| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 05 05 2006, 6:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu de ce .Eu ziceam sa nu le dau de pomana,am dat o gramada,multe au fost de folos unor copii e drept,si ma bucur pt asta,dar unele au ajuns pe la tara ,stergeau geamurile cu ele in timp ce copilul bantuia murdar pe ulita . Sunt hainele copiilor mei,sunt curate,unele aduse din afara,ghetutze de piele,pantofi de piele, parca nu le-as da degeaba tot la niste oameni care le arunca sau oricum nu isi imbraca copiii in ele.Ma gandeam ca in felul asta fac doua lucruri bune,scap si eu de ele pt ocupa loc destul aici,si fac o bucurie fetitzelor. nimic nu e mai cumplit decat sa ai copilul bolnav si sa te impiedici de nenorocitii de bani Stiu ce inseamna sa conteze fiecare leu.Daca nu se vor arata doritori,pana la urma ma voi duce la Centrul maternal cel mai apropiat si le voi da mamicilor care au bebelusi.(sper sa gasesc unele care se vor bucura pt ca am avut si trista experienta sa se strambe cand am oferit ceva la care trebuia cusut un colt de elastic ) Eu m-am bucurat din suflet intotdeauna cand m-a ajutat cineva ,cand am primit un dar mai ales pt copii .O astept pe Geanina sa ia ce doreste,intre timp poate se mai arata si altcineva doritor. Preturile dupa cum am spus le fac cei care cumpara.  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|