CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
SINT SOFERITE PE FORUM?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 9:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am luat permisul din prima, acum 7 ani si ceva. Cu Glad nu prea am de ales, trebuie sa-l duc dimineata la mama, asa ca scaunul de copii e extrem de util.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 14 08 2007, 4:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Referitor la fotoliile auto si la inaltatoare eu sunt de parere ca merita.
Noi am avut un fotoliu auto pentru copii pana la 1 an (pe vremea aceea nu erau atatea modele iar noi nu lucram in breasla Laughing ) iar de anul trecut i-am luat inaltator.
Andrei a trecut prin mai multe accidente pe care practic nu le-a simtit datorita acestui inaltator.
Acum 2 luni "s-a urcat" pe noi (pe aripa din fara si pe usa de la sofer) un CAMION. Nu cred ca va puteti imagina socul pe care l-am suferit eu si Cristi...
Andrei insa a fost un pic zdruncinat...dar nu s-a speriat deloc intrucat nu s-a clintit din loc.
Slava Domnului ca nu a patit nimeni nimic (masina a fost botita insa destul de rau)
Nu este nici o valoare...preturile sunt accesibile spun eu. E mai importanta siguranta decat 3-4 alocatii de-ale copilului.

http://www.chicbebe.ro/categories/193-inaltatoare/
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 14 08 2007, 4:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminutza te rog recomanda-mi si mie unul - mai ales daca aveti pe stoc
Kids-im-Sitz nu inteleg cum se prinde iar Neonato pare incomod pentru copil pentru ca are fermoarul chiar sub fund.

Parca asta
http://www.chicbebe.ro/products/193-inaltatoare/2826-kidsimsitz_inaltator_auto_uno.mbs
ar fi cel mai bun. E pe stoc? Se prinde copilul cu centura si inaltatorul deloc? Nu e ca la scaune?
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 14 08 2007, 4:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inaltatorul are rolul de a inalta copilul pentru ca centura de siguranta sa nu-l gatuie in caz de impact.
Acesta nu se prinde cu nimic. Centura de siguranta a masini se va fixa ca la adulti si copiilor.
Si eu i-am luat lui Andrei unul similar cu cel de la Kids-im-Sitz si LRossi
Sunt practic identice, difera doar variantele de culoare si un pic...pretul

ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 2:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce ati simtit cind a trebuit sa conduceti singure, doar cu copilul? Mie imi tremura piciorul pe ambreaj, dar pina la prima curba mi-a trecut, si aveam furnicutze in stomac. Eu il las in scaunelul lui in spate, bine legat, e invatat cu centurile de la scaunel, indeparteaza singur miinile ca il pun bine si nu zice nimica, ii place sa se uite pe geam si sa doarma, adoarme foarte repede cind sintem la drum.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Primele dati cand mergeam cu Andi singura in masina cu el in scaunel, era un scaunel destul de prost, de la un carut chinezesc. Eu ma duceam dimineata la servici, si il lasam pe el intai la bona. Numai ca la curbe, copilul meu cadea pe o parte cu scaunel cu tot Laughing Laughing Asa ca cu o mana tineam volanul, cu cealalta ridicam copilul. Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-am nici o problema cu condusul cand e Matei, doar ca el e mare, are 4 ani. Ancuza, pe masura ce va trece timpul o sa te obisnuiesti si nu ti se va mai parea riscant. Te prefaci ca esti singura si conduci. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 9:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa e, cu trecerea timpului te obisnuiesti.
Si eu eram stresata cu Monica in masina cand era mica. Dar de 3 ani o duc in fiecare dimineata la gardi asa ca m-am obisnuit.
Singurul lucru cu care nu ma obisnuiesc e ca fi-mea vrea sa asculte "CD-ul ei" cu Ramstein in fiecare dimineata si mi s-a luat de "Du Hast" Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum