CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Eruptie incisivi
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul Stomatologic
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 12 08 2007, 7:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi i-am batut cu o lingurita de inox pe dintisor si se aude asa de tare! Am bagat si degetul cu un pansament steril pe el si se simte foarte bine marginea toata la dinte.Acum sa-mi ziceti voi,cam cat mai dureaza daca e in faza asta?
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 13 08 2007, 8:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Azi i-am batut cu o lingurita de inox pe dintisor si se aude asa de tare! Am bagat si degetul cu un pansament steril pe el si se simte foarte bine marginea toata la dinte.Acum sa-mi ziceti voi,cam cat mai dureaza daca e in faza asta?

Laughing Laughing Laughing Laughing Ce de experimente mai faci pe dinte, saracu'. Eu zic asa: clar e dinte Laughing Laughing Laughing Si lasa-l sa creasca, nu te mai gandi pana cand....O data iesit tot din gingie, nu mai doare.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 13 08 2007, 11:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 21 08 2007, 4:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Avem un dintisor,se pregateste si al doilea sa iasa! Very Happy
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 21 08 2007, 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Se poate sa iasa dintii si la 3 luni? De cateva zile fetii mele ii curge multa saliva din gura,azi era uda pe haine..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ...deci....nu stiu ce sa cred.E posibil sa fie si de la altceva salivarea asta?

Si lu Teo ii curge saliva de la 2 luni, si e permanent cu pumnii in gurita, iar zilele trecute a avut niste crize nejustificate de plans, dar fara febra... Ma gandeam si eu sa nu-i dea deja dintisorii... Rolling Eyes Gingia nu pare umflata si nu ma lasa sa bag degetelul in gurita lui... oricum sper sa nu-i iasa atat de curand.. Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 21 08 2007, 6:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa cum vezi,a mea a inceput sa saliveze de la 3 luni si i-a iesit primul dinte la 5 luni jumate.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 31 10 2007, 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La 5 luni jumate a iesit primul dintisor,imediat si al doilea,acum avem aproape 8 luni si a mai iesit 1 dinte sus si in curand si al 2 lea de sus. Very Happy
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul Stomatologic Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum