CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Loc de dat cu capul (nu prea tare totusi) - partea a 6-a
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 16 05 2006, 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura , asa cum se poarta in Romania noastra cea de toate zilele, pana nu li se intampla lor nu se sinchisesc sa se miste .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 17 05 2006, 10:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vai Shocked ... iar copilas bolnav? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Multa sanatate si sa nu mai auzim vesti din astea... sa fie toti bine, frumosi si veseli si noi sa-i iubim cum merita... Rolling Eyes

Nik... tot mai ai probleme cu zapacitii??? Maine seara ne intalnim on line? In jur de ora 20?

Miss you too much... Crying or Very sad !!!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 18 05 2006, 5:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Carmen,multa sanatate lui Rares,si spitalizare cat mai scurta !!!!! Ai grija de voi !!!!!!!
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Vin 19 05 2006, 12:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am revenit acasa cu Rares cu tot. Suntem inca internati, dar ambulatoriu (sub semnatura, ca altfel ba!)....Mai mergem dimineatza si seara la tratament (i-au lasat branula la mana)......
Este mai bine, dar nu complet refacut...Dar suntem optimisti, ca va fi totul Ok curand !
A stat 3 zile in continu cu perfuzii la manutza stanga si de atata durere si disconfort , a invatzat sa spuna si un cuvant nou, BUBA....
Va multzumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine si Rares, cu gandul si sufletul...voi stiti ca asta face mult! Va imbratzisez!
Cred ca ma intelegetzi ca nu ma simt in dispozitzia necesara de a va da detalii......(de fapt sa scriu) si apoi nu vreau sa frunzaresc povestirea, ptr. ca sunt detalii care le-ar putea interesa si pe unele mamici...ca asa-i mai bine, sa invatzam din patzaniile altora si mai putzin pe pielea noastra!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Vin 19 05 2006, 7:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sanatate multa la bebei. mamici, fiti puternice!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 20 05 2006, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De parca nu erau destui copii bolnavi pe forum, tocmai a luat si Nico un virus de raceala de afara de la copii. Stranuta toata ziua, nasucul ii curge non-stop dar am noroc ca nu face febra. Oricum am sunat pediatra si am trecut pe tratament : Nurofen, Panadol, Vit. C, multe ceaiuturi si Oscillococcinum pentru imunizare.
Sanatate la bebici.
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Sam 20 05 2006, 4:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rares este mai bine, dar tot mai facem tratament, mergem dimineatza si seara la spitalul Elias si facem injectziile (acolo am fost si internatzi )..
Repetam luni unele dintre analize.
Cand terminam cu totul, promit sa va scriu mai multe si sa va spun despre analize si tratament........poate gasitzi solutzii si ptr. bb-i vostri, daca se vor afla intr-o situatzie similara.
Totul a debutat cu o voma in jet dupa un acces de tuse, duminica noaptea(14 mai), luni dimineatza s-a repetat si desi nu as fi vrut sa stam internatzi..nu s-a putut altfel, a fost cea mai buna solutzie!
Diagnostic, rosu in gat, viroza si enterocolita.... Cu atatea perfuzii si injectzii tot mai are rosu in gat... Rolling Eyes

Sanatate la bb, Puiutz!

Georgi, s-ar putea sa ai dreptate, prea multe cazuri de enterocolita si in perioade relativ apropiate...... Shocked

Elena, iata ca fiul meu nu vine din alta tzara si am stat in spital ptr. probleme asemanatoare cu bb-ul tau, asa ca nu te mai necaji, ca nu ai putea sa mai vi cu bb in Rom....ca vezi Doamne nu i-ar prii!
Poate ca a fost ceva in apa, admosfera...cine mai stie, ca numai pe forum am vazut ca au fost vreo 3-4 copii care s-au imbolnavit unul dupa altul..

Sper sa aud macar de la voi vesti bune, ca suntetzi sanatosi cu totzi si va merge bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 20 05 2006, 9:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uff.rbkut multam de ganduri bune.dar nu io sunt problema .ca gandeste soacra asa.adica "nu ii prieste lui ahmedut romania"
.dar oricum hisham a zis ca nu se pune problema sa zica vreodaa cineva s anu ma duc in romania.daca am bani si la anu.da doamne ca am un suflet asa neimpacat.mai ales ca am stat juma de vacanta in spital.si mi-am lasat parintii tristutiiii tare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 21 05 2006, 12:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sanatate puiutilor vostri !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 21 05 2006, 12:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt tare obosita acum dar maine va voi scrie prin ce am trecut azi , la pomana facuta de verii mei .

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 21 05 2006, 11:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multa sanatate copilasilor vostri!
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mie 24 05 2006, 1:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vin si eu sa dau cu capul tare tare ca n-am avut net de luni dimineata si am innebunit pur si simplu Laughing Laughing
dom'le e ceva de speriat, zici ca m-am nascut cu netu' in brate asa disperata am fost Rolling Eyes
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 24 05 2006, 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oare cine nu te intelege? Laughing
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 24 05 2006, 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va invit sa ne dam cu capul si de Peretii astia! ofer_floare

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Femeia si familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum