| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Vin 20 01 2006, 2:34 pm Titlul subiectului: SALATE |
|
|
Fetelor, m-ar interesa niste retete de salate. In fine, nu va imaginati ca nu stiu nici un fel de salata, dar mi-ar placea combinatii mai ciudate...
Theodora, incepi tu cu salata greceasca ? (chiar, care e reteta originala?) |
|
| Sus |
|
 |
Theodora Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003 Mesaje: 593 Locatie: Atena
|
Trimis: Vin 20 01 2006, 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Personal cred ca e salata obisnuita,singurul ingredient grecesc fiind FETA plus uleiul virgin de masline de care grecii,iar,sint f mandri si care e din belsug aici...si la gatit tot ulei de masline folosim...
Ai nevoie de rosii,castraveti,ceapa,ardei gras,masline,FETA,ulei de masline si oregano!Totul se taie in bucati marisoare,se amesteca,deasupra se pune feta,oregano si se toarna uleiul de masline!
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 20 01 2006, 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Alooo... la noi e iarna... de unde sa scoatem asa bunatati? Vreti sa ni se umfle???  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
bine zici Georgico nu ma mai uit ca ajung in stare de explozie prematura acasa  |
|
| Sus |
|
 |
Theodora Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003 Mesaje: 593 Locatie: Atena
|
Trimis: Sam 21 01 2006, 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Iubitele,am fost provocata...nu ati vazut manusa aruncata de Kristin?????!!!!!!??????
Pastrati reteta pana apar legumele si tu bibicutzo,pune mana si mananca pt ca o dieta reusita nu inseamna sa nu mananci!!! Si tu sigur poti gasi legumele acolo unde esti...asta pt ca scriai la subiectul cu gatitul ca nu ai mancat mai nimic toata ziua...nu e sanatos,trebuie sa mananci din toate si cu metru!
Eu am avut sotul odata la regim din vointa lui proprie,si numaram fiecare calorie pe care o manca...nu avea voie la greutatea lui mai mult de 2000 calorii si manca de toate,in total de 2000 calorii toata ziua si in 2 luni a pierdut 10 kg!!!!
Ca apoi le-a luat inapoi e alta poveste...nu a mai vrut sa tina regimul si le0-a pus la loc!!!
Deci daca faci un calcul la cate calorii ai voie,poti manca de toate pana la maximul de calorii permise...eu aveam o carticica cu toate chestiile astea...sigur se gaseste peste tot!!!
Sorry de off topic! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 21 01 2006, 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu Theo scumpo ce zici tu...nu de cura de slabire nu mancasem, cica nu am ajuns!!! am mancat niste biscuiti si nu mi-era foame, dar spre seara ma luase si foamea si oboseala, si apai seara unde sa mai fi mers sa iau ceva, ca era o pustietate in tot institutu...dar am mancat de dimi acum si mi-am adus si sandwichuri la pachet pt azi si un litru de laptic  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salata de spanac inventata de mine azi (dietetica)
- spanac
- ceapa;
- ardei gras;
- iaurt dietetic;
- otet;
- sare;
- cascaval dietetic dat pe razatoare.
Se taie spanacul, ceapa si ardeiul in bucatele, apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine.
E MEGA GUSTOASA, puteti manca pana nu mai puteti, fiindca nu are ulei deloc sau maioneza (eu mai obisnuiam sa pun maioneza in salate). |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Kristin, suna minunat!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, si iti ia 5 minute sa o prepari. Mie iaurtul nu imi place asa, simplu. Mai ales daca e degresat. Dar uite ca i-am gasit o intrebuintare.
Si e foarte sanatoasa. Deja m-am laudat la soacra mea, cu care ma consult culinar de cate ori am ocazia. ) |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru Bibicutza: cascaval gata ras gasesti la Aldi, daca ai prin zona, intr-o punga bleu, de la firma BE LIGHT. (sper ca nu fac reclama, ca nu e in RO). By the way, toate produsele pe care scrie BE LIGHT sunt dietetice si nu exista nici o diferenta de gust intre acestea si cele normale, cu grasime normala, de la alte firme.
De ex., REIBEK?SE pe care il cumpar eu (are Gouda si Mozzarella) are 16% grasime in loc de peste 30%. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Kristin multzam mult mult de tot...singura mea problema e urmatoarea...gasesc spanac-frunze la magazin?ca eu numai d-astea semipreparate am vazut sincer la un moment dat si conopida abia am gasit in magazin
hm, dar adevarui ca dupa spanac-frunze nici nu m-am uitat pana acum s avad dc gasesc, tre sa fie nu?  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
DAA, am luat eu azi, tot de la Aldi, o punga maaare pe care am dat pana in 2 euro.
Dar sa stii ca de multe ori, intr-adevar, nu se gaseste. Mai incearca si la alte supermarketuri. Eu pana acum nu am cautat, dar azi mi-a sarit in ochi - era asa frumos ! Si am gasit si conopida, si telina, tot ce vrei. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
super!!!!!!!mersi mult mult de tot Kristin...azi poate nu ajung dar pe weekend sigur incerc salata, suta-n mie si dupa va anunt cum mi-a iesit  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 09 02 2006, 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Kristin!!!!!!!!
daca iti spun ca nu am gasit spanac? nu imi vine sa cred ca nemtii nu au spanac in magazine am crezut ca eu sunt zabauga de cap de nu am vazut in magazine, si mi-era si rusine, dar vad ca lor tre sa le fie rusine voi mai cauta promit!!!!pupilici |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Vin 24 03 2006, 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
SALADE NICOISE (si asa maine e Buna Vestire si se mananca PESTE):
AMESTECATI:
-boabe de porumb,
- cateva boabe de mazare,
- ardei gras feliute mici sau gogosari in otet,
- 1 morcovel fiert cubulete,
- ton bucati,
- masline,
- maioneza,
- lamaie,
- frunze de salata verde(facultativ).
E nebunie de gustoasa ce e ! |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Vin 24 03 2006, 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
SALATA DE RUCOLA CU LAMAIE
Rucola sunt niste frunze verzi, cam de marimea si forma celor de papadie, dar verde foarte inchis, se vinde in caserole de plastic. (nu stiu daca sunt in RO).
Salata se face ca cea de marole sau de spanac, adica:
- ceapa alba sau verde,
- boabe de porumb,
- feliute de kiwi, curatat,
- ulei de masline,
- feliute subtirele, (sferturi de felii) de lamaie,
- otet balsamic,
- 1-2 catei de usturoi feliute(facultativ),
- ardei iute (facultativ) |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Vin 24 03 2006, 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Kristin, o stiu pe aia cu peste!!!! este delicioasaaaaaa. Buna idee pentru Buna Vestire. Multam fain.
Am mai scris si eu pe undeva una de ton care noua ne place la nebunie:
(toate sunt din conserva!!!)
- ton bucati
- mazare
- ciuperci
- porumb dulce
- ananas bucati (din compot)
- iaurt
- marar
- sare, piper _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
roxid Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005 Mesaje: 116 Locatie: Winnipeg
|
Trimis: Mie 24 05 2006, 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mai fetelor retetele voastre de salate suna bine. ce ma doare pe mine sint proportiile. nu stiu cit din fiecare. fac si eu dupa ureche, dar fac ce stiu (adica stiu gustul la care vreau sa ajung), de exemplu la mine salata de rosii trebuie sa abie multa ceapa si suficienta sare ca altfel nu e buna. |
|
| Sus |
|
 |
m@mi Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006 Mesaje: 35 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi 25 05 2006, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt innebunita dupa salata verde cu ton in suc propriu.
Eu folosesc o conserva de ton, doua salate verzi, 4-5 rosii medii, un castravete, o ceapa mica, un pic de marar, sare si zeama de la o lamaie.
E sanatate curata! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
roxid Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005 Mesaje: 116 Locatie: Winnipeg
|
Trimis: Vin 26 05 2006, 3:30 am Titlul subiectului: |
|
|