CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
ANUNTURI CERERI SERVICII BONE
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 4:27 pm    Titlul subiectului: ANUNTURI CERERI SERVICII BONE Raspunde cu citat (quote)

LA ACEST SUBIECT VA RUGAM SA POSTATI TOATE

ANUNTURILE CU CERERI SERVICII BONE

VA RUGAM SA SPECIFICATI DATELE PRELIMINARE DE CONTACT SI ORASUL IN CARE DORITI SA VA OFERITI SERVICIILE DE BONA.

MENTIONAM CA TOATE ANUNTURILE DE ACEST GEN POSTATE IN AFARA PREZENTULUI SUBIECT VOR FI STERSE, FAPT PENTRU CARE AVEM RUGAMINTEA DE A POSTA TOATE ANUNTURILE DUMNEAVOASTRA AICI.

CU ACEST PRILEJ ANUNTAM UTILIZATORII CARE AU POSTAT SUBIECTE PE ACEASTA TEMA ANTERIOR, CA ACESTE ANUNTURI AU FOST COPIATE AICI, IAR FIRELE VECHI DE DISCUTIE AU FOST STERSE, DIN RATIUNI DE UNIFICARE A ANUNTURILOR.

MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

Lachitza mea

Ultima modificare efectuata de catre fluffy la Vin 24 02 2006, 6:08 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari Fuf!
Ce bine Fuffy ca te-ai gandit la asta, ca alergam de colo colo sa vad vreun anuntz in acest sens.
Acum inca mai stau acasa, dar cat de curand o sa am nevoie de un mic ajutor, asa ca este super si poate pana atunci posteaza cineva vreun anuntz ca isi ofera serviciile.
Cu ocazia asta ne mai uitam si noi la cerere si oferta, vedem si noi c-am cat se cere si pentru ce fel de munca.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 5:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ANUNTURI POSTATE:

Caut bona pt strainatate cu recomandari

Liviumarius

Buna ziua,

As dori sa primesc recomandari de bone cu experienta (varsta 45-55 ani) dispuse sa lucreze in strainatate.

Multumesc anticipat,
Liviu

Adresa mea de email: liviumarius@yahoo.com

........................................................................

nickysweet4u

Unde in strainatate si care sunt conditiile?

caut o bona in Iasi

alinaig

salutare tuturor, sunt mama lui Dragos o scumpete mica de 1an si 10 luni si in octombrie ar trebui sa ma duc la servici, dar nu stiu cum sa ma descurc cu puiul meu. Mama mea, desi pensionara, ar putea sa ma ajute , dar doar daca il duc la ea, si asta ar insemna sa il trezesc pe pui la 6 dimineata ca stam in capete diferite de oras, iar ea nu poate veni la mine din diverse motive, am si soacra da pe ea nu te poti baza nicicum....mai complicat, asa ca daca stiti pe cineva....Ar fi vorba de luni pina vineri, cu program de la 7, 7.30- 15, 16, fara obligatia de a face ceva prin casa, fara sa faca mincare, doar sa incalzeasca si sa dea pe robot, preferabil de in jurul virstei de 50 ani, cu experiente cu copii, oferim in salar in jur de 3 milioane, lei vechi.

Vizitator

Stiu ca era o agentie de baysitting in Iasi...stiu de la o cunostinta ca re a apelat la ei. Parca au si site, ceva cu www.bonata-servicii.com sau doar intr-un singur cuvant nu mai retin.
Succes,

Elena

.........................................................................

CatalinaB.

sunt o tanara de 19 ani si imi plac foarte mult copiii.lucrez si ca voluntar in iasi la o organizatie.daca sunteti interesata sa am grija de copilul dvs.contactati-ma la 0726.70.23.26

.........................................................................................................

M.
Vizitator

Buna ziua!Ma numesc Maria, am 49 de ani si cred ca sunt ceea ce cautati!Am mai " lucrat" in domeniu si sunt, la randul meu, mama a 2 copii-acum studenti. Sunt o persoana deschisa, receptiva si flexibila!Daca doriti sa discutam (&daca mai este valabila oferta)ma puteti contacta la nr de telefon:0332808946 sau imi puteti trimite un mail la adresa fiicei mele: monica_titieanu@yahoo.com.Multumesc!

caut bona

alina

--------------------------------------------------------------------------------

cauta bona/baby-sitter pt o fetita de aproape 3 ani pt weekend inclusiv noaptea, insemnand de vineri la pranz sau dupa amiaza pana duminica seara sau luni dimineata in functie de programul meu. copilul prefer sa stea la bona acasa. astept oferte inclusand preturile la sensi_bila@yahoo.com. Multumesc

cosmina
Vizitator

--------------------------------------------------------------------------------

as dori sa ma angajez daca mai este de actualitate .sa am grija de un copil..rog seriozitate.072661817

Monica Titieanu
Vizitator

Buna ziua! Daca mai este valabil anuntul as dori sa discutam,daca se poate!Sunt studenta in anul I la asistenta sociala.Am avut grija de 2 gemeni in varsta de 3 ani timp de 2 luni.Daca sunteti interesata si mai este valabil anuntul-nr.meu de telefon este: 0747061056.Multumesc! Monica

cautam bona pt Afumati

rmn_elena
Vizitator

Cautam bona pt un baietel de 1 an din Afumati. Program 8-20 de luni pina vineri.

caut bona interna

ncionescu
Vizitator

suntem o familie serioasa, vesela si avem o fetita de doi anisori su jumatate pentru care ne dorim evident bona ideala. programul este asa cum am mentionat unul intern sau prelungit (10 ore pe zi si sambata).
orefim un salariu bun pentru o doamna sau domnisoara vesela, in putere, iubitoare de copii si care doreste sa devina un membru al familiei noastre.
daca cunoasteti o asemenea peroana va rog sa mi-o recomandati si nu va regreta. multumesc.

caut bona in constanta

arri70
Membru nou

caut bona pentru baietelul meu, cu varsta de 1 an si 10 luni.Programul este de la ora 7.00-16.00 de luni pana vineri si se va ocupa de baietel fara alte obligatii.Data inceperii activitatii este de 09.01.2006.Referitor la cat ofer pentru acest serviciu voi discuta in momentul contactarii.

Recomandare bona

catalina_
Vizitator

caut bona pentru fetita mea de 1 an si 3 luni, cine imi poate recomanda o persoana de incredere, cu experienta si neaparat cu referinte de la alte familii. am avut o experienta neplacuta si nu vreau persoane fara referinte. daca ma poate ajuta cineva cu o recomandare as fi recunoscatoare.
sunt interesata si de niste agentii mai serioase, unde as putea sa sun, dar sa nu fie un comision prea mare....

caut bona

mihaelan
Vizitator

Familie intelectuali cautam bona ingrijire copil 1.5ani zona P-ta Timpuri Noi - Tineretului. Solicitam recomadare ingrijire copil. Oferim 4.500.000 lei + masa zilnica pentru 9 ore/zi, 5 zile/saptamana. Telefon : 3315652

silviacosma
Vizitator

Cred te pot ajuta. Iti pot recomanda cateva persoane de incredere care se pot plia cu programul pereferat de tine. E vorba de o doamna care are si cursuri de specializare in baby sitting, a mai lucrat pentru o familie timp de cativa ani. Poate aduce si referinte, analize si cazier. In cazul in care oferta ta inca e valabila, te rog contacteaza-ma la nr. 3131839. Silvia Cosma

simonaparaschiv
Vizitator

Trimis: Mie 01 05, 2005 1:34 pm Titlul subiectului: CAUT URGENT BONA

CAUT BONA PENTRU FETITA MEA DE 1 AN SI JUMATATE IN ZONA GARA BASARAB-GARA DE NORD, CU VARSTA INTRE 30-45ANI, CU EXPERIENTA, IUBITOARE DE COPII, RABDATOARE SI VESELA, PROGRAM DE LUNI-VINERI INTRE ORELE 08-19 (APROX 11 ORE). INCEPERE IMEDIATA. PUTETI SA MA CONTACTATI SI LA TEL: 0740.231.163

Sus

Vizitator

Trimis: Mar 04 05, 2005 9:36 pm Titlul subiectului:

Mama mea cauta sa se angajeze ca bona dar este mai invarsta de 45 are 55 si a mai lucrat.Daca sunte-ti interesat va rog sa ma contactati la nr. 0744.344.489 sau 0722.648.921.
Va multumesc

Sus

Vizitator

Trimis: Sam 04 16, 2005 6:02 am Titlul subiectului:

Stimata Doamna,

Acasa Expert este o firma specializata in servicii de:

Ø Babysitting;

Ø Ingrijire persoane in varsta sau bolnave;

Ø Menaj in firme si locuinte;

Ø Organizarea unui eveniment special;

Ø Masaj medical;

Ø Petsitting;

Ø Curierat.

In schimbul serviciului de selectie a bonei trebuie sa achitati 50% din salariul stabilit bonei in termen de 7 zile de la inceperea activitatii acesteia, perioada de proba fiind de o luna de zile, perioada in care se poate schimba bona, fara alt comision. Daca insa depasiti perioada de proba si doriti alta selectie, atunci veti plati un nou comision.

Va putem ajuta imediat cu cele mai bune recomandari pentru linistea Dvs. si a copilului.

Carmen Suiu, Manager

0721 796 468

771 41 25

www.acasa-expert.com

Sus

Oana
Vizitator

Trimis: Lun 08 01, 2005 1:31 pm Titlul subiectului: Bona

Buna,

Ma intrebam daca ai gasit pe cineva. Eu stau in aceeasi zona si caut pe cineva cu acelasi program de lucru.

Ma poti ajuta cu cateva contacte (daca mai ai)?

Oana
Tel 0722359326

Sus

viorica
Vizitator

Trimis: Joi 08 04, 2005 8:55 am Titlul subiectului: bona

buna ziua,doamna!sunt viorica.am 44 ani.mi-ar placea sa ma ocup de copilul dumneavoastra.
va pot prezenta referinte,caci m-am mai ocupat cu asa ceva.
am si eu doi copii,mari de-acum:13 si 11 ani.
ma puteti contacta la 021-6442826.
cu multumiri,
viorica.

Sus

simonaparaschiv
raspuns pentru Oana

Buna Oana
Intre timp fetita mea a facut 2 anisori (am avut o bona din ianuarie si pana luna trecuta...dar din pacate nu a mai putut veni). Cum am ramas fara bona, m-am apucat sa caut din nou.....spre surprinderea mea am gasit mai multe femei(am dat anunt in ziar, din pacate nu am avut nici o recomandare de la cineva cunoscut)...dar imi cereau imposibilul din punct de vedere financiar. De la 5 mil in sus....(daca era cineva cunoscut poate ca faceam un efort si dadeam atat de mult). Pentru ca nu am fost multumita de acest rezultat m-am apucat sa caut gradinite particulare care accepta copii mici (2 anisori) si am gasit una care imi cere pe luna 4,5mil...cu niste cursuri de gimnastica medicala si actorie ajung la 5mil/luna...si am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa incerc asa...Daca nu merge...o sa ma apuc sa caut din nou bona. Sper sa nu fie cazul. Daca stai prin zona poate ne si intalnim cu piticii? Ai fetita sau baietel? Ce varsta?
Simona

Angela
Vizitator

Buna!am citi anuntul tau si daca mai este valabil ma poti contacta la nr de telefon 0726228290.

Roxana_G
Moderator

Hai ca ma inscriu si eu pe lista cautarilor.

Am nevoie de cineva care sa stea cu Alexandra intre orele 13-19.30. Sa se ocupe de ea si de partea de menaj legata de ea, dar am putea renunta la aceasta din urma. Am nevoie de o persoana cu disponibilitate pentru a mai sta din cand in cand peste program, evident platita, foarte rabdatoare si in putere, energica. Alexandra este un copil foarte vioi si am cauta o persoana cu multa rabdare si atentie, preferabil sa mai fi lucrat cu copii de varsta mica (are acum 1 an si aproape 7 luni).

Locuim in zona Stefan cel Mare, stadionul Dinamo. Mijloace de transport: Metrou, Tramvaie 34,46, 5. Autobuze 282 si 182. La o statie si ceva de noi este Perla (Dorobanti) unde sunt si alte mijloace de tp (335, 301, 331, etc).

Mamica
Vizitator
O super agentie de bone: Acasa Expert

Am gasit o agentie de bone foarte buna pe Calea Plevnei, nr. 15, interfon 83, parter, ap. 10 (de la Rondul Kogalnicenu spre Facult.de Stomatologie, inainte de facultate). Se numeste ACASA EXPERT si are tel: 021-313 59 70 sau 0721 796 468. Intreti pe www.acasa-expert.com sa va convingeti. Puteti vorbi cu Carmen SUIU. va ajuta imediat.

Vizitator

CAUT BONA. MA PUTETI AJUTA?

Caut bona part-time. Ma puteti ajuta? Daca cunoasteti o doamna care a avut grija de bebelushi si este serioasa si corecta v-as ruga sa ma ajutati. Eu nu prea as vrea sa chem pe oricine la mine acasa sa aiba grija de baietelul meu asa ca am zis sa cer ajutorul cuiva care cunoaste vreo doamna serioasa. Ma puteti contacta pe adresa de mail: anda25alone@yahoo.com sau la tel. : 0724.216.366. Va multumesc. Anda

Vizitator

Bona zona Vitan

Am nevoie urgenta de o doamna care sa stea cu fetita mea de la 6 luni. E foarte important sa locuiasca in zona Vitan, Timpuri Noi, Bucuresti Mall , pentru ca as avea nevoie sa o ia pe micuta la ea cam de doua ori pe saptamana. In rest, vine la noi acasa. Multumesc mult si astept raspunsuri la telefon 0745051503 sau la adresa de mail doroteeav@yahoo.fr.
Doroteea

DDD
Vizitator

Buna

Si eu caut bona care sa-mi ia copilul de la Gradi la ora 5.30-6.00. si sa stea cu el pana la 8.oo-9.oo. avand in verede ora tarzie, cred ca ar fi bine sa locuiasca in zona Dristor/Balta Alba.

Tel 0745.024.199

Ddd

kasyro
Parinte incepator
Anunt important!!!Angajez bona

Buna Ziua,

Daca imi permiteti as dori sa fac un anunt persoanelor interesate.
Angajez bona si ofer 200 000lei pe zi.
Robert al nostru are acum 1 an si 10 luni.
E un copil foarte cuminte, bland si asculta tot ce ai de zis.
Daca plange (cea ce se intampla foarte rar) e de ajuns sa ii canti putin si se opreste imediat din plans si te asculta.
Noi stam in Bucuresti in zona Politehnici pe langa Agip.
Persoana pe care o caut trebuie sa fie buna, calma, harnicuta (pentru ca dorim sa ne ajute si la menaj) si cel mai important sa iubeasca copiii asa de mult incat sa fie total impotriva aplicari corectiilor din cand in cand.
Robert inca poarta pampers, insa doarme singur fara nici o problema (inclusiv singur in camera).

Daca sunteti interesate puteti sa imi trimiteti mail pe Kasyro2004@yahoo.com

Pt. admin: In cazul in care nu este voie sa publicati adresa de mail stergeti-o dvs va rog. merci.

cosmina
Vizitator
interesata

am vazut anuntul si sunt interesata.va rog contactati-ma.sunt ceea ce va doriti.macar incercati.multumesc

Popa Angela
Vizitator
Caut bona

Cautam bona pentru fetita noastra de 6 luni. Locuim in Militari si dorim o bona cu varsta in jur de 40 de ani, vesela, sa iubeasca copiii. Deocamdata programul va fi de la 15-19.

ME
Membru nou

STIU CA NU AM 40 DE ANI VARSTA SPECIFICATA DE TINE DAR SUNT INVATATOARE DE APROAPE 3 ANI SI IUNESC COPII .AM DOAR 22 DE ANI
IMI DORESC SA STAU CU UN COPIL MAI ALES PT CA SUNT CASATORITA SI IMI DORESCUN BEBE DIN TOATA INIMA NUMAI CA EL\'EA SE CAM LASA ASTEPTAT
DACA VREI MA POTI SCRIE PE ADRESA DE MAIL heflorentina@yahoo.com
ASTEPT RASPUNSUL TAU ORICARE AR FI EL

Laura
Parinte efervescent

Si noi cautam bona, dar din Constanta!

Din pacate, fiul meu a facut iar amigdalita, asta dupa ce de la revelion incoace, numai racit si pe anitbiotice a fost. Acum face injectii. Si dna doctor ne-a zis ca cel putin o luna sa nu il ducem la cresa, sa ii dam ragaz sa se refaca complet, sa nu ia din nou ceva de la ceilati copii. Cred insa ca pana nu face doi ani nu mai vreau sa il duc, cu toate ca altfel lui ii era bine acolo.

Asa ca , daca cineva stie ceva de o bona din Constanta dispusa sa vina pana in zona 2 Cocosi (Bratianu, linia 48) sa ma anunte pe orice cale, si cat mai repede. Multam.

cera
Vizitator
caut bona din bacau

e cineva pe fir??????caut urgent bona din bacau.program de 10 ore /zi.

cera
Vizitator

10 ore/zi

Vizitator

ne cerem scuze de reclama
pentru mamicile care au nevoie de timp liber si de siguranta celor mici si ..... cu speranta ca mesajul nu ma este luat drept reclama

ne puteti scrie pe adresa acasa_expert@yahoo.com

gina
Vizitator
bona

buna!
mai ai nevoie de ajutor?
o cunosc pe dna viorica:44 ani,doi copii.e tare haioasa.se ocupa cu asa ceva.acum e libera.
o poti gasi la 021-6442826.
bafta,oricum!

simonaparaschiv
Vizitator

buna Gina-rugaminte

Buna Gina
Numele meu este Simona si sunt mamica unei fetite de 2 ani. Din ianuarie si pana acum am avut o bona care din pacate a plecat fara sa ne spuna vreun motiv sau sa ne dea vreo explicatie. Prin urmare suntem in cautarea unei noi bone. Programul ar fi de la 8 dim pana la 18.30/19.00. Noi stam in zona Gara de Nord-Basarab/langa metrou. Daca crezi ca doamna pe care o cunosti ar fi interesata de oferta mea te rog frumos sa imi dai un mesaj sau sa imi dai un mail la simonaparaschiv2000@yahoo.com
Multumesc
Simona

Oana
Vizitator

caut bona

As vrea sa primesc o recomandare pentru o bona.

Baietelul meu are 11 luni si incepand cu 5 septembrie nu mai are cu cine sa stea.

Ma poate ajuta cineva?

Oana
Vizitator
caut bona

am uitat sa-mi trec adresa de mail sau nr de tel: ociorobea@hotmail.com.

manescu_dan@yahoo.com
Vizitator
cautam bona vorbitoare de limba germana. tel 0722569292

Cautam bona vorbitoare de limba germana pentru supraveghere part-time sau full-time fetita de 5 ani, in Piata Victoriei. Oferim mediu civilizat si salariu motivant. 0722569292

mike
Vizitator
cautam bona

Cautam bona pentru 2 fetite gemene in varsta de 1 an, in constanta.
programul il dorim sa fie intre orele 8-16.

Lachitza mea

Sus
x_tina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 09/11/2005

MesajTrimis: Mar 04 07 2006, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Caut bona pentru fetita de 1 an, doamna serioasa, curata, educata, cu experienta, program 9 ore, initial part-time, zona P-ta Muncii, f. aproape parc IOR. Solicit analize, cazier, referinte. Astept mesaj privat pentru nr. telefon. Va multumesc. Daca ma poate ajuta vreo mamica cu recomandari ar fi extraordinar.
Vizitator

MesajTrimis: Joi 13 07 2006, 10:35 am    Titlul subiectului: Bona Raspunde cu citat (quote)

Doresc sa ma angajez ca bona.Am 49 de ani,iubesc copiii,sunt o persoana vesela,activa,un bun pedagog si am experienta in domeniu de 4 ani.Imi ofer serviciile exclusiv in Bucuresti.
Ma puteti contacta la nr. de tel. :0743 760 718
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Vin 21 07 2006, 1:36 pm    Titlul subiectului: caut bona in dr. taberii Raspunde cu citat (quote)

suntem o fetita-bebe care din august, cin facem 3 luni, desi stam cu mami pina in decembrie, as avea nevoie de o bona prietena care sa o mai ajute pe mami. Stam in Dr. Taberii iar programul poate fi flexibil, cautam o persoana draguta si tonica, si ne putem vedea inainte, inprincipiu pt un part-time ne gindeam la 2,5-3 mil
ne puteti contacta la florentinahalici@yahoo.com sau 0724509932
cu multumiri
piscotel
Sus
Magda_L
Vizitator

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 1:27 am    Titlul subiectului: Bona Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Noi cautam o bona, fara obligatii familiale, intre 47-60 ani, care va locui la noi, pentru un baietel (5 ani) si o fetita (7 luni) + o activitate usoara de menaj (pregatirea mancarii, vasele si calcatul rufelor). Sanatoasa, iubitoare de copii, modesta, cinstita, calma, muncitoare, cu caracter vesel si nefumatoare. 300€ /luna + cazare, masa, transport.

Adresa noastra de e-mail : balanescu@yahoo.com

Numai bine,
M. Lazar
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 7:23 pm    Titlul subiectului: Caut persoana de incredere pentru munca in Elvetia Raspunde cu citat (quote)

Buna
Familie rom?no-elvetiana cauta persoana de incredere pentru a se ocupa de 4 copii si de menaj la domiciliul nostru in Elvetia.
Eu sint mama copiilor si sint de origine romana. Lucrez la domiciliu si pot ajuta si ghida persoana respectiva la menaj daca este nevoie.
Avem 4 copii si cei doi mai mari sint d?ja la scoala. Cei doi mici au un an si jumatate. Copii vorbesc franceza si romaneste; sint obisnuiti independenti si respectuosi. Puteti conta pe ajutorul si sprijinul nostru. Participam la menaj.
Cautam o persoana calma, positiva, harnica, cu sens de organizare si minutie avind un bun contact cu copii. Speram o integrare completa in familia noastra.
Tu ai camera ta si tv.
Daca cunosti franceza este un plus dar nu indispensabil. Pr?feram o persoana matura si cu experienta. Punem un mare accent pe comunicatie si intelegere. Consideram ca este primordial pentru orice relatie.
Pr?feram o persoana decisa de a se angaja pe termen lung.
Suportam cheltuielile de transport dus-intors, (autocar) duminica liber (pentru moment deoarece eu lucrez toate zilele din saptamina) si 450 sfr pe luna. (aproximativ 300 euro) pentru inceput. Posibilitate de a mari salariul daca esti o persoana eficace si motivata. La inceput ne trebuie un anumit timp pentru a invata lucrurile dar o data ce se cunosc salariul este marit. Depinde de posibilitatea fiecaruia de a se adapta si de a invata.
Noi sintem o familie generoasa, de incredere, deschisa si comunicativa.
Ne place sinceritatea si adevarul.
Daca esti interesata sau vrei sa stii mai mult despre noi, contactazane.
carmen-reber@bluewin.ch
Sus
georgeta
Vizitator

MesajTrimis: Dum 03 09 2006, 6:51 pm    Titlul subiectului: <<caut bona in cta>> arri70 Raspunde cu citat (quote)

Am 51 de ani, experienta in cresterea si educarea copiilor (fosta invatatoare) si as fi interesata de anuntul dumneavoastra.Daca doriti sa ma contactati o puteti face la 0241517012 sau 0724642962.Va multumesc!
Sus
georgeta
Vizitator

MesajTrimis: Dum 10 09 2006, 7:49 pm    Titlul subiectului: bona in constanta Raspunde cu citat (quote)

Ma numesc Georgeta, am 51 de ani, Constanta, 2 copii mari, am fost invatatoare si as dori sa supraveghez un copil.Cei interesati ma pot contacta la numerele 0241517012 sau 0724642962.Va multumesc!
Sus
AIMEE
Vizitator

MesajTrimis: Lun 09 10 2006, 5:27 pm    Titlul subiectului: baby sitter Raspunde cu citat (quote)

Ma numesc Alexandra si sunt din Iasi . Iubesc nespus copii si am o experienta in cresterea a trei ingerasi.Daca aveti nevoie de serviciile mele in cresterea si supravegerea copilului d-vs va rog sa trimiteti un mesaj la adresa:romantica_porumbita@yahoo.com.
Sus
mickyyy
Vizitator

MesajTrimis: Joi 12 10 2006, 3:40 pm    Titlul subiectului: caut bona Raspunde cu citat (quote)

Caut bona pentru 2 fetite mici (1 an si 3 luni si 2 ani jumatate), preferabil cat mai aproape de mine (zona Dristor) dispusa la program prelungit (10-11 ore pe zi). Salariul este in jur de 8-9 milioane, functie de program si atributii. Pentru relatii ma puteti contacta la 0744.60.79.79 sau pe mail mickyyy@yahoo.com
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 30 10 2006, 8:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bimbilica
Membru nou

Data inscrierii: 08/09/2006

Trimis: Lun 10 30, 2006 7:16 pm Titlul subiectului: caut bona in Voluntari

Buna! si noi avem nevoie de o bona dar locuim in Voluntari.Programul ar fi luni-joi pt k eu sunt studenta si vinerea am liber.Dak e cineva aproape de noi,peste 45 ani,rabdatoare cu copiii si cinstita,astept oferte la gluminita@gmail.com sau 0741176344. Multumim

Sus

Lachitza mea

Sus
Vizitator

MesajTrimis: Lun 06 11 2006, 8:02 pm    Titlul subiectului: bona ddd Raspunde cu citat (quote)

eu locuiesc in balta alba, am 20 ani, studenya anul 2 la asistenta sociala, daca va sunt de folos nr meu este 0746671832
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Sam 18 11 2006, 4:35 pm    Titlul subiectului: baby sitter Raspunde cu citat (quote)

joker Ma numesc maria am 53 de ani si locuiesc in sect 5 buc.as dori sa ingrijesc si supraveghez un copil indiferent de virsta.am experienta.sunt o persoana responsabila si afectuasa,care se descurca blind,dar ferm cu copilul.cinstita,intelegatoare,comunicativaatit cu parintii cit si cu copilul.contactati-ma cu incredere la tel 0721753485
Sus
cnicol
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 12/05/2005

MesajTrimis: Joi 23 11 2006, 5:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Caut bona zona Doamna Ghica (Colentina) pt baietelul meu de 2 ani si 4 luni. Programul este aproximativ de 8 ore, de luni pana vineri.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 4:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nico, ce mai faceti? Chiar ma intrebam intr-o zi de tine. Ce face Matei?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
cnicol
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 12/05/2005

MesajTrimis: Vin 24 11 2006, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim de intrebare, somno! Sa zicem ca facem bine desi sunt in pana de bona Crying or Very sad Chiar daca nu am mai scris v-am urmarit din umbra, cum s-ar zice! Sper din tot sufletul ca la voi e mai bine decat la mine!
Vizitator

MesajTrimis: Lun 27 11 2006, 9:42 pm    Titlul subiectului: bona Raspunde cu citat (quote)

Caut bona in Brasov, pentru o fetita de 3 luni. Programul nu este fix, poate fi stabilit de comun acord.
Sus
vizitator
Vizitator

MesajTrimis: Mar 03 04 2007, 11:36 pm    Titlul subiectului: Re: ANUNTURI CERERI SERVICII BONE Raspunde cu citat (quote)

Caut bona in Dr. Taberei pentru cel mai scump si vesel si cumintel baietel!!!

Am un bebe de 2 anisori si as avea nevoie de o doamna din imprejurimi care sa fie intre 45-60 ani, sa fie o persoana vesela si rabdatoare si sa ii placa copii! Alex este f f f cuminte, si nu zic eu asa ca sunt mamica lui... Smile , si am avea nevoie de o doamna pentru un program de la 7 la 16-17 oricum negociem si ne intelegem. Tot ce conteaza e sa ii placa copii si sa stie sa il invete un cantecel o poezioara... sa se ocupe de el.

Numele meu este Monica si raspund la tel 0722 475 119
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> URGENTE! Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum