CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce parere aveti de site-ul ChicBebe.ro?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 22 09 2003, 11:09 pm    Titlul subiectului: Ce parere aveti de site-ul ChicBebe.ro? Raspunde cu citat (quote)

Va asteptam sugestiile despre acest magazin virtual.

Ultima modificare efectuata de catre admin la Mie 22 10 2003, 5:22 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Vizitator

MesajTrimis: Vin 17 10 2003, 3:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pana acum... o singura problema: prea putine produse in magazinul virtual, fata de oferta din magazin.
Sper ca pe viitor se va remedia aceasta problema.
Mult succes, apropo :P
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Vin 17 10 2003, 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Scuze, mesajul era al meu, am uitat sa ma autentific Embarassed

Pana acum... o singura problema: prea putine produse in magazinul virtual, fata de oferta din magazin.
Sper ca pe viitor se va remedia aceasta problema.
Mult succes, apropo
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 23 10 2003, 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In sfarsit, problema autentificarii s-a rezolvat. Eu sunt autoarea mesajelor de mai sus :P
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Adriano
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 24/10/2003

MesajTrimis: Vin 24 10 2003, 5:43 pm    Titlul subiectului: Salutare! Raspunde cu citat (quote)

Ce parere am despre site? Trb sa recunosc ca se deosebeste de celelalte prin design, dar, dupa cum spune si Geanina, daca nu ma insel, mai e de lucrat la partea de informatie. O sa ajung si pe la magazinul fizic sa va cunosc.
Oricum, ne mai auzim pe aici!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 24 10 2003, 7:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa va spun ca in acest moment se lucreaza la acest lucru!
In cateva zile vor fi mai multe produse, prioritare fiind rubricile de imbracaminte, incaltaminte, alimentatie artificiala si nu in ultimul rand rubrica de jucarii. Urmeaza apoi celelalte, in ordinea prioritatii indicate de voi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
mami
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 16/10/2003

MesajTrimis: Mie 29 10 2003, 10:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-ar trebui sa existe un link direct pentru a intra in magazin direct din pagina de forum?
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 29 10 2003, 11:57 am    Titlul subiectului: link din forum Raspunde cu citat (quote)

Merci de sfat!

Promit ca se va rezolva :!:
Sus
Adriano
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mie 29 10 2003, 1:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hello! 8)
Am stat si m-am uitat un pic pe forum si nu pot sa nu imi exprim nemultumirea ca, desi sunt inscrisi 10 utilizatori, doar 2 sau 3 scriu pe acest forum.
Draga utilizatorule, daca stai si citesti aceste mesaje! De ce nu te implici? Nu ai de spus nimic? Nu vrei sa impartasesti din bucuria pe care ti-o daruieste "cel mic"?
Nu vreau sa fiu inteles gresit, poate sunt eu prea idealist, dar viata este destul de scurta si trb sa ii dam culoare, sa dezvoltam niste relatii interpersonale, sa ne cunoastem intre noi si sa descoperim lucruri interesante!
Bye, bye! 8)
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 29 10 2003, 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa, asa Adriano, ca si eu ma pregateam sa ii "cert". Macar sa spuna 2 vorbe acolo. Fie ele si ceva de genul "ca doar n-om fi obligati sa scriem" Laughing
Sus
Adriano
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Mie 29 10 2003, 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar vad ca esti activa nu gluma! 8)
Chiar m-a intrigat chestia asta! Dar, probabil ca nu au avut timp prea mult sa umble pe aici.
Oricum, le doresc tuturor o dupa-amiaza placuta!
Ciao! 8)
robotzelu
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Joi 30 10 2003, 11:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parinti si viitori parinti din lumea intreaga, uniti-va!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 30 10 2003, 1:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Traiasca Robotzelu!:P
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 30 10 2003, 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!
Ma bucur pt atitudinea luata in legatura cu utilizatorii care nu posteaza mesaje. Nu am putut sa spun nimic in legatura cu asta deoarece nu am vrut sa fiu interpretat gresit si sa fiu acuzat de subiectivism.
Am incredere in voi (Geanina, Adriano & Robotzelu) ca ii veti face si pe ceilalti sa ni se alature.
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 06 11 2003, 3:30 pm    Titlul subiectului: Ce parere aveti despre site_ul Chic Bebe? Raspunde cu citat (quote)

Crying or Very sad Ce se intampla cu voi chiar nu mai aveti timp de nimic ?
N-am mai vazut nici o miscare.
Cred ca vremea este de vina...Smile
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 06 11 2003, 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hei, Adminule, cum nu muncesc? Nu vezi ca eu vorbesc mai mult singura pe aici? Laughing
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 07 11 2003, 12:37 pm    Titlul subiectului: Ce parere aveti despre site-ul Chic Bebe? Raspunde cu citat (quote)

Nu te supara Geaninuta dar pe tine te exclud din start.
Tu toata ziulica esti prezenta, dar singura?
Nu tu o povestioara noua, nu tu o parere, nu tu un sfat?
Adita, Robotzel, Adriano... si altii treziti-va!
Sus
robotzelu
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Sam 08 11 2003, 2:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes

Buna dimineatza... (chiar daca este ora 1:20 A.M.)

M-am trezit si m-am pus pe scris :)

Nu prea am avut timp in ultima vreme sa mai intru pe aici... dar incerc sa ma revansez...

va citesc pe toti si cand pot mai si raspund.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mariana75
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 18/11/2003

MesajTrimis: Mar 18 11 2003, 2:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine v-am gasit! Vreau sa multumesc echipei ChicBebe pentru promptitudinea cu care au livrat comanda :Wink
Pe curand, sanatate multa!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 18 11 2003, 2:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Revin cu aceeasi chestiune: mai multe poze ale produselor din magazinul virtual Embarassed . M-ar ajuta mult, zau, pentru ca nu am timp sa vin la magazi si ca sa comand... tre sa stiu ce. Hai, nu va suparati ca insist.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum