CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici de bebelusi 2005 (3)
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 18/07/2005

MesajTrimis: Joi 19 01 2006, 5:55 pm    Titlul subiectului: Mamici de bebelusi 2005 (3) Raspunde cu citat (quote)

1*2

welcome Mamici de bebelusi 2005 inscrisi pana acum...

mama adita - DN: 5 Ianuarie
mama mona - D.N: 15 Ianuarie, 3.340, 48 cm, CHRISTIAN DANIEL copil
mama danonica - DN: 5 Februarie, 3.600, 54 cm, HORIA-IOAN copil
mama madalinanita - DN: 10 Februarie, 3.100, 50 cm, CALIN-MIHAI copil
mama adina d - DN: 24 Februarie, 2.985, 57 cm, ALEX-FILIP copil
mama helena - DN: 26 Februarie copil
mama carmenduta2003 - DN: 21 Martie, 3.700, 52 cm, RARES-MIHAI copil
mama iulianaem - DN: 22 Martie, 3.500, 50 cm, SARA-MIHAELA copil
mama zibe - DN: 25 Martie, 3.750, 51 cm, BRIANA-KARINA copil
mama andra_2005 - DN: 27 Martie, LIVIU ANDREI si MARIA ARIANA copilcopil
mama vigo - DN: 10 Aprilie, 2.800, 49 cm, VICTOR copil
mama alexasicoe - DN: 11 Aprilie, 2.600, 49 cm, PAUL MIHAI copil
mama beatrice - DN: 22 Mai, 3.150, 52 cm, ALEX copil
mama monu - DN: 24 Mai, 3.000, 50 cm, ALEXIA IOANA copil
mama dr. dintisor - DN: 27 Mai, SORIN-ANDREI copil
mama diana maria - D.N: 11 Iulie, 3.700, 52 cm, GLAD copil
mama lulu75 - D.N: 16 august, ANDREI TUDOR copil
mama elenapeitro - D.N: 20 august, 3.500, AHMED copil
mama valcampan - D.N: 11 Septembrie, PETRU-DAVID copil
mama mariana - D.N: 12 Septembrie, 4.000, DARIUS copil
mama anca - D.N: 15 Septembrie, 3.800, ADELA copil
mama jul81 - D.N: 27 Septembrie, DARIA MARIA copil

Ultima modificare efectuata beatrice la Vin 05 01 2007, 11:11 pm, modificat de 7 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005

MesajTrimis: Joi 19 01 2006, 6:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim pt listutza!!!! Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Joi 19 01 2006, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutici la fete!

Mai voi aveti probleme cu copilasii la aproape 8 luni, in sensul ca sunt foarte agitati la masa? Mai al meu n-ar sta locului nici o secunda, se agita si face avioane cu capul, cu mainile, de m-a zapacit, nu alta! Plus ca se face ca porcul la gura... Si de cateva zile se agata de mine parca zici ca plec undeva, asa ceva... Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 1:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stai linistita Beatrice ca asta-i doar inceputul!!! Wink Sara acum nu mai vrea nici o jucarie in timpul mesei si le arunca pe toate pe jos, iar apoi se ridica in picioare in scaunul de masa....am momente cand simt ca imi pierd rabdarea dar mai iau o gura de aer si o iau de la capat!!! Iti doresc multa, multa rabdare!!
Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 2:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai incerc sa am rabdare... Ideea este ca mananca intr-un final, dar da din cap, din maini, vai de mine! Incerc sa-i atrag atentia de fiecare data sau sa-i cant, vad ca merge! Si deschide gurita!

Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 2:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai incerc sa am rabdare... Ideea este ca mananca intr-un final, dar da din cap, din maini, vai de mine! Incerc sa-i atrag atentia de fiecare data sau sa-i cant, vad ca merge! Si deschide gurita!

Sus
zibe
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 08/11/2005

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 3:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim de lista, Beatrice.
Sa stii ca si noi intram in clubul agitatilor Wink A mea nu sta o clipa nici cand doarme Laughing Cu laptele o pacalasc sa se uite la desene (chiar daca nu este indicat, tel e destul de departe, dar numai asa accepta biberonul cu lapte, dim si seara, si cu muuulte cantece in timpul zilei). Iar in rest trebuie sa se joace, sa alerge cu premerg, sa faca ceva, si in timpul asta alerg cu lingurita dupa ea. Iar in scaun a stat doar o perioada mica, locul preferat e premergatorul, chiar si pentru masa Rolling Eyes

Zibe
Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 6:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Zibe asa si la noi... Bine, eu ce-i drept il mai pun si in scaunul de mancat cand e timpul de masa, dar nici acolo nu are stare, iar in premergator trebuie sa-l proptesc ca altfel fuge... Eu oricum nu-l oblig cu mancarea. Cand vrea el, mananca... Pai altfel il las sa moara de foame daca e incapatanat si pana la urma or invata ei!

Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Dum 22 01 2006, 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astazi 22...micutul meu a facut 8 luni... uitati aici niste poze...

ALEX 8 luni

Sus
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Dum 22 01 2006, 11:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multe lunutze Alex!! Sa cresti mare si voinic!!! Smile

Si noi azi am implinit 10 luni!! Suntem mari smechere si neastamparate, dar in ceea ce priveste mancarea si somnul suntem tare cuminti!!! Wink
Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 11:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si voua, sa cresteti mari, mari... Si sa fiti voioase tot anul!

Sus
monu
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 2:17 pm    Titlul subiectului: ola Raspunde cu citat (quote)

hai ca sunt cu capul in nori, zau asa! tocmai pe alexut sa il sar la urarile de la multi ani! asa ca bubulina, lina, sa cresti mare si voinic si sa papi tot ce face mami, ca e tare delicios, si cand o sa vrei sa te insori sa dai sfoara in tara ca sa te petim si noi! Laughing
puicioi
monu
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

unde sunteti? ati plecat toate in vacanta Confused uitati aici o poza cu bb premergator
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 8:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bebita ta e tare frumusica !Sa-ti traiasca !

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Beatrice - e abia inceputul (cum zicea cineva). Monica, la 3 ani si 4 luni nu are rabdare sa stea pe olita 5 min sa faca kk. Am avut vreo 2 accidente, ca s-a sculat, cica "gata", am sters-o si imbracat-o si in nici 5 min a facut pe ea Embarassed , asta e, sper ca acum a priceput (ca nu prea i-a placut).
Joaca e mult pre importanta si urgenta ca sa aiba rabdare 5 min - are chiar si explicatii ("ma asteapta Ana, trebuie sa-i fac mancare Laughing - evident, Ana e papusa).
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 31 01 2006, 11:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana, tare faza cu papusa...

Noi am avut febra aseara, nu se stie de la ce ca cu o zi inainte nu avea si aseara 38... L-am tinut pe spirt, adica ciorapei, panadol Baby, care e preferatul lui ca are gust de capsuni si i-a scazut copilului febra... Vad ca inca nu are mucisori... Ma gandesc sa nu fie de la dintisori! om vedea!

Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 06 02 2006, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetili pe unde sunteti?

Ati disparut?

Aseara am fost la o zi de nastere! Uittai niste poze:

CHEF 5.02

ca deobicei Alex a fost in centrul atentiei, ca deh era cel mai dulce...hihihi

Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Joi 09 02 2006, 1:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutici la fete! Pe unde sunteti?

Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Joi 09 02 2006, 11:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vai ce bebel chipes ai!
si sunteti si mai mari ca noi...noi avem doar 5 luni in 26 febr....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 09 02 2006, 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Beatrice,Monu superbe pozele.Aveti niste puiuci superbi sa va traiasca si sa va creasca mari si sanatosi si frumosi ca acum sa ramana Wink pupici multi
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatoare
Pagina 1 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum