CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici cu burtici - vol. 3
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 08 08 2006, 3:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY, se vede macar putin burtica?
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 08 08 2006, 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da,burtica a inceput sa se vada un pic iar eu sunt foarte fericita! Cred ca incep sa dispara greturile,aseara am mancat si eu mai bine,iar azi e ok,nu mi-a fost greata!
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 08 08 2006, 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:
citind ce srieti voi aicea, asa ma apuca un dor de acele vremuri...parca imi vine sa mai fac un bebe

Pai si ce astepti? Hai sa ne luam la intrecere: care reuseste prima... Wink Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 11 08 2006, 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragele mele,va rog sa imi spuneti si mie cum trebuie sa iasa analiza de toxoplasmoza ? Negativa sau pozitiva? Nu radeti de mine ca am citit atatea pe net dar nu mai inteleg nik........Cand ma duc la medic imi va explica el ce si cum,dar vreau sa stiu de la voi pana atunci.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 11 08 2006, 7:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

-IgG 10-300 UI/ml, IgM negativ => infectie veche, subiect protejat; supraveghere inutia;
am gasit pe net,deci e bun ceea ce mi-a iesit mie,eu am 200 ma incadrez.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 11 08 2006, 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

draga mea Dany, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un rezultat, dar stai linistita, ca daca iesea ceva iti spunea medicul, ca el stie rezultatele, cu toate ca nu ai ajuns la el. Bafta!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 12 08 2006, 10:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc Ancutza! Sper sa ne dai curand vestea ca astepti un bebe!
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 14 08 2006, 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky,hai ca sunt curioasa,zi cate saptamani ai,daca ai fost la medic,cum te simti? Nici nu iti inchipui cat de mult ma bucur! Si poate iese si un baietel asa cum iti doresti tu! Wink
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 14 08 2006, 11:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt cam in 8 saptamani , maine sau poimaine merg la medic urgentissimo , testul a iesit pozitiv si ma simt grozav .Am greturi doar dimineata ( da le am , frate ) sau doar cand simt vre-un miros care nu-i place la bb .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 14 08 2006, 11:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multamesc dumitale , Danutule ! Si eu am tipat de bucurie cand mi-au spus fetele , la telefon , de tine , hihihihi !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Mar 15 08 2006, 7:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany cum iti mai este?Ti-a crescut burtica?
Nicky fuga la doctor si vino cu vesti!!
Fetelor ma bucur ptr voi, sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostri ce va cresc in burtuci.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 15 08 2006, 10:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O sa merg dupa amiaza , sa vad cand are dom doftorache program .

Sus
gina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 23/03/2006

MesajTrimis: Mar 15 08 2006, 4:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

felicitariiiiiiiiiiii!
URAAAAAAAA1 Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 15 08 2006, 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-am ajuns la medic ca am fost la carrefour si am ajuns super tarziu acasa dar voi merge maine .Cross my heart de cercetas !

Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Mar 15 08 2006, 10:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deabea astept sa imi spunetzi cine se joaca la voi in burtica, un chicbebist sau o chicbebeista ?Sau poate ca-s mai multzi? Surprised
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 16 08 2006, 7:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pushchea pe limba , Carmenuto , ca si asa ma tachinez cu monsenior Cezaru pe chestia asta , hihihihi !

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 16 08 2006, 9:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor hai sa continuam discutia la capitolul urmator... ok?

Va asteptam cu drag!!!

http://www2.chicbebe.ro/forum/sutra45058.php#45058

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 10 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum