| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 1:56 pm Titlul subiectului: SINT SOFERITE PE FORUM? |
|
|
Va place fetelor sa sofati? Mie nu-mi place dar cind trebuie o fac foarte bine
 _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
fetelor am carnet de mai mult de 5 ani...daca la inceput mi-era tare teama a ma urc la volan si nu vroiam de nici o culoare sa fac cursul de conducere...dupa ce m-am pus la volan nici ca mai vroiam sa cobor din masina imi place tare mult sa conduc...intr-adevar chiar daca am de 5 ani carnet, am mai condus eu si in afara Lugojului, dar prea putin din pacate asa ca mi putin teama daca se pune problema sa conduc pe undeva pe unde nu cunosc drumul, dar merge...
am votat impotriva barbatilor,dar s ava zic si de ce...pentru ca femeia la voal este mult mai grijulie si conduce mai in sigurantza -poate tocmai pt ca uneori e nesigura, nu stiu- dar cert este -si a zis-o lumea toata - ca femeile is soferite mai bune  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 21 01 2006, 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
am uitat s aadaug ...
ca mai avem noi problemele noastre cu parcarile si cu nebunia in circulatie...este din cauza ca suferim de claustrofobie si nu agream spatiile stramte  |
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

Data inscrierii: 19/02/2005 Mesaje: 52 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ador sa conduc. Am carnet de vreo 6 ani. |
|
| Sus |
|
 |
Lala Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005 Mesaje: 279 Locatie: Buc
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt soferita si inca '' zilnica'' de ani buni .Am sofat frecvent la drum lung, noaptea , pe ploaie, ceata, zapada....etc ....sunt ca pestele in apa la volan si vorba sotului '' mai a dracului decat un taximetrist ''
Si nu am putut vota la sondaj deoarece consider ca abilitatea de a sofa nu are nimic de a face cu sexul soferului ci cu experienta acestuia _________________ O zi minunata tuturor ,
Lala
http://chicbebe.ro/album/album-Lala |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am carnet de 13ani si peste 100.000km la "bord" ca sa zic asa ,toti facuti in primii 5ani.Acum nu prea mai conduc ca nu mai am ce Masina a imbatranit asa de tare ca e in coma de gradul 5 Dar mi-ar place sa mai conduc..Nu votez ,sunt de acord ca prostia la volan nu are leg cu sexul soferului ci cu creierul sau.  _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lala a scris: |
Si nu am putut vota la sondaj deoarece consider ca abilitatea de a sofa nu are nimic de a face cu sexul soferului ci cu experienta acestuia |
Nici io nu am putut vota,
Si eu am permis din 1999,aproape 7 ani.Am facut scoala de sofat din ambitie,ca sa demonstrez la unii oameni ca sunt si io in stare dar sincer nu ma prea omor dupa sofat dar in momentul in care m-am apucat de afacerea mea mi-a prins tare bine permisul,ca nu m-ai depind de nimeni. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 21 01 2006, 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ei, acuma spuneti sincer, injura vreuna dintre voi la volan? _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 21 01 2006, 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu, spre rusinea mea , de cele mai multe ori nu ma pot abtine. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 21 01 2006, 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
moooooaaaaaaaamaaaaaaaaaa si inca cum!!!!!! rusine rusine...dar tati e tare mandru de fisa cand o aude injurand la volan!!! a se citi clar!!la volan,ca in rest is tare cumintica ...taticu cand ma aude...si el "asa Bia zi-le-o tati, zi-le!!!" |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 21 01 2006, 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ohohoooo, la greu! Dar numai cand sunt singura in masina si nu tare pe geam,ca nu se cade la asa o doamna... ( mi-e rusine sa injur in public,dar in particular ....ohoho) _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 21 01 2006, 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am injurat eu odata pe unul si semne si ...si opresc la un engros putin mai incolo sa iau ceva marfuri si in spatele meu ghici cine era?Ops ,ala de-l injurasem.mama, si mi s-a facut o rusineeeeeeeeeeeeee de atunci m-am cumintit in public. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 22 01 2006, 7:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Amedy a scris: | Am injurat eu odata pe unul si semne si ...si opresc la un engros putin mai incolo sa iau ceva marfuri si in spatele meu ghici cine era?Ops ,ala de-l injurasem.mama, si mi s-a facut o rusineeeeeeeeeeeeee de atunci m-am cumintit in public. |
Eu nu am carnet dar poate ca in urmatorii 20 de ani , , voi avea si eu si sigur voi injura la volan .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Dum 22 01 2006, 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am carnet..o sa fac si eu scoala de soferi dar peste ceva timp..se zice ca femeile sunt mai atente la volan..de votat nu am votat pentru ca nu cred ca barbatii sunt mai buni decat femeile sau invers..depinde de fiecare in parte,cat de bine se descurca.Cat despre injurat..ce sa zic ..eu cand merg cu sotul cu masina de multe ori ma enervez (de parca as fi eu la volan!) si mai scap cate una!  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 22 01 2006, 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am incercat sa votez femeile ca fiind mai proaste soferite.
Sa va explic. Noi avem muuult mai multe probleme. Ma trezesc conducand si gandidu-ma daca copilul are iaurt sau trebuie sa cumpar, daca ii mai vin sosetele cele rosii, daca mai sta bona putin peste program, etc. Barbatul meu nu are sigur problemele astea.
Si in plus: barbatii parcheaza mult mai bine decat o femeie. Dar din alt motiv decat cel inchipuit. Ei sunt mai "inconstienti". Noi, femeile, ne dam seama daca are masina loc sau nu, si nu intram chiar oriunde. Ei bine, la barbati stim si noi cat inseamna 20-30 de cm. Dar sa stiti ca in ultimul timp am inceput si eu sa parchez in locuri strimte. Eu am o masinuta mica, imi pot permite, si inca mai ma pot strecura pe usa. Sa-i vad pe ei cum se strecoara pe usa in aia 20 de cm!  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Lala Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005 Mesaje: 279 Locatie: Buc
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu parchez mai bine decat barbatii si o '' var '' oriunde ( pe ea masina....un Matiz) ca e micuta si dragalasa _________________ O zi minunata tuturor ,
Lala
http://chicbebe.ro/album/album-Lala |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am carnet de 1.5 ani. Am condus destul de mult, vreo 20.000 km. Dupa 2 luni de cand luasem permisul am urcat cu masina pe Semenic. Zapada, gheata, lanturi, masini blocate, nameti cat casa. DAR AM AJUNS in varf !! Nu va spun ca atunci cand am coborat de pe Semenic si am innoptat la Valiug, m-am imbatat dintr-o bere. Asa de tare m-a consumat condusul.
In rest, am strabatut tara de cateva ori, am trecut atat prin pasul Oituz, prin pasul Tihuta, am facut de vreo 2 ori drumul RO-DE, insa era sa patesc si multe chestii urate. Insa Cineva, acolo, sus, m-a pazit.
Una peste alta, imi place sa conduc, dar nu mereu. Trebuie sa am chef. |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 4:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am votat BARBATII nu pentru ca ar fi cei mai prosti soferi ci pentru ca merg pe ideea ca femeile conduc prost si ei fac multe chestii la ambitie... Dovedita si de sotul si de fratele meu... Se cred mari si tari si rad de femei si incearca sa le intimideze in trafic (barbatii in general nu mai sus mentionatii).
Femeile sunt mai atente la o semnalizare, la tinut sirul de masini, nu fac depasiri neregulamentare, si multe alte mis misuri pe care le fac barbatii. Al meu sot conduce de 8 ani la ordinea zilei si conduce excelent, si totusi pe cat de breaz se crede si cat de multe lectii vrea sa-mi dea mie care am carnet de putin mai mult de 1 an, i-am dovedit de nenumarate ori ca face si el greseli si nu justificate de lipsa de experienta, care totusi justifica micile mele greseli, ci se justifica numai prin ambitie zic eu ca sa nu zic altfel. Manevre de genul a depasi pe dreapta masinile oprite la semafor ca sa te bagi in fata lor nu-mi plac mai ales la cineva care se da mare profesor. Ca sa nu mai zic sa "uiti sa semnalizezi"
Adevarul este ca eu in acest ultim an am preferat sa stau cu fata in spate ca nu avem scaunel de copil si sa-l las pe el sa conduca pentru ca el conduce mai natural si sunt situatii de inghesuiala si ambuteiaje si tampici cu manevre de te baga in parapeti in care prefer sa nu fiu decat la nevoie...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| In DE scaunelul pentru copii e obligatoriu si daca mergi cu masina si cu copilul pana la coltul strazii. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 23 01 2006, 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si in Italia e la fel! |
|