CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Loc de dat cu capul (nu prea tare totusi) - partea a 6-a
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 13 03 2006, 1:37 pm    Titlul subiectului: Loc de dat cu capul (nu prea tare totusi) - partea a 6-a Raspunde cu citat (quote)

Continuam plangerile de aici sperand ca se vor micsora ca numar! ofer_floare

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 13 03 2006, 11:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma plang si eu? Rolling Eyes Evil or Very Mad Mie somn... Mad Am muncit pe branci de lunea trecuta pana azi, cu we cu tot... Azi am plecat la 8 de la munci... Vreau sa dooorm... si sa stau cu voi de vb.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Maine iau banii si cand mi-o inchide nenea gura cu 2,7 mil sa ma vedeti plangand... Viata nesuferita!!!

Las ca maine o sa fiu mai vesela... Acum adormi fata si recuperez si eu... heart heart

Love you all !!!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 13 03 2006, 11:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hai ca tinem pumnii , poate iei mai mult. Sanatoasa sa fii tu ,Georgi.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 5:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce sa iei asa putin?Sunt nebuni?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 14 03 2006, 1:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

chiar asa Georgico pai cum sa iti dea numai atat?!au picat in cap?!sa vezi cand dau cu bombele in ei! Doamne fata la cat lucri...si no zis ca iti mareste salarul?si nu trebuia sa iei mai mutl de la inceput? Mony scumpa ce face?pupici multi multi
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 15 03 2006, 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi ai noutati?
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 10:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Eu sunt trista...azi am fost la inmormantarea unui prieten din copilarie. Cat am fost mici (pana la facultate) am fost apropiati, si nu imi vine sa cred ca cineva de varsta mea nu mai e! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Dumnezeu sa il odihneasca!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 10:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

Dar ce pati?

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 10:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dumnezeu sa-l odihneasca !
E foarte trist cand vezi ca mor atatia oameni tineri Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 11:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu is plina de nervi din cauza sotului. nu-mi vine sa cred ca uneori poate fi asa rautacios Mad
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 8:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

aici comentez si eu nepasarea si lipsa de profesonalism a invatatorilor din scolile rom!
poate ca nu peste tot e asa dar..acum is dezamagita de scoala lui mihaita!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 10:52 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai dreptate sa fii dezamagita,Helenuto, prea multe incidente se intimpla in scoli.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 11:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Eu sunt trista...azi am fost la inmormantarea unui prieten din copilarie. Cat am fost mici (pana la facultate) am fost apropiati, si nu imi vine sa cred ca cineva de varsta mea nu mai e! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Dumnezeu sa il odihneasca!

Offf , Laura .condoleante pentru prietenul tau !

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 11:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai fetelor parca hotarasem ca lista de aici sa fie mica nu?de ce a murit prietenul tau?
si tu marintzo ce facu barbatzelul tau?
si ce e cu scolile?
eu acu vrea sa plang din cauza soacriiiiiiiiiii.caaaaa ii da suc din ala nenatural lu ala mic.nu poci sa va spun de care dar e din ala cu multi coloranti si imi vine s-o strang de gat.euu ii spun nu ii da si ea ii da Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 5:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am facut curat in jucariile lu' fi-mea vreo 3 ore si m-au apucat toate spumele ... Categoric ma iau de bona luni. Pai eu dau o tona de bani pe puzzle-uri si lego-uri (si muncesc pe banii aia) si nici nu te poti juca cu ele ca sunt puse la gramada .... Pe Monica ma tot stradui sa o invat ca ne jucam cu ceva, strangem si abia apoi ne jucam cu altceva .... dar daca bona nu face acelasi lucru ... si dupa aia vine femeia si le pune de-a valma in 3 pungi pe toate .......
Si unde mai pui ca mai si lipsesc piese la cate unele ....
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 8:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza a scris:
eu is plina de nervi din cauza sotului. nu-mi vine sa cred ca uneori poate fi asa rautacios Mad

Iubita,ce-ti facu de esti asa furioasa pe el ?????
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 8:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai ii faceam baie puiului si mi-a aruncat apa in ochi (sotul, nu Trompetzicul) asa, tam-nesam. cica l-am stropit eu Rolling Eyes si tot pe mine ma face nesanatoasa...
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 9:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prietenul meu a murit in accident de munca...l-a tras ata sa faca ceva ce nu trebuia el sa faca... Crying or Very sad
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 10:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza a scris:
pai ii faceam baie puiului si mi-a aruncat apa in ochi (sotul, nu Trompetzicul) asa, tam-nesam. cica l-am stropit eu Rolling Eyes si tot pe mine ma face nesanatoasa...

O fii fost o invitatie la un dus in doi si tu nu te-ai prins deloc Laughing Laughing Laughing Laughing
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Dum 19 03 2006, 9:45 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
Marinutza a scris:

O fii fost o invitatie la un dus in doi si tu nu te-ai prins deloc Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing sa stii ca are dreptate diana.
cand vrea atentie si al meu face asa.sotzu. Laughing Laughing Laughing
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatoare
Pagina 1 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum