Andreea, daca va fi fata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 13 11 2003, 12:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie mi-ar fi placut mult Andra. Dar al meu sot avea el o mare afinitate pentru numele ALEXA. Simplu, nu Alexandra. Si pentru ca si mie mi s-a parut mai plin de personalitate, am acceptat.
Cu conditia ca urmatorului copil sa ii aleg eu numele :P . Deja am si facut-o :P .
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 13 11 2003, 12:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi am pus copiilor numele sfintilor din zilele in care s-au nascut.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Sam 06 12 2003, 6:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am inceput prin a face o lista kilometrica ce continea o gramada de nume. le-am eliminat pe rand , si astfel am ajuns la Antonio :D . apoi intr-o seara mi-a venit in minte brusc Marco :P . dar Marco Antonio ........ e prea de tot :? ! asa ca am hotarat : MARC ANTONIO :Wink ! toata lumea cand aude numele (inclusiv parintele cand l-a botezat ) zice : nume de imparat ! si uite asa creste inima in mine de mandrie !!! :D :D :D
Sus
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Mie 24 12 2003, 2:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In Grecie exista traditia,de la care FOARTE RAR se abate cineva,de a numi copiii cu numele bunicilor!
Primul copil numele din partea bunicilor de la tata si al doilea numele de la bunicii din partea mamei...si tot asa!
La noi a fost YANNIS,socrul meu si ALEXANDROS,tatal meu!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Dulusha
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mie 24 12 2003, 2:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna, mamicilor. Tocmai am picat si eu si am ales subiectul asta pentru primul meu mesaj.
Am doua fete, una Alexandra Maria de 9 ani si cealalta Ana Ilinca de aproape 8 luni. Am incercat sa pun copiilor mei nume romanesti, unul care mi-a placut si unul de sfant. Am cautat sa sune bine impreuna si sa se potriveasca si unui adult ca nu vor fi copii toata viata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 24 12 2003, 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit fetelor Laughing ! Sa va traiasca minunile pe care le numim COPII 8) . Si eu ma gandeam cand eram mica la ce nume o sa le pun eu copiilor mei, ca sa se potriveasca si cand sunt copii si cand vor fi mari. Si pt ca mie nu imi place numele meu :? ma gandeam intr-una cum o sa sune "Tanti Roxana" !!!! Crying or Very sad Oribil, cum sa sune ! In orice caz, mai bine imi vor spune simplu Roxana decat Tanti Roxana, chiar si cand voi avea 60 de ani !!! Mr. Green
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 24 12 2003, 7:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dulusha, daca ma uit mai bine amandoua numele fetelor tale sunt de sfinti. Alexandra-sfantul Alexandru, Maria-se stie, Ana- Sf.Ana si Ilinca-Sf.Ilie. Gresesc? Laughing
Am uitat sa-ti spun Bun venit in "casa noastra"!
Sper sa-ti placa si sa te simti bine. Desi este o casa noua in care mai lipsesc multicele "lucruri" , asteptam sugestii si o vom decora pe gustul tuturor, cu acordul tuturor.O.K? Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Dulusha
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 3:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru urari. Si eu va doresc ( forumului) sa creasca mare si voinic si sa aiba viata lunga.
Nu a fost intentia mea sa pun mai multe nume de sfinti copiilor, am aflat abia cand am inceput sa primesc felicitari in alte zile decat cele pe care l-e sarbatoream noi. Despre Ilinca mi-a spus preotul cand mi-a facut molifta.
Am auzit ca nu e bine sa punem copiilor mai multe nume si mai ales mai multe de sfinti. Se spune ca sfantul al carui nume il poarta il ocroteste pe copil si nu e bine sa-l ocroteasca doi sfinti diferiti.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 3:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru ei sigur este bine pt, ca au mai multe zile in care primesc daruri si pt voi ca petreceti mai des . Laughing Laughing
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 11:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dana, nu cred ca a avea doi ocrotitori e ceva rau. Chiar din contra. invatasem eu la scoala de ce nu e bine sa pui doua nume copiilor dar am uitat Embarassed . era ceva legat de faptul ca numele defineste persoana si doua nume pot sa duca la o dualitate, cam asa ceva. si pe langa asta, eu de exemplu am doua nume si imi pare rau ca toata lumea ma striga doar cu unul din ele (adriana), cu toate ca si celalalt imi place foarte mult(maria). Am incercat in liceu sa ma recomand maria si nefiind obisnuita nu raspundeam cand ma striga lumea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 2:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am descoperit in calendarul bisericesc ca Marcut are nume de sfinti : Sf. Antonie cel Mare pe 17 ian si Sf. Marcu pe 25 aprilie . Sunt insemnate cu cruce neagra .....le sarbatorim ?
Salutare Marioaro !!!!! Si eu sunt Marita ( adica Maria hahaha) si tare imi place ca se sarbatoreste de 2 ori :D !
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam 27 12 2003, 10:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar daca sunt cu cruce neagra, atata timp cat avem ce sarbatorii - sarbatorim.
Si Sf.Antonie cel Mare si Sf. Marcu sunt sfinti cu insemnatate pentru ortodocsi. Laughing
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 08 01 2004, 7:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

primul nume i l-am dat dupa nasa, desi nu era obligatoriu, dar noua ne-a lacut mult... al doilea am tinut sa fie de sfant si cum nu ne placea decat Maria si Ioana, am ales Maria, caci Ioana a chemat-o pe prima noastra fetita care acum este ingeras!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 08 01 2004, 11:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi pare rau sa aud asta ! Sad
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 09 01 2004, 2:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie imi pare tare rau ca se mai petrec si asfel de tragedii.
Credca va fost fffffffff greu dar ......."Ce nu te darama te cladeste" si cu un ingeras in cer si unul alaturi o sa fie bine! (frumos spus "prima noastra fetita care acum este ingeras-toata admiratia, din partea mea!"
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Vin 09 01 2004, 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si imi pare rau ca v-am intristat!
poate odata o sa va spun povestea mea, fetele care ma stiu mai demult o cunosc!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam 10 01 2004, 12:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand vei fi pregatita, te asteptam sa ne spui si noua!
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 10 01 2004, 5:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am gasit pe un site o pagina cu povesti depsre ingerasi, mai bine zis parintii povesteau cum si-au tinut copiii nou-nascuti morti in brate, cum le-au facut poze, ce sa mai, vreau sa va spun ca am tras un plans ca nu ma mai puteam opri, dupa care m-am dus si ma uitam la bb care dormea si ii multumeam domnului pt el ! inca o data imi pare rau si te admir pt puterea de a trece peste acest necaz imens . :(
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum