CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
SOTUL SI IMPORTANTA LUI IN VIATA SOTIEI GRAVIDE
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
kytty_s123
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 17/01/2006

MesajTrimis: Dum 22 01 2006, 10:06 pm    Titlul subiectului: SOTUL SI IMPORTANTA LUI IN VIATA SOTIEI GRAVIDE Raspunde cu citat (quote)

In viata de familie, sotul are si el un rol determinat atunci cand afla ca sotia sa, draga si iubita ii aduce cea mai mare veste, anume aceea ca este insarcinata si asteapta cel mai frumos "dar" pe care poate viata sa il ofere.

Cum ne poate el ajuta in momentele cand suntem insarcinate?

Multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile

yupi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 22 01 2006, 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Te ajuta ca e langa tine. Mai mult de atat nu stiu daca e nevoie....doar eventual de dus la magazin dupa ce ai tu pofta. Razz
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 2:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sotul te poate sprijini moral , te poate ajuta la treburi .E foarte important sa-ti fie alaturi !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 4:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca si efort fizic nu am necesitat mare ajutor pentru ca am fost tare vioaie si plimbareata si pusa pe trebi... In schimb moral m-a ajutat enorm sa-l vad bucuros si dornic sa ma ajute si mai ales faptul ca in fiecare seara vroia sa imi maseze picioarele si sa ma dea cu crema hidratanta pe burtica sa nu fac vergeturi... Interesul era tot al lui, va dati seama ca imediat ce punea mana pe burta mea bebe incepea sa danseze... Wink Laughing Laughing Laughing La noi era rutina ca seara tati sa imi face masajul... Wink Laughing

Va spun sincer ca eu fata de sot nu am tabuuri si am ajuns de el ma spala jos dupa nastere si se uita daca ma vindec bine sau sa nu fac vreo infectie... Embarassed Conteaza foarte mult sa te sustina si sa fie alaturi de tine nu bucuria sarcinii sa se paleasca in timp si el sa revina la problemele lui de parca nu este nimik nou... Cunosc si cazuri deastea...

Si trebuie neaparat sa-i tineti pe soti aproape tot timpul si nu sa-i dati la oparte odata ce ati nascut, chiar daca ei ar prefera asta. Nu! Sa stearga si ei curuletul lu bebe si sa se trezeasca noapte cand au colici si sa se joace si ei cu bebe cand mami are vreo treaba mai mult sau mai putin personala... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 7:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am avut pofte dar in schimb am avut probleme cu sarcina , am fost internata in spital si am avut mare nevoie de sotul meu mai mult pentru sprilin moral iar dupa ce am nascut am facut enterocolita din cauza ca am luat fier (prescris de medic) si sa-l vezi,,saracul, eu doar alaptam iar restul facea schimba scutece, ii facea baita, o culca si asta vreo 3 zile. Nu stiu ce faceam fara el.

sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe scurt: inghetata in februarie la 10 seara, masaj, condus masina cand nu mai incapi in spatele volanului Laughing , incaltat cand nu te mai poti apleca, plus are pulovere si tricouri care te incap si pe tine (valabil doar pana in luna a 7-a), si 1 milion de alte chestii, unele nu foarte placute (in cazul meu stersul scarilor blocului dupa ce vomitasem de la parter pana la et. 2), altele f. placute (vorbea cu bebe cu gura pe burta mea - asta e ajutor pt. moral )
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 8:57 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce frumos , Sorana !Asa mi-as dori sa fie si Cezar al meu cand oi naste baiatu ! Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai cred ca e destul de important ca sotul sa ne fie aluturi,sa ne sprijine si moral si sa ne si ajute in treburile casnice...al meu nu ma mai lasa sa ridic nimic.Aseara cand am venit de la cumparaturi eu nu am avut voie sa aduc nimic in casa(stam la etajul 3) .
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa fie! Sa fie! Razz Laughing

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo lui... Sa nu ii descurajezi intentiile cu independenta ta... lasa-l sa te ajute, sa se simta implicat direct si atunci se va bucura sa te ajute... Wink Si pupa-l cand te ajuta ca sa pastrati intimitatea cuplului... Embarassed Wink Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 2:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok...multumesc de sfat!
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am facut enterocolita de la fier, dar eram gravida in 7 luni,vai ce-am mai bodoganit dr care mi l-a dat... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sotul meu cand am nascut primul copil nu a fost extaziat in timpul sarcinii,nici nu-l intrebase nimeni daca vrea copil,el zicea ca da..,ma rog,nici la nastere nu deborda de fericire. Plat asa...Insa dupa nastere l-am pus sa-si ia concediu tot, o luna, si a stat acasa, a facut de toate ,mancare,curat, imi aducea la pat mancarea,regimul meu ca alaptam, statea cu bebe pe burta sa doarma mai bine, ne plimba,facea de toate ,masaj,mie si lui bebe,sculat noaptea sa-mi tina de urat cand alaptam,tot. Pacat ca nu l-a tinut decat o luna,doua.. Laughing Laughing

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 1:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca minunile , Amedy , numai ca mai lung un pic , Laughing Laughing Laughing Eu il chelesc de tot pe Cezar daca nu ma ajuta .Imi spunea intr-o zi , cand intrasem in priza prin casa cu treburile , ca acasa la maica-sa fugea sa cumpere cate ceva numai ca sa scape dar de mine nu are curaj sa fuga . Laughing Laughing Laughing Laughing Cand incepuse sa-mi zica ca unii dintre colegii lui de serviciu nu fac nimic acasa , l-am sfatuit sa mearga la ei sa manance si sa doarma sau sa nu mai lucrez deloc , sa aduca el toti banii care trebuiesc in casa si atunci nu o sa-l mai pun sa ma ajute .A tacut si-a inghitit ca zile cu mine nu mai avea .Acu face jumate jumate cu mine :eu fac mancare , el spala vasele , eu strang in casa , el da cu aspiriciu , eu spal rufe , el face cumparaturi .
Asa o sa fie si cand voi fi insarcinata sau dupa ce voi naste .Eu cred ca sotul il ai si cum il obisnuiesti .Nu e normal?Atata timp cat si eu aduc banii in casa , e normal ca sa impartim si celelalte treburi .

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky - cam in aceeasi situatie eu i-am oferit inversul (ma duc doar eu la serviciu si tu stai acasa - si atunci faci tu tot si nu mai esti obosit de la serviciu, nu?) Laughing
Sincer - prefer serviciul decat sa spal vase Laughing
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 4:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daa, cum il cresti asa-l ai!! Laughing Laughing Treaba e ,ca tre' sa-l iei de mic, adica de tanar ca daca apuca sa fie mai batran...nu se mai dezvata usor. Laughing Laughing Laughing
Eu am luptat o vreme dar...apoi nu am mai avut chef sa schimb oameni, am avut copiii si mi-au implinit viata, imi sunt de ajuns.Obosisem sa-i explic , unde mai pui ca la noi EU aduceam banii in casa.Numai eu.Nu ca as fi tinut cont de asta, dar macar asa oleaca de bunavointa sa fi vazut... Laughing Laughing Dar sa stiti ca nu dadeam vina pe el...totdeauna am zis marunt din buze la mamicutza lui ca asa l-a crescut,el s-a nascut ca noi toti,ea l-a crescut asa. Wink Laughing Laughing Laughing

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 8:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe mine m-a laudat soacra-mea ca am reusit sa fac din Cezar ce ea n-a reusit in 25 de ani Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Frati-su , cand a auzit ca cezar schimba pampersi si incalzeste lapte la bb , cand l-a vazut ajutandu-ma la treburi , a zis ca nu ar fi crezut niciodata asa ceva si ca trebuie sa-i dau solutia maica-sii mai devreme Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bravo Nicky!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 9:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Bravo Nicky!
Multam !
Acu sa nu credeti ca Cezaru meu e perfectiunea intruchipata .Mai are si el momente cand ma face sa am sentimente de criminala Laughing Laughing Laughing Laughing Da-l iert repede ca imi place cum se linguseste . Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 9:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Important e ca ai reusit sa-l schimbi,deci ESTI TARE!!!!Daca te-a laudat si soacra...
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da si eu il invatasem ,facea de toate, eu nu mai trebuia sa fac nimic Laughing si nici nu-mi iesea din cuvant, nu comenta niciodata,dar tot nu-mi convenea ca ttebuia sa-i spun totul ,"fa aia","fa aia" tot vroiam sa-l vad ca face singur,de la el asa...vreau cam multe nu? Laughing Laughing
Cand eram gravida se purta frumos,in general se purta frumos nu numai cand eram garvida, dar eu vroiam sa-l vad extaziat asa Very Happy Very Happy ca in filme...iar vreau prea multe nu? Laughing Laughing Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum