| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Sam 11 03 2006, 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multa bafta,somnorici!!!!!!si nu intra in panica,asta-i toata chestia !!!!!
Eu la prima ora de conducere l-am intrebat pe instructor cum o sa ma descurc ca masina are 3 pedale si eu nu am decat 2 picioare !!!!!va dati seama ?????? _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam 11 03 2006, 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Kristin a scris: | Somno, hai sa te "incurajez" si eu: cu instructorul chiar e lejer, ai pe cineva cu tine, care mai are si pedale de rezerva.
Dar sa vezi cand trebuie sa mergi SINGURICA, strabatand orasul de la un capat la altul, dus sotul la serviciu, apoi mers la tine la serviciu in aglomeratia lui Peste, oprit motorul de N ori in mijlocul intersectiei, injuraturi, daaaaar... VICTORIE !! Ajungi la seviciu intreaga, nu zgarii pe nimeni, te invarti de 3 ori in jurul sediului firmei sa gasesti un loc ca pentru 2 masini, ca nu te descurci sa o parchezi lateral cu spatele.
In prag te intampina colegii care rad si iti spun: mamaaaa, ce rosie esti la fatza si ce transpirata !! Nu-i asa ca e prima zi de condus singurica ? |
Somno ma bucur ca scapai cu bine de primele ore... Cat despre Kristin... adevar graieste ... Eu conduc minunat ... noaptea dupa ora 21... si in genere e si sotul langa mine... si cu parcarea stau bine... eh... si saptamana asta plec si eu la 7 juma dimineata cu masina, fratele in dreapta nu zicea pas si ma invartii in tot orasul sa-mi duc si sotul la munca si sa le iau si pe colege la munca noastra... O aglomeratie de am zis ca mor pana la sediu la noi ... am facut un tur de 45 de minute prin toata Constanta de am zis ca nu-i adevarat... Mi s-a oprit si motorul o data, dar nui bai... si in final am ajuns la munca cu cracii tremurand de incordeala...
Asa ca dupa mai mult de 1 an, si eu am emotii, dar numa pentru faptul ca era prima data de condus pe o superaglomeratie, fiind ora cand toti merg la servici, si in plus nu mai era nici sprijinul moral / sotul langa mine... Fratele a zis ca tre sa-l platesc sa-mi dea o nota buna...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Dum 12 03 2006, 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai eu dupa 5 ani tot mai am emotii uneori. De exemplu cind am fost insarcinata nu am condus decit o data pe la 3 luni iar dupa ce am nascut parca imi era frica sa ma asez la volan si tot aminam momentul .Cred ca sotul meu s-a prins asa ca a gasit el un moment cind eram plecati la niste prieteni in vizita si a baut niste bere asfel am fost obligata sa conduc eu. Mai era si noapte pe deasupra, mai si ploua iar cea mica miriia non-stop.
Oricum am trecut testul asa ca mi-a revenit curajul.
Stiti cum se spune ca sofatul este ca mersul pe bicicleta, odata ca ai invatat nu poti uita. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Dum 12 03 2006, 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu sunt soferita dar voi fi anul asta sigur...de condus am condus tirul d 20 de tone a lui barbatu-miu.......pe drum de tara bineinteles... |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Dum 12 03 2006, 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Coool, Helena ! Eu n-as putea in veci asa ceva, mie mi se pare ca nu incap nici cu Peugeot-ul pe sosea :)) |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Lun 13 03 2006, 9:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am condus dubita, dar are vreo 5 tone, nu ditamai tirul. Tot asa, pe drum de tara. Omu' mi-a spus ca o sa o pot conduce si dupa ce iau carnetul, ca incap se sosea. (noroc ca nu-s grasa ) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 13 03 2006, 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| somnorici a scris: | Si eu am condus dubita, dar are vreo 5 tone, nu ditamai tirul. Tot asa, pe drum de tara. Omu' mi-a spus ca o sa o pot conduce si dupa ce iau carnetul, ca incap se sosea. (noroc ca nu-s grasa ) |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Mar 14 03 2006, 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt deja veche in ale sofatului. Am carnet din 1993!!!!!
Chiar pot sa ma laud ca am condus mult si tot felul de masini. Adevarul este ca imi si place. Pe mine condusul ma destinde, ma bine dispune. Din pacte n-am avut norocul si nici nu se intrevede prea curand , sa avem propria noastra masina. Am avut norocul ca imediat din ziua nr.1 dupa ce am luat carnetul sa pot si sa fiu nevoita intr-un fel sa conduc. Asta mi-a prins tare bine. Chiar a fost haios cum s-a intamplat. Intr-o joi mi-am primit carnetul, fizic in mana, si vineri trebuia sa merg la banca. Seful meu de atunci mi-a spus: ahaaaa, ai carnet da???? uite cheile si du-te, descurca-te!!! Si m-am descurcat. Am si fost foarte mandra ca la banca intotdeauna era aglomerat si destul de greu sa gasesti o parcare. Am reusit si am gasit loc de parcare, intre masini si nu s-a intamplat nimic. Am fost si mai mandra pentru ca aveam o colega care conducea zilnic de vreo 1 an si tot la mama naibii parca, pe o straduta pentru ca ii era teama sa parcheze langa banca
Pot sa ma laud ca nu am lovit niciodata nici o masina!!!! n-am facut nici un accident, absolut nimic, desi am condus si prin tara destul de mult, chiar putin si in afara granitelor. Am avut la un moment dat o Dacia. Mi se rupsese cablul de acceleratie chiar in fata blocului. N-o sa ma credeti dar mi l-am schimbat singurica!!!! nu a fost greu. Se vedea foarte bine de unde pana unde trebuie sa ajunga, stiam ca trebuie sa fie bine intins si a functionat. Multe as avea de povestit pe tema condusului si aventurilor mele pe sosea, dar nu vreau sa va plictisesc  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mar 14 03 2006, 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
uau Paulici! eu cand mi se va strica ceva la masina,fac semn la barbati sa vina sa mi-o inpinga -masina!- pe dreapta! o incui merg acas ii dau cheile lu tati sau la sotzior -cand va fi cazul- si sa rezolve pe mine asa m-au invatat la scoala de soferi
Somnicule felicitari! o sa vezi ca o sa iti placa din ce in ce mai mult!
Mie mi groaza cand ma gandesc de cand nu am mai condus dar mi si enorm de dor... |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Mar 14 03 2006, 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si in Romania, dar politistii inca n-au aflat!  |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Mar 14 03 2006, 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
sofez de la 18 ani si acum am 26 si o fetiza dar femeile sofeaza mai bine ca si barbatii ....sunt mai atente in trafic ...si statistica arata ca barbatii fac mai multe accidente....asa ca noi suntem mai bune _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 14 03 2006, 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| s-a intors Ramona!!!!!!!!!!!!!welcome back!treci la povesti ca amu te-am prins si nu ne mai scapi...unde ai fo fata?!?!?!?te asteptam la "ce ati facut azi" sa ne pove ce se intampla cu tine... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 14 03 2006, 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
au trecut vre-o 4 luni jumate e cand nu am mai pove stii ca am nascut si a trebuit sa ma obisnuiesc cu bebe  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 14 03 2006, 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai am nascut prin cezariana o fetita superba de 60 cm 3800 gr in 27 oct . si e un beb e foarte cuminte si mare si desteapta de face ce vrea cu mine si tata-sau si toata ziulica povsteste dar acum incerc sa-i fac un program  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 14 03 2006, 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa-ti creasca mare si mumoasha! |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mie 15 03 2006, 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Somnorici cum mai merge sofatul? dar cu chestionarele cum te descurci? _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Stagnam. In sensul ca de sambata n-am mai facut nici o ora de conducere, pentru ca a nins puternic la noi. Azi mergem iar, astept telefonul. Cartile cu chestionare inca nu mi le-am cumparat, poate azi. |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Apai cuscra, tu ai sa fi sofer de sofer!!! Ca inveti acu pe vreme ciufulita!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 16 03 2006, 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar asa Somniciule...eu de exemplupe vreme dasta prefer sa stau in casa iar daca e zapada mare mai bien emrg pe jos mersul pe jos face piciorul frumos...dar tin minte ca prima data cand am condus singura a fost pe vreme de iarna,urat de tot afar,zapada,gheatza,noapte,intuneric,parbrizul meu inghetzat bocna...eu singurica si conduceam cu capul pe geam afar!  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 16 03 2006, 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Somnorici,o sa fie bine,ai sa vezi! |
|