CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
PASTELE 2006
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
bebeluc
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 27/01/2006

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 2:06 pm    Titlul subiectului: PASTELE 2006 Raspunde cu citat (quote)

Vad ca nimeni nu s-a gandit inca la sarbatorile de paste papica . Sper ca nu e prea devreme sa incepem acest subiect. Cum petrecti de Paste cu copilul mic? Acasa cina sau in deplasare bonjovi .
Pentru bebele meu e al doilea Paste, dar anul trecut era prea mic, 6 luni bebelus , ca sa simta ceva.
Ce surprize magie pregatiti pentru cei mici si binenteles pentru cei dragi?

Simona-mami de baieti mama &Alex 18ani culturist &Luca 1an[copil]
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 3:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Simona , de gandit ne gandim noi dar ne e frica de cheltuieli , hihihi !
Noi , cred , o sa stam acasa dupa vizite de rigoare la ai mei si la soacra .De pregatit cred ca pregatesc mancarurile de rigoare :drob , alea alea .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

topic: "Cum asteptam Pastele?" raspuns: cu bratele deschise!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing voi fi cu ai mei!!!!
pai faza-i cam asa: noi sarbatorim Pastele Catolic...deci cel Ortodox robabil la printz,inca nu stiu...tre sa discutam sa stabilim...dar abia astept sa faca mami drob din pateu, ca miel nu manc! nu pot manca pui de animale!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 3:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cum anul asta pica pastele de sf. Gheorghe,probabil ca o sa chefuim ori acasa (pe Ghe al meu-----Danutu),ori la socri la tara(pe cei 2 Ghe----Danutu si socrul meu).
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 5:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil ca e prima oara cand nu ma intereseaza pastele,sunt preocupata de venirea rusilor si de altele ce vor urma dupa..asa ca ma intelegeti..si oricum vom fi aici singuri asa ca pot de data asta sa nu dau mare importanta.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Probabil ca e prima oara cand nu ma intereseaza pastele,sunt preocupata de venirea rusilor si de altele ce vor urma dupa..asa ca ma intelegeti..si oricum vom fi aici singuri asa ca pot de data asta sa nu dau mare importanta.
Te intelegem perfect , Dany dulce ! Las ca o sa fie bine , draga mea mica !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 6:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da,o sa-mi aduca iepurasul un cadou nu?
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 6:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 6:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Da,o sa-mi aduca iepurasul un cadou nu?
KLAR!!!!!!doar sa fi cuminte si sa faci numai cumintenii d-alea de trebe Laughing Laughing Laughing Laughing si tu si Nicky!!!!si sa vedeti atunci ce iepuras frumos vine sa va viziteze, d-ala cu cioc si picioare lungi si rosii! si pene albe!!!!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am inteles! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
bebeluc
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 8:39 pm    Titlul subiectului: paste 2006 Raspunde cu citat (quote)

Vreau sa merg cu cel mic in Bulgaria la Nisipurile de Aur joaca in nisip . Eu sunt cam lenesa lady , elegant spus comoda, si nu-mi place sa trebaluiesc prin bucatarie cu pregatiri specifice: oua rosii, pasca, cozonac, etc. Da-mi place sa le mananc!!!! asa ca m-am uitat pe internet, cel mai bun si de nadejde prieten al meu, si am gasit o super oferta la Nisipuri.
Va fi prima iesire a lui bebe in societate, excluzand Trattoria il Calcio unde asta vara cand mancam il plimbau chelnarii prin bucatarie si de 8 Martie s-a zbenguit pe la toate mesele, noroc ca 90% erau femei! petrecareti
Ce ziceti, voi cand ati iesit cu bebeii la distractie petrecareti ? Sper sa nu-i stric programul!
Simona -mamai de baieti & Alex,18ani culturist & Luca, 1an bebelus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 15 03 2006, 1:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu as vrea sa petrecem Pastele la tara in jud. Alba la rude de-ale sotului, nu stiu parca la tara traiesti mai intens sarbatorilor din cauza ca acolo sint pastrate o parte din traditii, obiceiuri. inca nu am stabilit dar eu o sa incerc sa obtin ce vreau.
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 15 03 2006, 12:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie Pastele mi se pare o sarbatoare de petrecut in familie, cu toate traditiile care se cuvin. Noi vom sta acasa, desi tare mi-ar placea sa merg la bunicii mei, la munte. Din intamplare, chiar de Paste e ziua lui Matei si vom avea petrecere in familion. Nu voi gati miel, pentru ca noi nu mancam, dar cu siguranta ca voi face primul cozonac din viata mea si multe alte mancaruri. La noi nu se obisnuieste sa se faca surprize, cadouri celor apropiati de Paste, ci doar de Craciun.
Va fi un Paste cu dubla insemnatate pentru noi anul acesta: moartea si invierea lui Isus Hristos si implinirea a 2 ani de la nasterea lui Matei, pe care il cheama si George.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
bebeluc
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Joi 16 03 2006, 9:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intr-adevar sarbatorile trebuie petrecute in familie. Eu sunt bucuresteanca fara bunici sau alte rude cat de indepartate la tara. De mica mi-am dorit sa petrec sarbatorile de craciun si paste la tara, sa vad cum se taie porcul/mielul, sa vad cum se fac pregatirile de sezon in mod traditional. mi-am tot propus sa merg odata de sarbatori in Maramures dar inca e la stadiul de proiect. Poate la iarna sa-l iau pe cel mic, Luca, ca cu cel mare, Alex, s-au sfarsit vacantele impreuna, "prea mare ca sa mai merg cu mama"!!!!!

Simona-mami de baieti & Alex culturist , 18ani & Luca bebelus 1an
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 16 03 2006, 11:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca vin acasa.dupa 2 ani de stat departe si paste departe o sa fiu cu ai mei.o sa fie un paste tare frumos mai ales ca e primul pt manzul meu.si ai mei de-abia asteapta s ail vada s ail cunoasca sa il manance.as aca sa vina mai repede pastele asta. Laughing Laughing Laughing
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 16 03 2006, 11:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uraaaaaaaaaaaa !!!!!!! Ce mishto , Elenuta ! Si tu si bibistrontu copilontu veti fi acasa de Pasti! cE AR PUTEA FI MAI FRUMOS?

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 11:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

elenapeitro a scris:
eu sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca vin acasa.dupa 2 ani de stat departe si paste departe o sa fiu cu ai mei.o sa fie un paste tare frumos mai ales ca e primul pt manzul meu.si ai mei de-abia asteapta s ail vada s ail cunoasca sa il manance.as aca sa vina mai repede pastele asta. Laughing Laughing Laughing

Ma bucur multtttt pt. tine Elena !!!!!Iti dai seama ce bucurie imensa pe familia ta din tara ??????
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Elena,ma bucur pentru tine,stiu cum e sa fii departe si te inteleg!
Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 8:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vai..acusi vine iepurasul...hmmm ce fericiti vor fii copii mei cind vor cauta in cuib...
da sper sa imi lase si mie ceva...ca deeee am fost cumintica
Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 10:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mersi fetelor.da intr-adevar ar fi super.si daca ne ajuta Dumnezeu vom fi.sa le facem bucurie alor mei ca tareeee il asteapta pe golanelul meu dulce.sa il tzucaie si sa il iubeasca.
si eu morrr sa respir aer de Romania.stiti nu am fost niciodfata o patrioata dar.parca tare frumoasa e.... Laughing Laughing Laughing romania.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Obiceiuri de pe la noi...si de pe la altii! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum