CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mamici de bebelusi 2005 (3)
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumoase poze , Beatrice !

Marinuta , ai fost o frumoasa la nunta ! Si mireasa parea o papusa !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 1:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sambata am botezat-o pe fetita lui alexasicoe. o dulceata si o frumoasa de nu mai pot dupa ea
am pus cateva poze aici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 1:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza,sa va traiasca finutza,e frumoasa!
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 14 11 2006, 3:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutule ma uitam pe poze si nu te gaseam... nu te-am recunoscut... Embarassed sper sa te imbogatesti! Sa va traiasca finuta si sa va bucurati de ea! Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 11:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

marinutzooo ce bine iti sta cu mica roza....nu faci si tu?
sa iti traiasca pana una alta finutza si sa va aduca numai bucurii...o frumoasa....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 11:29 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi , n-am eu nici o sansa sa ma imbogatesc Laughing Laughing
Elena, multumesc mult. intradevar e o scumpete piticuta mea si o iubesc enorm.
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 18/07/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza, dar este o scumpa finuta ta. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Mi-au placut tare mult pozele.!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va traiasca finuta , Marinuta , ca e ca o papusica !

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 8:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marina,sa va traiasca finuta!!!!!! este o dulcica !!!
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Vin 17 11 2006, 5:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

MARINUTZA, sa va bucurati de finuta voastra si sanatate tuturor!
BEATRICE frumoasa croaziera!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 05 01 2007, 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaa, a fost tare fain!

Sus
prigatel
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 27/07/2006

MesajTrimis: Vin 19 01 2007, 1:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua! Imi pare rau ca v-am gasit atat de tarziu. Pana acum am activat pe alt site, dar am citi discutiile voastre si sunt foarte incatata.
Mai intai sa ne prezentam. Ma numesc Diana, am 27 de ani si sunt mamica unui baietele de 1 an si 3 luni, Vlad-Andrei.

As vrea sa va intreb despre schema de vaccinare a puiutilor. Am citit tot de pe forum-ul "Vaccinuri", dar am vazut ca s-a oprit in 2005. Va voi scrie schema pe care am uormat-o noi la sfatul medicului:
- la 2 luni - Infanrix Hexa
- la 4 luni - Infanrix IPV-Hib
- la 6 luni - Infanrix Hexa
- la 9 luni - Priorix
- la 1 an si 1 luna - Infanrix IPV-Hib (am amanat 1 luna pt ca a avut pneumonie )
- acum ar trebui sa facem Varilix-ul.
Mi s-a spus ca vom mai face cava la 2 ani si jumate, apoi cand va intra la gradinita impotriva hepatitei A, la 5 ani rapel la Priorix si Varilix.
Ce parere aveti? Ar mai trebui sa facem ceva?

Noi mai luam Ribomunyl, Tinctura de Echinaceea, Calciu si vitamine Sana-sol pentru intarirea rezistentei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 19 01 2007, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna , Diana! Bun venit!
Nici Sandra mea n-a mai facut nimic pana acum si are doi ani si 4 luni si tot asa mi s-a spus , ca urmatorul vaccin se face la 2 ani jumate !

Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 19 01 2007, 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Diana, bine ai venit!

La noi este alta schema si nu stiu exact ce si cum e la voi...

pupam!

Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 30 05 2007, 6:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetele ce mai faceti? Sunteti bine? n-ati mai dat niciun semn!

Eu am cursuri pe cap si multe proiecte de finisat fiindca pe la sf lui iunie este posibil sa plecam acasa in RO in vacanta si fac multe deodata!

Sus
beatrice
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Dum 02 09 2007, 9:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salutici la fete

Pe unde sunteti? Ce-ati mai facut? Noi ne plimbam de zor, ba prin Ro, ba prin DK.. In DK in fiecare wek mergem cu bicicletele, facem cam 70 -80 km, depinde unde trebuie sa ajungem. Wek asta am fost in Roskilde, un orasel super dragutel unde se tin multe concerte. Am facut multe poze pe care le vedeti aici:

http://piticii2003.multiply.com

si o poza cu Pifos din seara asta:

Sus
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Dum 02 09 2007, 10:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vai, Bea, ce frumosi sunteti!!!!!!

la 70-80 km facuti de mine slabeam 10 kg Laughing , te invidiez, pupic Pifos de 2005!!!!!
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 7:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu ar trebui mutat subiectul, creat unul nou...schimbat titlul cumva? Suntem in 2007, bebeii din 2005 sunt acum nazdravani. Si avem bebei "proaspeti" de anul acesta.
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 03 09 2007, 9:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura, copiii nascuti in 2005 tot in 2005 raman nascuti. Adevarat e ca nu mai sunt bebelusi, dar mamicile lor se pot intalni aici sa mai schimbe o vorba. Desigur, si mamicile de 2007 pot crea un subiect daca simt nevoia sa aiba un locsor al lor unde sa se desfasoare.

Beatrice, ai un baietel atat de frumos!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mar 04 09 2007, 9:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Laura, copiii nascuti in 2005 tot in 2005 raman nascuti. Adevarat e ca nu mai sunt bebelusi, dar mamicile lor se pot intalni aici sa mai schimbe o vorba. Desigur, si mamicile de 2007 pot crea un subiect daca simt nevoia sa aiba un locsor al lor unde sa se desfasoare.

Laughing Laughing Laughing Normal ca tot in 2005 sunt nascuti! Dar nu mai sunt bebelusi, cum e titlul subiectului. Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 8 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum