CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
SOTUL SI IMPORTANTA LUI IN VIATA SOTIEI GRAVIDE
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 21 02 2006, 11:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Aseara eram in sufragerie,pe canapea,ne uitam la tv..el cu mana pe burtica..la un moment dat:vai,uite ce da din picioare! Laughing Laughing Glumea,normal! Suntem asa de fericiti!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hihihihi ! Asa ma bucur pentru voi ! pupatura pupic pupic pupic pupic

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 22 02 2006, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sotul meu mi-a facut o surpiza in seara asta:cand a venit de la servici mi-a adus 2 bustiere.Cica:uite draga,ca tot ai zis ca iti trebuie ca sa ai ceva comod,ca te dor sanii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 22 02 2006, 9:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iubitul de el... Razz Merita alintat ca peste cateva luni numa de el nu o sa mai ai timp si chef... Rasfatati-va reciproc cat mai puteti! Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 2:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Georgi,ai dreptate! Sper insa sa am timp si pentru el,sa fac in asa fel incat sa fie si el multumit.Oricum,stiu ca va intelege!
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 2:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la cat de dulcic e Wink o sa va alintati in 3 Wink
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne,imi dau lacrimile de emotie cand ma gandesc cum o sa fim acusi noi cu bebe in casa..cand o sa vina el seara de la servici si o sa intrebe ce face copilul..ce frumos!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 3:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Doamne,imi dau lacrimile de emotie cand ma gandesc cum o sa fim acusi noi cu bebe in casa..cand o sa vina el seara de la servici si o sa intrebe ce face copilul..ce frumos!

Daaaaaaaaaa .Ce frumos !Si cand o sa iesiti toti trei la aer sau o sa priviti fiecare miscare , suras , clipire a puiului .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne!!!!!cand va aud si mai mult il iubesc pe viitorul tata al viitorilor mei copii!!!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 6:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai sa vezi si tu Bibi,ce frumos o sa fie !
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

crede-ma abia astept... Embarassed Very Happy cand va aud cu ce drag povestiti...vreau si eu Very Happy chiar dc nu e tot tp roz Wink vreau si eu Wink
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 6:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tare-ti doresti o fetita , Bia ! Asa-i?

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uff Embarassed pe moment imi doresc sa fiu aproape de cel cu care s-o pot proiecta!!!!!atata drag am zilele astea in mine...si nu am pe cine flocai Sad fizic ma refer...ce drag mi-ar fi sa am mai tarziu o fetitza si un baietzel...off Doamne...si sa fim sanatosi si...frumosi si destepti oricum suntem si vom fi Wink
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 8:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa-ti ajute Dumnezeu !

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 8:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicutza a scris:
uff :...si nu am pe cine flocai Sad fizic ma refer...ce

Shocked Mai Bibic pisoias... Wink vrei sa flocai...? Embarassed si n-ai pe cine??? Laughing Laughing Laughing Laughing Lasa mama ca si cand vo-ti intalani... sa vezi atunci flocaiala.... Wink iubitei heart

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 2:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing sa sti!!!ma mir ca nu-i e frica inca Laughing Laughing Laughing Laughing dar si cand mo zari cum ma infig cu gherutze si coltisori in el de drag ce mi,cre ca se sperie de numa numa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing zice el amu ca nu,dar nu stie ce-l asteapta Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 11 12 2006, 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va spun din proprie experienta ca, conteaza foarte mult cum se comporta sotul cu noi in aceasta perioada! Conteaza enorm sa te ajute la facut curat,sa nu te lase sa cari nici o sacosa de la cumparaturi,sa te ajute sa te incalti,sa-ti faca masaj la spate si picioare....toate aceste lucruri pe care le face mie imi dau si o stare sufleteasca buna,ma face sa-l simt ca imi este alaturi si ca ma intelege.
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 12 12 2006, 10:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daaaa conteaza super mult si eu ma bucur pt ine ca ai un asa sotz de nota 10....sa dea Dumnezeu sa fie asa toata viatza...si tu cu el...ca deh !merita... Very Happy
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 13 12 2006, 5:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc Elena!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum