CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
cit dureaza tabieturile de seara pentru un copil?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxid
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 9:38 pm    Titlul subiectului: cit dureaza tabieturile de seara pentru un copil? Raspunde cu citat (quote)

eu am doi copii: baiatul 14 luni, fata 4 ani. pe baiat il pun la 9 la culcare si dupa aia o iau pe fii-mea in primire. tabieturile lui fii-mea dureaza cam o ora (intre 9 si 10) seara la culcare si sint atit de obosita ca nu mai pot lasa dusa de smecheriile lui fii-mea. o spal: corp, dinti, ii curat dintii cu ata de dinti, ii citesc poveste, ii cint cintec de culcare si dupa toate tam tamurile astea mai vrea sa stau un pic cu ea in pat. o iubesc, dar ma iubesc si pe mine, la 10 seara sint rupta de oboseala si de obicei inca mai am cite ceva de facut la ora aia ca ii spun nu, nu mai stau un pic cu ea dupa toate tabieturile astea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 10:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru fetita mea incep pregatirile de culcare pe la 9 iar pina adoarme este ora 10.30. Incep cu fiertul ceiutului, fac patul ei si patul nostru , incalzesc laptele, pregatesc apa de baie, pun la indemina sapunul , samponul buretelul si jucariile, pregatesc prosopelul, scutecelul si apoi bobocelul. O spal , o imbrac, ii dau laptic, ii cint si......gata se face 10.30
roxid
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu, ma intreb daca tu iti culci fata la 10:30, tu la ce ora te culci? apropo.. cit are fata ta.. cu scutec.. pare sa fie mica.. sub un an??
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 11:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxi si noua cam tot 1h ne ia. Monica are 3 ani si 4 luni.
Nu stiu cand scapam de tabieturile astea .... dar momentan e imposibil fara tot "ritualul" de rigoare Very Happy E drept ca imi si place pt. ca ne pupam si iubim, asa cum nu o facem in timpul zilei. Ai dreptate ca e obositor, dar oare nu o sa-i simtim lipsa atunci cand copilul va spune "pleaca de aici ca vreau sa dorm"?
roxid
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 2:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana, eu nu pun un copil la culcare ci doi. De la 7:30 pina la 10:00 nu stau.
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 3:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, roxi, am vazut ca ai 2. Cand va mai creste cel mic poate ii culci impreuna? Aici ar trebui sa te sfatuiasca o mamica cu doi pui ....
Eu doar am zis ca si Monicai (de varsta apropiata cu fata ta) tot cam 1 h ii ia figura ....
Nu cred ca o sa-ti placa ce am facut eu azi: am lasat-o cat vrea ea. Chiar eram curioasa cand o pica de somn. S-a culcat la 11.30, dar instant. Suit in pat, mami inceput poveste, copil dormind, 5 min. cu totul. Dar parca e cam tarziu. Mai vedem cand pica maine, ca de dimineata o scol si o duc la gradi. Te tin la curent daca rezolv ceva cu metoda asta ciudata
Wink
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 10:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu n-am ce sa spun Laughing ..la 10 copiii sunt in paturi si de multe ori pana sa vin eu sa il tin pe unul de manuta si pe altul sa-l mangai pe spate ,ei dorm Crying or Very sad . Las totul de cele mai multe ori si fug la ei sa nu apuce sa adoarma singuri sa apuc sa-i mangai, pana sa adoarma,nu numai in somn Smile . Eu am doi si sunt singura toata ziua,eu fac tot singura, dus adus de la scoala,mancare ,piata,curat, bani,totul. Si ma joc,ma joc mult cu ei,parca niciodata nu e destul. Ma gandesc ca vor creste si vb Soranei,nu ma voi mai intalni niciodata cu clipele astea. Cand aveam momente in care trebuia sa plec de langa ei (rar,ce-i drept ,f rar) nu adormeau nici intr-o ora,parca simt ca stai pe jar si vrei sa pleci! Laughing

Sus
crisulina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 04/01/2006

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 3:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si la noi tot cam o ora dureaza Very Happy ...spalat, pupat, giugiulit Laughing tot tacamul. Dany inca adoarme pe picioare Mad si dupa ce il asez in patut, stau cate un sfert de ora si il privesc cum doarme Wink Stiu ca nu ma voi mai intalni cu aceasta perioada si profit la maxim. Voi incepe in curand serviciul si oricat de obosita voi fi, tot asa cred ca voi proceda Very Happy .....dar totusi, fara leganat pe picioare Laughing

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 6:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

roxid a scris:
puiutu, ma intreb daca tu iti culci fata la 10:30, tu la ce ora te culci? apropo.. cit are fata ta.. cu scutec.. pare sa fie mica.. sub un an??

fetita are un an si 3 luni iar eu ma culc foarte tirziu fiindca am de invatat. De ce intrebi? ti se pare ca o culc tirziu?

nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Las ca si eu imi culc copiii la cel tarziu 8 seara si eu ma culc la 4 dimineata .Deci nu esti singura , Puiutu .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 6:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu inainte de 12 noapte...nu reusesc niciodata sa adorm chiar daca in mod exceptional ajung in pat la 11.

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi nu avem tabieturi de seara. De spalat pe dinti din pacate seara il spal cand apuc, pana sa il trimit la culcare. Schimbat in pijama si stat in pat, eu sau sotul cu el pana adoarme. Acum e sotul cu el Very Happy A! Si rugaciunea de seara, pe care cel putin eu il pun sa o spuna mereu. Il pun in pat pe la 9.30 si adoarme pana cel tarziu la 10.30. E bine cand il culca sotul ca apuc sa fac treaba linistita.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 11:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu pe la ora 20:30 il pun la pijama, ii dau mancarica, apoi spalat pe dinti, dupa care se mai joaca cu tati cam 20 minute, prin pat (momentele lor intime Smile )....in jur de ora 21:15 incerc sa il adorm,de obicei adoarme in 5-10 minute, dar trebuie sa ii cant mereu cantecele, de fiecare data imi spune el ce cantec sa ii cant. Smile Cand e seara de baie, incepem baia pe la 19:30, ca sa fie timp si de jucat in cada si de ritualul obisnuit.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 8:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mey , nici noi nu prea avem ritualuri inainte de culcare .
Cu Alexa termin repede pentru ca e mare .Facut ghiozdanul pentru a doua zi , pregatit hainele de scoala , spalat pe dinti , spalat stiti voi unde , schimbat in pijama , pupacit si invelit .
Sandrei ii fac baita cam la 2-3 zile (de spalat la fundulet si pasarica o spal de cate ori o schimb , iar pe fata dupa ce mananca ).Inainte de baie ii pregatesc hainutele , un maieut si o pijamaluta .Ii fac baie , dupa ce o sterg o ung pe la incheieturi ,o imbrac , o pupacesc , ii dau bebeiul cu laptic si somn de voie .Imi ia cam o ora pentru amandoua dar nu mai mult .Si fetele mele adorm devreme .Rareori depasesc 8 seara .Alexa are voie doar in vacanta , vinerea si sambata pana la 9pm maxim 10 .

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi facem baita in fiecare seara de cind s-a nascut (exceptie cind are febra sau daca am fost la biserica si este miruita atunci pierde o zi de baita) iar la fundulet decite ori schimbam pampersul.
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 3:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi facem baie tot odata la 3zile,la fundulet la fiecare schimbat, si pe fata si maini dimineata si seara.Asa mi-a recomandat dr. In plus toata ziua folosim pt manute servetele umede Pampers.

Sus
crisulina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 04/01/2006

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany face baita odata la 3 zile, pe fata si dintisorii dimineata si seara, la fundulet de cate ori ne schimbam de pampers.

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 7:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe fata si pe maini nu o spal doar dupa ce mananca ci de cate ori e nevoie , adica si dim si seara si intre .

Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 28 01 2006, 3:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi facem baita de 2 ori pe saptamana (cam tot 1 data la 3 zile). De spalat pe maini - nu cred ca se pot numara - ca acum "coloreaza" si ....
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Dum 29 01 2006, 1:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am fost atat de ocupata cu lucrul si am fost si plecata Crying or Very sad nici nu am apucat sa-mi vad puii...acum seara am facut baie cu cel mic ,nici nu ne-am jucat ca mi-a fost frica sa nu raceasca,repede,repede laptic, cel mare a cerut ceai cu sendvisuri apoi am trebaluit un pic pe net(treaba nu discutii Smile ) si cand ma uit la ceas...11 Shocked Era cam liniste cel mare doarmea in pat iar pitic s-a invartit ca o pisica pe aici si cand a vazut ca nu-l bag in seama s-a culcusit langa frate-su si a adormit Laughing Da eu ma simt prost Crying or Very sad si vinovata Crying or Very sad si dezamagita Crying or Very sad ca vroiam sa stau si eu cu ei macar seara Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ma revansez maine,promit Very Happy

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum