CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
SALATE
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 2:34 pm    Titlul subiectului: SALATE Raspunde cu citat (quote)

Fetelor, m-ar interesa niste retete de salate. In fine, nu va imaginati ca nu stiu nici un fel de salata, dar mi-ar placea combinatii mai ciudate...

Theodora, incepi tu cu salata greceasca ? (chiar, care e reteta originala?)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 3:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Personal cred ca e salata obisnuita,singurul ingredient grecesc fiind FETA plus uleiul virgin de masline de care grecii,iar,sint f mandri si care e din belsug aici...si la gatit tot ulei de masline folosim...
Ai nevoie de rosii,castraveti,ceapa,ardei gras,masline,FETA,ulei de masline si oregano!Totul se taie in bucati marisoare,se amesteca,deasupra se pune feta,oregano si se toarna uleiul de masline!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 8:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alooo... la noi e iarna... de unde sa scoatem asa bunatati? Vreti sa ni se umfle??? Embarassed Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 2:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing bine zici Georgico Laughing Laughing Laughing nu ma mai uit ca ajung in stare de explozie prematura acasa Laughing Laughing Laughing
Sus
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 10:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iubitele,am fost provocata...nu ati vazut manusa aruncata de Kristin?????!!!!!!??????
Pastrati reteta pana apar legumele si tu bibicutzo,pune mana si mananca pt ca o dieta reusita nu inseamna sa nu mananci!!! Si tu sigur poti gasi legumele acolo unde esti...asta pt ca scriai la subiectul cu gatitul ca nu ai mancat mai nimic toata ziua...nu e sanatos,trebuie sa mananci din toate si cu metru!
Eu am avut sotul odata la regim din vointa lui proprie,si numaram fiecare calorie pe care o manca...nu avea voie la greutatea lui mai mult de 2000 calorii si manca de toate,in total de 2000 calorii toata ziua si in 2 luni a pierdut 10 kg!!!!

Ca apoi le-a luat inapoi e alta poveste...nu a mai vrut sa tina regimul si le0-a pus la loc!!!
Deci daca faci un calcul la cate calorii ai voie,poti manca de toate pana la maximul de calorii permise...eu aveam o carticica cu toate chestiile astea...sigur se gaseste peste tot!!!

Sorry de off topic!
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 21 01 2006, 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

stiu Theo scumpo ce zici tu...nu de cura de slabire nu mancasem, cica nu am ajuns!!! Embarassed am mancat niste biscuiti si nu mi-era foame, dar spre seara ma luase si foamea si oboseala, si apai seara unde sa mai fi mers sa iau ceva, ca era o pustietate in tot institutu...dar am mancat de dimi acum si mi-am adus si sandwichuri la pachet pt azi Wink si un litru de laptic Laughing Laughing
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 3:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salata de spanac inventata de mine azi (dietetica)

- spanac
- ceapa;
- ardei gras;
- iaurt dietetic;
- otet;
- sare;
- cascaval dietetic dat pe razatoare.

Se taie spanacul, ceapa si ardeiul in bucatele, apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine.

E MEGA GUSTOASA, puteti manca pana nu mai puteti, fiindca nu are ulei deloc sau maioneza (eu mai obisnuiam sa pun maioneza in salate).
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 3:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin, suna minunat!!!!!!
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 6:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, si iti ia 5 minute sa o prepari. Mie iaurtul nu imi place asa, simplu. Mai ales daca e degresat. Dar uite ca i-am gasit o intrebuintare.

Si e foarte sanatoasa. Deja m-am laudat la soacra mea, cu care ma consult culinar de cate ori am ocazia.Smile)
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pentru Bibicutza: cascaval gata ras gasesti la Aldi, daca ai prin zona, intr-o punga bleu, de la firma BE LIGHT. (sper ca nu fac reclama, ca nu e in RO). By the way, toate produsele pe care scrie BE LIGHT sunt dietetice si nu exista nici o diferenta de gust intre acestea si cele normale, cu grasime normala, de la alte firme.

De ex., REIBEK?SE pe care il cumpar eu (are Gouda si Mozzarella) are 16% grasime in loc de peste 30%.
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 6:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin multzam mult mult de tot...singura mea problema e urmatoarea...gasesc spanac-frunze la magazin?ca eu numai d-astea semipreparate am vazut Embarassed Embarassed sincer la un moment dat si conopida abia am gasit in magazin Sad
hm, dar adevarui ca dupa spanac-frunze nici nu m-am uitat pana acum s avad dc gasesc, tre sa fie nu? Rolling Eyes Embarassed
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 6:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DAA, am luat eu azi, tot de la Aldi, o punga maaare pe care am dat pana in 2 euro.

Dar sa stii ca de multe ori, intr-adevar, nu se gaseste. Mai incearca si la alte supermarketuri. Eu pana acum nu am cautat, dar azi mi-a sarit in ochi - era asa frumos ! Si am gasit si conopida, si telina, tot ce vrei.
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 6:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super!!!!!!!mersi mult mult de tot Kristin...azi poate nu ajung dar pe weekend sigur incerc salata, suta-n mie Wink si dupa va anunt cum mi-a iesit Wink
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 09 02 2006, 4:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin!!!!!!!!
daca iti spun ca nu am gasit spanac? Laughing Laughing Laughing Laughing nu imi vine sa cred ca nemtii nu au spanac in magazine Laughing Laughing Laughing Laughing am crezut ca eu sunt zabauga de cap de nu am vazut in magazine, si mi-era si rusine, dar vad ca lor tre sa le fie rusine Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing voi mai cauta promit!!!!pupilici
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 03 2006, 11:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

SALADE NICOISE (si asa maine e Buna Vestire si se mananca PESTE):

AMESTECATI:

-boabe de porumb,
- cateva boabe de mazare,
- ardei gras feliute mici sau gogosari in otet,
- 1 morcovel fiert cubulete,
- ton bucati,
- masline,
- maioneza,
- lamaie,
- frunze de salata verde(facultativ).

E nebunie de gustoasa ce e !
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 03 2006, 11:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

SALATA DE RUCOLA CU LAMAIE
Rucola sunt niste frunze verzi, cam de marimea si forma celor de papadie, dar verde foarte inchis, se vinde in caserole de plastic. (nu stiu daca sunt in RO).

Salata se face ca cea de marole sau de spanac, adica:
- ceapa alba sau verde,
- boabe de porumb,
- feliute de kiwi, curatat,
- ulei de masline,
- feliute subtirele, (sferturi de felii) de lamaie,
- otet balsamic,
- 1-2 catei de usturoi feliute(facultativ),
- ardei iute (facultativ)
Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 24 03 2006, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin, o stiu pe aia cu peste!!!! este delicioasaaaaaa. Buna idee pentru Buna Vestire. Multam fain.
Am mai scris si eu pe undeva una de ton care noua ne place la nebunie:
(toate sunt din conserva!!!)
- ton bucati
- mazare
- ciuperci
- porumb dulce
- ananas bucati (din compot)
- iaurt
- marar
- sare, piper
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005

MesajTrimis: Mie 24 05 2006, 8:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai fetelor retetele voastre de salate suna bine. ce ma doare pe mine sint proportiile. nu stiu cit din fiecare. fac si eu dupa ureche, dar fac ce stiu (adica stiu gustul la care vreau sa ajung), de exemplu la mine salata de rosii trebuie sa abie multa ceapa si suficienta sare ca altfel nu e buna.
Sus
m@mi
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006

MesajTrimis: Joi 25 05 2006, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt innebunita dupa salata verde cu ton in suc propriu.
Eu folosesc o conserva de ton, doua salate verzi, 4-5 rosii medii, un castravete, o ceapa mica, un pic de marar, sare si zeama de la o lamaie.
E sanatate curata!
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005

MesajTrimis: Vin 26 05 2006, 3:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc mult m@mi. cit de mare e conserva ta de ton? greutate sau volum?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum