CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
cit dureaza tabieturile de seara pentru un copil?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Vin 03 02 2006, 11:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok, cu sotul am inteles! Laughing Mi se pare normal sa se lucreze in echipa,e si copilul lui.
Bebe al meu cand ii ieseau masele nu gemea ,plangea si cand il luam in brate tacea. Probabil caldura si faptul ca era alinat il facea sa mai uite.ii era somn ,se vedea ca trage de ochi dar ceva nu-l lasa sa doarma.Nu statea cu mana in gura, nu dadea semne ca i-ar iesi ceva,doar bazaia noaptea. Si nu manca ziua.Eu mai am un copil si stiam ca lipsa poftei de mancare se datoreaza si dintilor uneori . La primul copil e mai greu sa te prinzi. oricum nu-mi place sa-i las sa planga ,in special noaptea.daca mai bazaie ziua ca nu-i dau vreun lucru pe care i s-a pus pata il mai las sa bazaie si ii trece repede cand vede ca nu are spor, dar nu-mi place sa planga.Bazaiala e bazaiala si plansul plans. Cand era Denis mic , avea vreo 10 zile plangea la juma de ora sa suga si fiind fara experienta zic,hai mai sa nu ne ducem sa vedem ce face. Dupa 3-4 minute am vazut ca nu tace ne-am dus...n-am sa uit niciodata cum era vomitat tot si urla acolo. Brr, nu era vb ca se inneca pt ca il auzeam ,nu era pericol sa moara,doar eram la usa cu urechile ciulite dar insusi faptul ca a suferit si eu ca proasta n-am fost acolo...nu mi-a mai trebuit niciodata sa ma iau dupa babe ci numai dupa instinctul meu de mama , nu suport sa aiba nici cea mai mica suferinta inutila.Slaba ,proasta asa sunt eu...dar ce copii cuminti are mama!! Very Happy Very Happy Nopti linistite tuturor!!!! Smile Smile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 5:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu abia acum am apucat sa citesc ce ati mai scris voi aici....
Amedy, faza cu varsatul in pat am patit-o si eu, era Dudu mic, avea cam o luna, cred, si a venit prietena mea in vizita, obisnuita ca atunci cand nu aveam copil, stateam, beam cafele, povesteam.....asa ca Dudu statea cuminte in pat si se uita pe pereti si ea a tot tras de mine sa bem o cafea si sa mai povestim si am cedat Embarassed , l-am lasat singurel, ne-am dus la bucatarie, am facut cafeaua, apoi pt ca el statea cuminte si nu plangea, ne-am pus pe baut cafeaua in sufragerie....Cand m-am dus la el dupa vreo 10 minute, era tot plin de lapte varsat, dar varsase in jet, era lapte si pe patul meu, la distanta de patutul lui, costumasul plin de lapte varsat, mirosea urat, salteaua toata uda si lapte curs pe grilajul patutului pana jos. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad El nu spunea nimic Crying or Very sad , statea tot cuminte si se uita, cred ca era fff speriat, dar nu a plans....eu plang si acum cand va scriu, ATAT DE VINOVATA M-AM SIMTIT....... Crying or Very sad Crying or Very sad De atunci i-am spus clar prietenei mele, daca vrea sa bem cafea, sa o bem in dormitor, sa pot sa vad copilul (mai ales ca nu aveam interfon), am suferit enorm de mult ca a avut nevoie de mine si nu am fost langa el.
In rest, referitor la ce ati mai scris voi.....Dudu meu nu prea se trezeste noaptea, dar daca s-ar trezi plangand si cand l-as lua in brate, ar incepe sa gangureasca sau sa rada de fericire....cred ca as fi foarte fericita si eu....astfel de reactie a copilului arata ce mult se bucura ca e luat in brate de mama lui, ca e tinut aproape de ea, asa ca nu as putea sa il pun inapoi in patut sa planga. Eu sunt mai ciudata, nu concep sa las copilul sa planga, poate si pt ca asa am invatat pe vremuri la un curs de psihologia varstelor (dar am mai scris pe undeva si nu vreau sa va plictisesc si aici), copilul mic, sugarul, nu plange niciodata degeaba. Are nevoie de ceva. Si chiar daca are nevoie doar de caldura mamei lui, si asta tot nevoie se cheama. Si eu l-am nascut ca sa am grija de el si sa ii satisfac nevoile, nu? Bine, poate daca as fi avut un copil care sa stea treaz toata noaptea cu chef de joaca cu mine, as fi facut cum zicea paula parca, incercam sa il las sa doarma mai putin ziua si noaptea sa fie mai obosit. Parca am citit o data intr-o revista MAMI ca micutii abia pe la 4-5 luni (parca Confused ) incep sa priceapa diferenta dintre noapte si zi si isi formeaza un program de somn normal. Pana atunci, mai pot avea "scapari", dar nu sunt vinovati ei Laughing , ei au trait 9 luni in bezna totala si s-au jucat in intuneric fara nici o problema Laughing , asa ca se poate ca in primele luni sa aiba chef de joaca si noaptea. Oricum pana la urma toti se regleaza, cred eu, dupa un ritm normal, fara sa ii traumatizam noi...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mony se trezeste des noaptea, dar numai pt olita sau biberon... Rolling Eyes si ni s-a intamplat sa se trezeasca numa ca sa se joace... Wink In noptile in care ma simteam bine stateam cu ea la tv, venea pe pieptul meu, tragea de mine sa "dechid ochii", se mai trezea ca vrea "ciobita" etc, dar in noptile in care nu reuseam sa tin ochii deschisi si eram franta, o puneam in patut si ii spuneam ca trebuie sa faca nani, lasam tv aprins, dar neaparat programat pe stingere si ii dadeam biberonul. La inceput nu-l vroia si tot incerca sa se ridice, dar apoi se linistea, statea culcata pe perna si cu ochii in tv... eu adormeam si ea mai statea mai mult sau mai putin... Rolling Eyes

Saptamana asta am patit de s-a trezit pe la 4 si umbla prin casa de ziceai ca e pranzul... Shocked dar v-am povestit ca am stat cu ea pana la 6 binemerci si apoi am trimis-o prin tati la cresa sa mai prind si eu o ora de somn inainte de servici... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
michelle
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 03/08/2006

MesajTrimis: Vin 04 08 2006, 7:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Baietelul meu are 2 ani jumatate.

La noi ritualul tine o ora.
Noi incepem la 7:30 seara.
mancare, spalat pe dinti, gadilat si tavalit prin pat, poveste, rugaciune, un pic masaj, schimbat in pj, iubit si pupat, apoi il pun in patut si plec din camera pe la 8:30.
adoarme imediat. dimineata se scoala pe la 7-7:30

iarna incep ritualul cu o jumatate de ora mai devreme si astfel adoarme pe la ora 8.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 09 08 2007, 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata ritualul de seara la noi incepe la ora 20 :30.Facem baita,apoi un masaj ,o imbrac si ii dau lapticul. Pe la 21 30 deja i se inchid ochii de somn si o duc la ea in camera in patut.Daca e foarte obosita adorme imediat,daca nu mai sta vreo 10 minute si adorme,ii las deschisa jucaria Vocea Mamei si uneori ii dau si suzeta,ca nu o vrea mereu.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 09 08 2007, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sad OFFFF....Tabieturile noastre momentan sunt:
La 22.30: "Hai Andi, du-te la culcare odata!"
Pana la 23.00-23.30: "Da hai si tu cu mine mami", "Nu pot inca, mai am putina treaba"...si tot asa. Nu gasesc timp.... Sad
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 7:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine totul merge ca pe roate. Seara papa ceva pe la 8, repede ii fac dus, il spal pe dinti si pe fata, il imbrac in pijama si sotul il culca. Apoi, dupa ce adoarme, sotul vine sa ne uitam la ceva film, iar la final, eu dorm cu bebe si sotul in patul lui.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum