| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 2:59 am Titlul subiectului: Ce mai este nou prin Iasi? |
|
|
Fuffy draga, ce mai este nou prin Iasi?
Eu am amintiri placute si am sa iti spun ce m-a marcat cel mai tare in copilarie la Iasi.
De obicei in vacanta de vara cand eram copii, mama alegea cate un circuit pentru a ne prezenta tara.
In unul din era a fost inclus si Iasul!
In fiecare oras, ne alegea sa vedem tot ce era mai semnificativ, interesant si.....Pe langa catedrala, biserica "Trei Ierarhi",Copou si altele era musai sa vizitam Palatul de cultura sa vedem tot ce era expus....
A trebuit sa vizitam Iasul vreo doi ani la rand ptr. ca Palatul era inchis ptr. renovare..
Cand in sfarsit a putut fi vizitat, nu mai putea mama sa ma i-a de langa "carul cu boi" al lui Grigorescu.
Ma fascina faptul ca in orice directie ma indreptam, carul parca venea dupa mine.
Dupa atata cultura, am mers in parcul Copou unde am adormit de obosela (in bratele mamei) pe o banca ,langa teiul lui Eminescu.
Au trecut atatia ani de atunci, dar m-am simtit probabil atat de bine la Iasi ca si acum imi aduc aminte cu placere de vizitele facute acolo, in copilarie.
Salutari Iasului si tie pe aceasta cale! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
OOOOO, ce topic binevenit !!!
Chiar, Fluffy, ce mai e prin Iasi ?
Acolo am petrecut printre cei mai frumosi ani - am avut cea mai frumoasa studentie din lume (se spune ca in Iasi e cea mai frumoasa viata de student, pe langa faptul ca e cel mai mare campus din tara, daca nu ma insel...)
Imi amintesc fiecare coltisor de strada din orasul ala, imi amintesc cum faceam plimbari interminabile prin tot orasul, din Copou pana in Bucium, imi amintesc de petrecerile din Tudor, de discoteci, de deschiderea Mall-ului, de corul de la Trei Ierarhi, de la Mitropolie, de Ziua orasului (14 octombrie)... of, cate amintiri !! |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumoase amintiri aveti despre Iasi, fetelor!
Nou nu prea este nimic, anul trecut a fost inaugurarea noului corp al mall-ului, iar de atunci nu s-a mai inaugurat sau construit nimic nou.
In schimb, aceeasi agitatie tinereasca, din cauza studentilor, care umplu strazile, discotecile si localurile... nu stiu de unde au atatia bani, pe bune!
Astept sa vina primavara, sa fie cald si sa-mi revina cheful de plimbare. Mi-e dor sa cutreier Copoul, sa ma plimb prin Gradina Botanica si sa-mi umplu plamanii cu aer curat si energie. Mi-e dor de grataroasele de la Ciric, de mirosul de fum si apa, de iarba verde... Mi-e dor sa hranesc cateii amarati si cersetori care se invart pe langa noi in asteptarea unei bucati de gratar sau unui mic-doi.
Iasul este orasul meu natal, orasul copilariei si tineretei mele, oras pe care sincer, nu l-as schimba cu nici un altul. Este liniste, aer curat...
Binentles are si puncte slabe destule: tigani, transportul in comun este un adevarat cosmar, asa ca i-am cam imbogatit pe taximetristi in ultima vreme, desi ma cam costa.
De iesit la un local ceva, nu am prea iesit din lipsa de timp, energie si nu in ultimul rand bani. De obicei noi mergem la mall, la food court unde oferta este generoasa. De 2 saptamani s-a deschis si KFC si sunt curioasa sa mergem si noi, desi parerile sunt impartite. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ce placere imi face sa citesc acest topic! Of,oraselul meu drag si iubit!Am 3 ani de cand l-am parasit!Plimbarile prin Copou impreuna cu sotul meu(pe atunci viitor sot) erau asa de frumoase! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ce placere imi face sa citesc acest topic! Of,oraselul meu drag si iubit!Am 3 ani de cand l-am parasit!Plimbarile prin Copou impreuna cu sotul meu(pe atunci viitor sot) erau asa de frumoase! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| MMMMM... KFC !!! Bine ca nu am aproape, ca nu m-as mai putea tine de regim. Cred ca as manca non stop de la ei.... porcariile alea, cum le spun unii prieteni..:)) |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
O prietena mi-a zis ca mancarea de la KFC are gust de ... margarina! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. io odata am fo la KFC dar nu m-a incantat sincer...
2.despre Iasi nu pot sa va spun nimic din pacate nu l-am vazut,dar scrieti atat de frumos incat la anul cred ca merg sa vad Iasiul
pupici multi fetelor si sunteti cu adevarat deosebite...mie mi-e dor de studentia in Tm dar amu chiar vreau s avad Iasi-ul  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bibi, te astept cu drag la Iasi! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
promit sa viu cat de rapidescu pot vreau sa-ti vad mitzulica de vrajitoare  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Esti bine-venita! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apropo de KFC, cand eram gravida cu Rbk, mergeam la Mall (Vitan) la film si bineanteles ca poposeam si la KFC-ul de acolo.Mama ce bine ma simteam atunci... dar de atunci nu am mai fost.
Merita macar sa incercati stiti voi chestia aceea cu degistibus..... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
corect...eu inainte cu o seara sa merg la KFC fusesem la o hamburgherie unde am mancat un burger super-beton si poate de aia la kfc nu m-a incantat...nu zic ca nu fu bun,doar ca eu gasisem un loc mai bun dar amu sa ma intorc la iaurturile mele  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astept week-endul si merg. Poate mai rasar niste banuti in buzunar, ca altfel mersul prin tramvaie cu "Trista este caprioara ratacita printre munti" e solutia financiara! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fluffy, se mai canta inca melodia aia prin tramvaie ????
AM MURIT DE RAS !!!!!
Mai, ma faci sa mor de dorul Iasului ! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fluffy,ti-ai gasit o noua slujba pentru weekend?  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 22 02 2006, 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Binenteles!!! Este hitul tramvaielor iesene, fara de care noi, umilii ieseni nu putem calatori! Si mai sunt unii care se arunca in genunchi si spun un soi de Tatal Nostru, stalcit dupa mintea lor... O data era un tiganus care a facut asta, avea si un catelus cu el, cica sa starneasca mila calatorilor, a fost unica data cand am dat si eu niste bani unor asemenea cersetori, dar de mila catelului, o recunosc si nu mi-e rusine.
Imi venea sa cumpar eu catelul, daca as fi stiut ce sa fac cu el, mai ales ca mergeam si intr-o vizita. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Joi 30 03 2006, 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fluffy, azi l-am intilnit si eu pe tipul cu catelul. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 31 03 2006, 8:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Eeee.........fetele hai sa scriu si eu aici. Nu are prea mare legatura cu Iasul.
Ieri eram in telefon cu curierul din Iasi in legatura cu o mica problema, in sfarsit. Eram pe fix, eu auzeam foarte clar ce se vorbea langa tanti cu care ma concersam, presupun ca si ea la fel despre mine. Si intra sotul meu in hol vorbind foarte tare sa il aud eu, ceva de faptul ca s-a tuns si e frumos...si apoi vorbind la fel de tare intra in birou zicand "merit si un sex oral" Asa ca ne stie tot Iasul (vorba vine), ca aia din Constanta nu sunt cuminti de loc.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Vin 31 03 2006, 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|