| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 16 09 2007, 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ah, nu Laura
S-au speriat de aparatul foto si mai ales de blitz
Pe Monica n-o mai asteapta de mult, fug de cum o vad  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 16 09 2007, 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Motanul nostru, acum ca a venit frigul, sta noaptea in casa. La un moment dat, pe la 2-3 vrea in camera cu noi. Si numai la copil in pat vrea. Azi noapte dormea cu capul pe piciorul lui. Dar la un moment dat a sarit Andi tipand direct la noi in pat....il muscase pisica de picior, cred ca se misca si nu putea motanul sa doarma.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 17 09 2007, 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | | nickysweet4u a scris: | | Par foarte blande si iubitoare. |
Blande nu prea imi par, dar speriate sunt! Au urechile date pe spate de parca acum o asteapta pe Monica  |  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Sam 13 10 2007, 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
De azi dimineata familia noastra s-a imbogatit cu inca o fetita pe nume Bella.Este pui de amstaff (cineva mi-a spus ca de fapt arata a pitbull dar nu conteaza) ,are o luna jumate si o adoram deja:

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Sam 13 10 2007, 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Super draguta Bella!
Sa va traiasca _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Sam 13 10 2007, 1:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc,Sorana! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 13 10 2007, 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Nicky,ce frumoasa e catelusa! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 16 10 2007, 3:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Bella are limbrici.De vineri noaptea a inceput sa elimine cate un ghem de viermi lungi,subtiri si albi si la inceput n-am stiut daca sunt de la ea sau de la Lady,catelusa cealalta.Cum sambata nu am putut merge cu ea la vet deoarece sora mea i-a rupt turta piticii de 1 un , am fost azi,impreuna cu sotul meu .Acum stiam sigur de la care erau viermii pentru ca a mai eliminat cativa.Veterinarul se numeste Alexandru Botescu si are cabinetul aici,in zona de sud a Ploiestiului dar nu stiu sa-ti zic strada.I-a facut un vaccin pentru deparazitare interna si externa,i-a dat o pastila mare si rotunda , i-a facut vitamine injectabile ,in total cam 3 injectii dar vaccinul care trebuia facut propiuzis l-a amanat pentru vineri pentru ca pana nu elimina toti viermii din ea nu-si face efectul.Ii mai dau si acasa niste pastile date de vet , cate o jumatate de doua ori pe zi.I-am facut carnetelul si , pentru ca rasa asta e in curs de a fi interzisa la noi in tara , a trecut-o ca ar fi doar metisa .Cum noi nu am luat-o pentru a ne imbogati de pew urma puilor sai si nu tineam mortis la pedigree sau asa ceva , am fost de acord.
Dupa vaccinul pe care i-l va face vineri va mai face inca trei vaccine la fiecare 2 saptamani apoi mai rar.La 4 luni i se decupeaza urechile (eu nu sunt de acord cu asta pentru ca-mi este mile de ea )si va fi inscrisa in asociatia chinologica .
S-a acomodat tare mult si bine cu noi si doarme ori cu mine ori cu Cezar , cand lucrez eu si sta efectiv lipita de noi .S-0a invatat sa faca pishu afara dar mai scapa si in casa si avem inca probleme cu kk .Prefera covorasele de pe hol,hihihi!!!
Pentru ca a eliminat ghemele alea de viermi nu mai are burtica atat de umflata dar vetu mi-a spus ca e ceva temporar si , daca e hranita si ingrijita bine , isi va reveni rapid.
In lesa nu stie sa mearga inca si , bleguta de ea, se sperie de orice latrat sau zgomot mai puternic!I-am cumparat azi lesa dar cred ca ii voi cumpara mai degraba un ham pentru a se putea obisnui mai usor.
La 4 luni incepe si predresajul si avem noroc ca nu va trebui luata de la noi in perioada asta . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 19 10 2007, 1:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Azi m-am trezit ca imi vine in vizita o cunostinta pe care n-o mai vazusem de mult si mi-a cerut ajutorul in a-i gasi "parinti" motanelului de aproximativ 2 luni pe care l-a salvat din gura cainilor maidanezi ce trageau de el acum catva timp.Fata nu are cum sa-l tina pentru ca locuiesc 5 insi intr-o garsoniera si deja mai au o pisica in varsta de 9 ani iar bunica i-a interzis cu desavarsire sa aduca pisiku acasa.Pana acum l-a tinut la niste prieteni dar acestia au vandut apartamentul si in doua zile se vor muta asa ca pisiku ajunge in strada.Nu am poze ca le avea pe tel si n-am avut cablu sa le descarc in compu meu dar pisiku are cam doua luni,e vioi foc,e invatat sa-si faca nevoile doar intr-un colt (nu aveau ladita cu nisip),e deparazitat extern si intern,grasut,tigrat negru cu gri,o frumusete de pisoi si se afla in Ploiesti.
Daca il doreste cineva , o poate contacta pe amica mea :Irina Negoita,0745005320, _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Sam 20 10 2007, 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Arata mandra mea a caine"fioros"?
Poze fresh cu Purcelusa:
E o dulcica si se lipeste si se tine dupa noi ca un copil.Nu doarme dc nu-i lipita de mine sau de Cezar. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 31 10 2007, 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Poze "calde" cu latratoarele mele:

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 31 10 2007, 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce frumos se joaca! _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 01 11 2007, 1:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Mama ce mari au iesit!De ce or fi iesit asa ca eu nu le-am schimbat rezolutia?! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 07 11 2007, 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Ieri i-am facut cel de-al treilea vaccin Bellei.Saracuta!Mi-era o mila de ea!Pe drum a fost tare vesela,mirosea toate frunzele cazute,se alinta de noi dar cum am intrat la vet a inceput sa dardaie viozibil si scheuna atat de incet incat abia se auzea.Cand am ridicat-o si am pus-o pe masa si-a ascuns capul in geaca mea de parca nu voia sa se uite la vet crezand ca poate asa scapa de injectie si a stat asa,cu capul pitit,pana a intepat-o.Cum a scapatat si i-am dat-o Cezarului s-o scoata afara tragea de lesa de parca-i zicea:"Dar nu ma mai scoti odata de-aici?Din locul asta groaznic?"Hihihi!!Anyway,vetul ne-a spus ca arata bine pentru doua luni.Adevarul e ca a crescut foarte mult de cand am luat-o si deja e mai inalta decat un bishonache din spatele blocului.
In rest,numai joaca si topaieli!Biata Lady,cand vrea sa doarma,se trezeste cu nebuna ca-i roade urechile!Hihihi!Se joaca foarte frumos amandoua acum .
Hai sa va zic o faza ca sa vedeti cat e de desteapta zuza mea:inainte sa plecam la vet sotulachele meu dormea si eu tot strigam la el sa se scoale ca mai am si alte treburi.Cand m-a auzit Bella ca deschid usa si-l strig,s-a dus ea la usa,a impins-o cu labele si botul pana deschis-o(Cezaru dormea in camera kupilului) si s-a catarat peste el in pat si l-a lins si l-a crantanit la urechi pana l-a trezit apoi a venit la mine,m-a lins pe maini de parca imi spunea:"Gata,mami,l-am trezit eu!".
Cand ies cu ea afara si,dupa ce petrecem ceva timp in parcul din spatele blocului,mi-aduc aminte ca am ceva de cumparat de la magazinul din colt,ii zic :"Hai Bella sa cumparam paine.....tigari(sau ii zic simplu "Hai la magazin!")...." si imediat se opreste din ceea ce face si o ia spre magazinas. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 07 11 2007, 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce catei zuzi! Tare fain se joaca si te bine-dispune doar cand te uiti la poze!
Sa-ti traiasca copiii cu codite, Nicky!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 07 11 2007, 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc asemenea,Fluffy! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 07 11 2007, 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adevarul e ca animalele te uimesc prin inteligenta lor. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Mie 07 11 2007, 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am spalat matzele aseara. Au purici si nu putem da cu lichide pe gatul lor pentru ca se ling una pe alta. Solutia e sa spalam cu sampon anti-puric si sa punem zgarda.
Baiatul - super cuminte, n-a zis nimic, a stat cumintel. Fata in schimb a miorlait de ziceai ca o tragem de coada tot timpul baii. Si pe urma se uita urat la noi si fugea din calea noastra.
Oricum am ras de ele ca aratau tare ciudat ude, cu parul lipit  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 07 11 2007, 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si nu-i asa ca ude fiind, a ramas doar o mana de pisica din ele?
Macar ati scapat de purici? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
|
| Sus |
|