| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
kytty_s123 Membru nou

Data inscrierii: 17/01/2006 Mesaje: 20 Locatie: rm.valcea
|
Trimis: Dum 22 01 2006, 10:06 pm Titlul subiectului: SOTUL SI IMPORTANTA LUI IN VIATA SOTIEI GRAVIDE |
|
|
In viata de familie, sotul are si el un rol determinat atunci cand afla ca sotia sa, draga si iubita ii aduce cea mai mare veste, anume aceea ca este insarcinata si asteapta cel mai frumos "dar" pe care poate viata sa il ofere.
Cum ne poate el ajuta in momentele cand suntem insarcinate?
Multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 22 01 2006, 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te ajuta ca e langa tine. Mai mult de atat nu stiu daca e nevoie....doar eventual de dus la magazin dupa ce ai tu pofta.  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 2:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Sotul te poate sprijini moral , te poate ajuta la treburi .E foarte important sa-ti fie alaturi ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca si efort fizic nu am necesitat mare ajutor pentru ca am fost tare vioaie si plimbareata si pusa pe trebi... In schimb moral m-a ajutat enorm sa-l vad bucuros si dornic sa ma ajute si mai ales faptul ca in fiecare seara vroia sa imi maseze picioarele si sa ma dea cu crema hidratanta pe burtica sa nu fac vergeturi... Interesul era tot al lui, va dati seama ca imediat ce punea mana pe burta mea bebe incepea sa danseze... La noi era rutina ca seara tati sa imi face masajul...
Va spun sincer ca eu fata de sot nu am tabuuri si am ajuns de el ma spala jos dupa nastere si se uita daca ma vindec bine sau sa nu fac vreo infectie... Conteaza foarte mult sa te sustina si sa fie alaturi de tine nu bucuria sarcinii sa se paleasca in timp si el sa revina la problemele lui de parca nu este nimik nou... Cunosc si cazuri deastea...
Si trebuie neaparat sa-i tineti pe soti aproape tot timpul si nu sa-i dati la oparte odata ce ati nascut, chiar daca ei ar prefera asta. Nu! Sa stearga si ei curuletul lu bebe si sa se trezeasca noapte cand au colici si sa se joace si ei cu bebe cand mami are vreo treaba mai mult sau mai putin personala...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 7:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am avut pofte dar in schimb am avut probleme cu sarcina , am fost internata in spital si am avut mare nevoie de sotul meu mai mult pentru sprilin moral iar dupa ce am nascut am facut enterocolita din cauza ca am luat fier (prescris de medic) si sa-l vezi,,saracul, eu doar alaptam iar restul facea schimba scutece, ii facea baita, o culca si asta vreo 3 zile. Nu stiu ce faceam fara el.
 _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 26 01 2006, 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe scurt: inghetata in februarie la 10 seara, masaj, condus masina cand nu mai incapi in spatele volanului , incaltat cand nu te mai poti apleca, plus are pulovere si tricouri care te incap si pe tine (valabil doar pana in luna a 7-a), si 1 milion de alte chestii, unele nu foarte placute (in cazul meu stersul scarilor blocului dupa ce vomitasem de la parter pana la et. 2), altele f. placute (vorbea cu bebe cu gura pe burta mea - asta e ajutor pt. moral ) _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 26 01 2006, 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce frumos , Sorana !Asa mi-as dori sa fie si Cezar al meu cand oi naste baiatu !  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 26 01 2006, 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai cred ca e destul de important ca sotul sa ne fie aluturi,sa ne sprijine si moral si sa ne si ajute in treburile casnice...al meu nu ma mai lasa sa ridic nimic.Aseara cand am venit de la cumparaturi eu nu am avut voie sa aduc nimic in casa(stam la etajul 3) . |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 26 01 2006, 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo lui... Sa nu ii descurajezi intentiile cu independenta ta... lasa-l sa te ajute, sa se simta implicat direct si atunci se va bucura sa te ajute... Si pupa-l cand te ajuta ca sa pastrati intimitatea cuplului...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Joi 26 01 2006, 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok...multumesc de sfat! |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 27 01 2006, 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am facut enterocolita de la fier, dar eram gravida in 7 luni,vai ce-am mai bodoganit dr care mi l-a dat...
Sotul meu cand am nascut primul copil nu a fost extaziat in timpul sarcinii,nici nu-l intrebase nimeni daca vrea copil,el zicea ca da..,ma rog,nici la nastere nu deborda de fericire. Plat asa...Insa dupa nastere l-am pus sa-si ia concediu tot, o luna, si a stat acasa, a facut de toate ,mancare,curat, imi aducea la pat mancarea,regimul meu ca alaptam, statea cu bebe pe burta sa doarma mai bine, ne plimba,facea de toate ,masaj,mie si lui bebe,sculat noaptea sa-mi tina de urat cand alaptam,tot. Pacat ca nu l-a tinut decat o luna,doua..  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca minunile , Amedy , numai ca mai lung un pic , Eu il chelesc de tot pe Cezar daca nu ma ajuta .Imi spunea intr-o zi , cand intrasem in priza prin casa cu treburile , ca acasa la maica-sa fugea sa cumpere cate ceva numai ca sa scape dar de mine nu are curaj sa fuga . Cand incepuse sa-mi zica ca unii dintre colegii lui de serviciu nu fac nimic acasa , l-am sfatuit sa mearga la ei sa manance si sa doarma sau sa nu mai lucrez deloc , sa aduca el toti banii care trebuiesc in casa si atunci nu o sa-l mai pun sa ma ajute .A tacut si-a inghitit ca zile cu mine nu mai avea .Acu face jumate jumate cu mine :eu fac mancare , el spala vasele , eu strang in casa , el da cu aspiriciu , eu spal rufe , el face cumparaturi .
Asa o sa fie si cand voi fi insarcinata sau dupa ce voi naste .Eu cred ca sotul il ai si cum il obisnuiesti .Nu e normal?Atata timp cat si eu aduc banii in casa , e normal ca sa impartim si celelalte treburi . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 27 01 2006, 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nicky - cam in aceeasi situatie eu i-am oferit inversul (ma duc doar eu la serviciu si tu stai acasa - si atunci faci tu tot si nu mai esti obosit de la serviciu, nu?)
Sincer - prefer serviciul decat sa spal vase  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daa, cum il cresti asa-l ai!! Treaba e ,ca tre' sa-l iei de mic, adica de tanar ca daca apuca sa fie mai batran...nu se mai dezvata usor.
Eu am luptat o vreme dar...apoi nu am mai avut chef sa schimb oameni, am avut copiii si mi-au implinit viata, imi sunt de ajuns.Obosisem sa-i explic , unde mai pui ca la noi EU aduceam banii in casa.Numai eu.Nu ca as fi tinut cont de asta, dar macar asa oleaca de bunavointa sa fi vazut... Dar sa stiti ca nu dadeam vina pe el...totdeauna am zis marunt din buze la mamicutza lui ca asa l-a crescut,el s-a nascut ca noi toti,ea l-a crescut asa.  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine m-a laudat soacra-mea ca am reusit sa fac din Cezar ce ea n-a reusit in 25 de ani Frati-su , cand a auzit ca cezar schimba pampersi si incalzeste lapte la bb , cand l-a vazut ajutandu-ma la treburi , a zis ca nu ar fi crezut niciodata asa ceva si ca trebuie sa-i dau solutia maica-sii mai devreme  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bravo Nicky! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DANY2005 a scris: | | Bravo Nicky! | Multam !
Acu sa nu credeti ca Cezaru meu e perfectiunea intruchipata .Mai are si el momente cand ma face sa am sentimente de criminala Da-l iert repede ca imi place cum se linguseste .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Important e ca ai reusit sa-l schimbi,deci ESTI TARE!!!!Daca te-a laudat si soacra... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 27 01 2006, 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da si eu il invatasem ,facea de toate, eu nu mai trebuia sa fac nimic si nici nu-mi iesea din cuvant, nu comenta niciodata,dar tot nu-mi convenea ca ttebuia sa-i spun totul ,"fa aia","fa aia" tot vroiam sa-l vad ca face singur,de la el asa...vreau cam multe nu?
Cand eram gravida se purta frumos,in general se purta frumos nu numai cand eram garvida, dar eu vroiam sa-l vad extaziat asa ca in filme...iar vreau prea multe nu?  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
|