| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 5:33 pm Titlul subiectului: Gasca iubitorilor de animale |
|
|
Pentru ca suntem multe iubitoare de animalute, va invit sa discutam aici despre cresterea si ingrijirea lor, sa povestim din ispravile lor minunate!!!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi-e dor rau rau de Aqua!!!!!O catelusa de rasa...stati sa vi le insir ca are mai multe...zice asa:
"jigodiensburg de la potaiensdorf"
"husky de Timisoara"
...
lista continua...eu consider ca este o fosta studenta a Poli TM, ca doar facu un an de electronica si telecomunicatii este o catelusa minunata, care unii zic ca datorita blanitei ei albe cu pete galbene arata a vitzica!!! Matusa din Italia i-a zis "muca" (care din cate pricepui e vitzel in italiana)...dar are niste ochi superbi: galbeni...
Si adevarul este ca semanam enorm!!!In afara de rasa, la aproape tot...inclusiv la faptul ca ii place tare mult painea cu maioneza ...
Hai sa va povestesc apropos de Aqua ce imi facu printzul cu ea...Catelusa din fatza caminului avuse mai multi pui.Prietena unui coleg de camera a printzului lua unul ca sa il creasca -un catzelus boboloc si pufos, maron de culoare care dormea numai pe cablurile de alimentare ale aparaturilor electronice din camera. Uneori ii placea sa si roada la ele, asa ca fu numit Amperica...Eh, eu vroiam si eu normal...Deoarece cateii nu prea fusese acceptati in camerele noastre, le-am facut mutarea in camera baietzilor, unde oricum petreceam mai mult timp. Problema a fost ca smecherii de ei dormeau cat era ziua de lunga, iar noaptea ajungea sa se trezeasca unul si sa dea alarma si incepeau amandoi...baietzii logic, ne mai suportand schelalaitul cand ei dormeau mai bien au inceput sa arunce din pat cu ce puteau...suportau ei cat suportau mofturile prietenelor dar ale cainilor si uite asa...mult nu a durat pana se ridica printzul din pat imi ia cainele si il pune pe pervaz!!!! statea la etajul 5 eu distrusa urlu la el...ca nu e citav la cap!!daca pica cainele...stiti care fu raspunsul? "Nu pica, ca l-am legat!!"...si acum ne amintim de boacanele nebunelului...Oricum Aqua a mea este happy acas in curte, are o curte mare doua gradini cu flori si o gradina cu rasaduri unde stie ca nu are voie ...plus ca; campul e in spatele casei
Sa nu va zic ca draga de ea, oricat de departe as fi de casa si oricata perioada indelungata ma simte cand viu acas si incepe schelalaitul cu o zi inainte de a veni eu, iar cand ma prinde tzusssstiiii!sa ma pupe...E tare pupacioasa Daca va spun ca am vorbit cu ea si la telefon stiti ce a facut cand mi-a auzit vocea?A fugit la poarta dupa care vazand ca nu sunt acolo a inceput sa schelalaie langa mama care vb la tel cu mine  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bibi,muca in italiana inseamna vaca ,vitel= vitelo(cu t de la tort) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
saraca Aqua fu facuta vaca draga de ea... multzu Dany de corectura!!!!  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa va prezint jivinele mele :
Gipsy :
Sora geamana , Bebita :
Lady veterana :
Noul achizitionat :

|
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am nici un animalut fiindca stam la bloc si pe deasupra si cu soacra dar mi-as dori un papagal ca al lui Georgi. Daca mai creste un pic Nico cred ca o sa-i iau, ii plac foarte mult animalutele. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sa-ti traiasca animalutele Nicky! Foarte simpatice! Bibi,o mica corectura,am gresit,se scrie vitello! Scuze! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 17 02 2006, 6:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multam fain , Dany ! Pe gemene le am de la maica-mea , mama siameza si tata necunoscut ,Lady e capturata de la adapost de animale iar jivinuta junioara stiti deja . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Nicky, pisi ala de pe toaleta este mai mult decat bestial!!! Poftim la el cum sade, parca acolo e locul lui de cand lumea si pamantul!!!! Si ce urechi ascutite are!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Chiar ca! is foarte haiosi!Sanatate multa animalutzelor Nick!Sa-ti traiasca si sa iti creasca! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multam fain ! Stati sa vedeti cum spala matza mea rufe .

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="nickysweet4u"]Multam fain ! Stati sa vedeti cum spala matza mea rufe .
toate ca toate...dar una de spala vase nu ai sa mi-o imprumuti si mie?  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce dulci is!!!!  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="Bibicutza"] | nickysweet4u a scris: | Multam fain ! Stati sa vedeti cum spala matza mea rufe .
toate ca toate...dar una de spala vase nu ai sa mi-o imprumuti si mie?  |
Si eu am nevoie de una !  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicky, Bebitza e absolut TOTALA, MORTALA, cum vrei tu sa-i zici! Sa-ti traiasca, sunt bestiale!!!
Motanelului junior, tot Suzy i-a ramas numele??? Sa nu zica dupa aia tagma pisiceasca ca e piso-sexual, saracul de el!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multam fain , Flufule ! Bebitza e .Acu sunt mai mari , au 11 luni . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicky, cum s-au acomodat motanelul si Cezar unul cu celalalt? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai acu ne ciondanim pe el .El ca sa-i dau motanul ca-i al lui , eu ca vreau sa-l tin si eu .Deci s-au acomodat bina .Noaptea mi-l da mie ca doarme pe sanii mei si pe el il roade de urechi ,hihihihi !  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 20 02 2006, 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai fetelor, eu in loc sa citesc "Ga?ca" (sau gashca) am citit "G?sca" sau gisca, si nu pricepeam!
Eu o sa scriu pe aici in cca o luna, sper sa ne luam si noi un caine. Care sa nu mai plece din curte ca cel dinainte  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|