CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce parere aveti de site-ul ChicBebe.ro?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 1:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza, te contrazic un pic (insa cu drag, dupa cum bine stii). Noi avem inaltator cu spatar de cand Lexi avea 2 ani jumate. Acum are 4 ani si o luna si tot pe el il folosim. E mai mult decat sigur si nu are absolut nici o problema. I-am mai scos si spatarul din cand in cand, ramanand doar inaltatorul. Totul a fost in regula. Si a si dormit bine.
Deci, spun din experienta Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 1:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Wink asa e cu experienta.
eu pt linistea mea sufleteasca o sa-l tin in scaun Laughing Laughing cat o sa vrea sa stea ca ma indoiesc ca undeva pe la 5-6 ani o sa mai vrea acolo si nu cumva mai aproape de tati sa vada el tot ce misca.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 17 07 2006, 12:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinuta - Monica a stat f. cuminte in scaunel .... pana la aproape 3 ani. Apoi nici n-a mai vrut sa auda. In plus isi desfacea singura centura de la scaun, se dadea jos si umbla prin masina. Cu inaltatorul nu mai poate desface centura (inca) si in plus e "pentru copii mari", deci mai usor acceptat (ca ea nu e "bebe", deci nu accepta nici un fel de obiecte pentru bebe).
Sorry de contrazicere dar am serioase indoieli ca un copil de 5 ani va sta in scaun.
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 17 07 2006, 11:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai eu ce ziceam mai sus? ca nu-l vad stand multa vreme in el Laughing Laughing
eu ma gandesc doar: unde e mai in siguranta, pe scaun sau inaltator? si optez pt scaun. dar nu o sa am incotro daca nu vrea sa stea in el. si o sa am grija sa-i povestesc ca nu e pt bebe Laughing Laughing ci pt copii cuminti Laughing Laughing (pana la proba contrarie visez si eu, ce sa fac... Wink ca la cat e de capos cred ca eu o sa raman cu povestile).
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 17 07 2006, 2:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andrei are 6 ani (tocmai i-a implinit) si sta foarte confortabil in inaltator.
E mandru ca-si poate pune centura de siguranta (ca cei mari) Laughing Laughing

Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 17 07 2006, 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Admin...raspunsul la intrebarea mea?.... Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 17 07 2006, 4:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E dincolo...multumesc.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
laura titiriga
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 29/10/2006

MesajTrimis: Mar 31 10 2006, 11:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

[font=Verdana]laura[/font][br]
bine v-am gasit! Sunt mamica unui baietel de 8luni si jumatate,-Robert Andrei. Este un site foarte reusit si ma bucur ca l-am aflat si eu . Salutari si multa sanatate tuturor bebeilor, si parintilor lor multa putere de munca.

Cu drag. o mamica fericita!
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 31 10 2006, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit, Laura! la o bere
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 31 10 2006, 5:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bune ati venit mama Laura si bebe Robert Andrei.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 31 10 2006, 6:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit preintre noi ,sanatate la bebe mic si asteptam poze!
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 04 11 2006, 3:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit !

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum