| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
m@mi Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006 Mesaje: 35 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin 26 05 2006, 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
O conserva de 185 gr sau 2 mai mici, de 80gr fiecare. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
roxid Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005 Mesaje: 116 Locatie: Winnipeg
|
Trimis: Vin 02 06 2006, 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
m@mi, am facut salata ta cu conserva de tuna si a iesit foarte buna. conserva mea a fost cu fulgi de peste si cam alergam dupa fulgi prin castron. data viitoare o sa pun bucati de tuna. i-am pus ceapa rosie din principiu ca eu asa pun la salate si i-am pus si-un praf de zahar ca rosiile mele nu sint coapte - aici la noi nu gasesc! . Sigur am sa-o mai fac. Multumesc!  |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Dum 25 06 2006, 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
un fel de salata care mie imi place foaaaaarte mult este ceea cu castravete si iaurt.
la jumatate de castravete din acela lung pe care il cureti de coaja si il dai pe razatoare mare, folosesti un borcan de iaurt din acela mare.pui sare dupa gust si 2 catei de usturoi si un praf de piper.siiiii yamiiiii opofta buna.poti pune si un morcov dat pe razatoare.simpla, gustoasa si hranitoare....sa imi spuneti daca ati incercat... |
|
| Sus |
|
 |
roxid Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005 Mesaje: 116 Locatie: Winnipeg
|
Trimis: Vin 30 06 2006, 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| elena.. ce spui tu acolo daca ignoram morcovul suna apropiat de tzatziki (nu cred ca am scris corect), care e specialitate greceasca si revenim iar la theodora sa ne dea o reteta de tzatziki. ce zici theodora? |
|
| Sus |
|
 |
|