CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
SINT SOFERITE PE FORUM?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 1:56 pm    Titlul subiectului: SINT SOFERITE PE FORUM? Raspunde cu citat (quote)

Va place fetelor sa sofati? Mie nu-mi place dar cind trebuie o fac foarte bine

Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 2:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fetelor am carnet de mai mult de 5 ani...daca la inceput mi-era tare teama a ma urc la volan si nu vroiam de nici o culoare sa fac cursul de conducere...dupa ce m-am pus la volan Shocked Shocked nici ca mai vroiam sa cobor din masina Laughing Laughing Laughing imi place tare mult sa conduc...intr-adevar chiar daca am de 5 ani carnet, am mai condus eu si in afara Lugojului, dar prea putin din pacate asa ca mi putin teama daca se pune problema sa conduc pe undeva pe unde nu cunosc drumul, dar merge...
am votat impotriva barbatilor,dar s ava zic si de ce...pentru ca femeia la voal este mult mai grijulie si conduce mai in sigurantza -poate tocmai pt ca uneori e nesigura, nu stiu- dar cert este -si a zis-o lumea toata Laughing - ca femeile is soferite mai bune Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am uitat s aadaug Embarassed ...
ca mai avem noi problemele noastre cu parcarile si cu nebunia in circulatie...este din cauza ca suferim de claustrofobie si nu agream spatiile stramte Laughing Laughing Laughing
Sus
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 19/02/2005

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ador sa conduc. Am carnet de vreo 6 ani.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Lala
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 5:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing sunt soferita si inca '' zilnica'' de ani buni Very Happy .Am sofat frecvent la drum lung, noaptea , pe ploaie, ceata, zapada....etc ....sunt ca pestele in apa la volan Cool si vorba sotului '' mai a dracului decat un taximetrist Laughing Laughing Laughing ''

Si nu am putut vota la sondaj deoarece consider ca abilitatea de a sofa nu are nimic de a face cu sexul soferului ci cu experienta acestuia Exclamation

Lala

http://chicbebe.ro/album/album-Lala
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am carnet de 13ani si peste 100.000km la "bord" ca sa zic asa ,toti facuti in primii 5ani.Acum nu prea mai conduc ca nu mai am ce Crying or Very sad Masina a imbatranit asa de tare ca e in coma de gradul 5 Laughing Dar mi-ar place sa mai conduc..Nu votez ,sunt de acord ca prostia la volan nu are leg cu sexul soferului ci cu creierul sau. Smile

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 6:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lala a scris:

Si nu am putut vota la sondaj deoarece consider ca abilitatea de a sofa nu are nimic de a face cu sexul soferului ci cu experienta acestuia Exclamation

Nici io nu am putut vota,
Si eu am permis din 1999,aproape 7 ani.Am facut scoala de sofat din ambitie,ca sa demonstrez la unii oameni ca sunt si io in stare Very Happy dar sincer nu ma prea omor dupa sofat Rolling Eyes Rolling Eyes dar in momentul in care m-am apucat de afacerea mea mi-a prins tare bine permisul,ca nu m-ai depind de nimeni.
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 7:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ei, acuma spuneti sincer, injura vreuna dintre voi la volan?
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 7:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu, spre rusinea mea Embarassed , de cele mai multe ori nu ma pot abtine.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

moooooaaaaaaaamaaaaaaaaaa Shocked Shocked Shocked si inca cum!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed rusine rusine...dar tati e tare mandru de fisa cand o aude injurand la volan!!! a se citi clar!!la volan,ca in rest is tare cumintica Embarassed Embarassed ...taticu cand ma aude...si el "asa Bia zi-le-o tati, zi-le!!!"
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 7:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ohohoooo, la greu! Dar numai cand sunt singura in masina si nu tare pe geam,ca nu se cade la asa o doamna... Laughing Laughing ( mi-e rusine sa injur in public,dar in particular Embarassed ....ohoho)

Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 8:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am injurat eu odata pe unul si semne si ...si opresc la un engros putin mai incolo sa iau ceva marfuri si in spatele meu ghici cine era?Ops ,ala de-l injurasem.mama, si mi s-a facut o rusineeeeeeeeeeeeee Embarassed Embarassed Embarassed de atunci m-am cumintit in public.

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 22 01 2006, 7:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Amedy a scris:
Am injurat eu odata pe unul si semne si ...si opresc la un engros putin mai incolo sa iau ceva marfuri si in spatele meu ghici cine era?Ops ,ala de-l injurasem.mama, si mi s-a facut o rusineeeeeeeeeeeeee Embarassed Embarassed Embarassed de atunci m-am cumintit in public.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Eu nu am carnet dar poate ca in urmatorii 20 de ani , Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing , voi avea si eu si sigur voi injura la volan . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 22 01 2006, 3:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am carnet..o sa fac si eu scoala de soferi dar peste ceva timp..se zice ca femeile sunt mai atente la volan..de votat nu am votat pentru ca nu cred ca barbatii sunt mai buni decat femeile sau invers..depinde de fiecare in parte,cat de bine se descurca.Cat despre injurat..ce sa zic ..eu cand merg cu sotul cu masina de multe ori ma enervez (de parca as fi eu la volan!) si mai scap cate una! Laughing Laughing
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 22 01 2006, 11:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am incercat sa votez femeile ca fiind mai proaste soferite.

Sa va explic. Noi avem muuult mai multe probleme. Ma trezesc conducand si gandidu-ma daca copilul are iaurt sau trebuie sa cumpar, daca ii mai vin sosetele cele rosii, daca mai sta bona putin peste program, etc. Barbatul meu nu are sigur problemele astea.

Si in plus: barbatii parcheaza mult mai bine decat o femeie. Dar din alt motiv decat cel inchipuit. Ei sunt mai "inconstienti". Noi, femeile, ne dam seama daca are masina loc sau nu, si nu intram chiar oriunde. Ei bine, la barbati stim si noi cat inseamna 20-30 de cm. Laughing Dar sa stiti ca in ultimul timp am inceput si eu sa parchez in locuri strimte. Eu am o masinuta mica, imi pot permite, si inca mai ma pot strecura pe usa. Sa-i vad pe ei cum se strecoara pe usa in aia 20 de cm! Razz
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Lala
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 10:20 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu parchez mai bine decat barbatii Laughing Laughing Laughing si o '' var '' oriunde ( pe ea masina....un Matiz) ca e micuta si dragalasa Very Happy Laughing Laughing

Lala

http://chicbebe.ro/album/album-Lala
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 11:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am carnet de 1.5 ani. Am condus destul de mult, vreo 20.000 km. Dupa 2 luni de cand luasem permisul am urcat cu masina pe Semenic. Zapada, gheata, lanturi, masini blocate, nameti cat casa. DAR AM AJUNS in varf !! Nu va spun ca atunci cand am coborat de pe Semenic si am innoptat la Valiug, m-am imbatat dintr-o bere. Asa de tare m-a consumat condusul.

In rest, am strabatut tara de cateva ori, am trecut atat prin pasul Oituz, prin pasul Tihuta, am facut de vreo 2 ori drumul RO-DE, insa era sa patesc si multe chestii urate. Insa Cineva, acolo, sus, m-a pazit.

Una peste alta, imi place sa conduc, dar nu mereu. Trebuie sa am chef.
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 4:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am votat BARBATII nu pentru ca ar fi cei mai prosti soferi ci pentru ca merg pe ideea ca femeile conduc prost si ei fac multe chestii la ambitie... Dovedita si de sotul si de fratele meu... Se cred mari si tari si rad de femei si incearca sa le intimideze in trafic (barbatii in general nu mai sus mentionatii).

Femeile sunt mai atente la o semnalizare, la tinut sirul de masini, nu fac depasiri neregulamentare, si multe alte mis misuri pe care le fac barbatii. Al meu sot conduce de 8 ani la ordinea zilei si conduce excelent, si totusi pe cat de breaz se crede si cat de multe lectii vrea sa-mi dea mie care am carnet de putin mai mult de 1 an, i-am dovedit de nenumarate ori ca face si el greseli si nu justificate de lipsa de experienta, care totusi justifica micile mele greseli, ci se justifica numai prin ambitie zic eu ca sa nu zic altfel. Manevre de genul a depasi pe dreapta masinile oprite la semafor ca sa te bagi in fata lor nu-mi plac mai ales la cineva care se da mare profesor. Ca sa nu mai zic sa "uiti sa semnalizezi" Rolling Eyes

Adevarul este ca eu in acest ultim an am preferat sa stau cu fata in spate ca nu avem scaunel de copil si sa-l las pe el sa conduca pentru ca el conduce mai natural si sunt situatii de inghesuiala si ambuteiaje si tampici cu manevre de te baga in parapeti in care prefer sa nu fiu decat la nevoie... Wink Embarassed

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 4:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In DE scaunelul pentru copii e obligatoriu si daca mergi cu masina si cu copilul pana la coltul strazii.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si in Italia e la fel!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum