CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
DE CIND BAITA IN CADA MARE?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 30 10 2006, 9:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu-i fac baie in fiecare zi, pentru ca n-am centrala, iar apa calda avem doar de 3 ori pe saptamana. Si Matei adora apa. Il las vreo 20-30 de minute sa se joace cu jucariile, cu apa, apoi il spal. Cu el n-am facut niciodata baie, avem doar dus, asa ca face baie in cadita pusa la dus, iar eu nu incap cu el. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
blue_dove
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 10/10/2006

MesajTrimis: Joi 02 11 2006, 10:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu ii fac in cada mare zilnic,cand ii fac doar dush.
iar o data pe sapt bagam vanita lui in cada mare si o umplem pana la refuz.atunci se joaca si apoi facem baie.

cand ii fac in cada mare - dush - ii pun pe fundul cazii o chestie din aia cu ventuze..lol nici nu stiu cum sa-i zic... Shocked Shocked Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 29 03 2007, 11:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cum sa fac sa nu mai planga fata cand o spal pe cap? E totul ok la baita,dar cand ajungem la cap incepe sa planga....... Rolling Eyes Rolling Eyes

Ultima modificare efectuata de catre DANY2005 la Sam 16 06 2007, 2:42 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AndreeaBarac
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 23/03/2007

MesajTrimis: Joi 29 03 2007, 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai eu o sa-ti spun cum fac eu.O spal pe capusor cand e cu fata la mine , dar nu-i pun direct apa , prima data imi ud eu mana si progresiv ii pun tot mai multa apa.Alaltaieri am facut amandoua baie in cada mare.Mi-am facut prima data un dus si dupa aceea , pe Ioana(are doua luni jumatate) , am asezat-o pe genunchii mei , cu fata la mine.Poti sa incerci si asa.Fetitei mele i-a placut la nebunie.Succes Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 29 03 2007, 1:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc.
Sus
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Sam 16 06 2007, 2:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am inceput sa-i fac baita in cada mare cam pe la un an ,la inceput am intrat cu el sa se acomodeze, apoi singurel nici lui nu-i place cand apa i-atinge fata dar asta e si ea trebuie spalata Laughing Laughing
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 16 06 2007, 2:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ziceam ca nu-i place la fata sa fie spalata pe cap..dar sa va zic o faza:de cand a fost botezata nu mai plange .Eu la biserica imi faceam griji ca va plange dar nu a zis nici pas,iar acasa cand a scaldat-o nana ei a fost foarte cuminte si din acea zi nu mai plange la spalat pe cap.I-a prins bine botezul si baita facuta de nanuca Laughing Laughing .
Sus
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Mie 04 07 2007, 6:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu i-am cumparat Dariei un suport de pus in cada, avea vreo 8 luni.Pe suportul respectiv statea intinsa pe spate, gen sezlong,avea lateralele un pic inaltate, posibilitatea de a se rasturna, sau cadea f mica,se prindea in ventuze,oricum era supravegheata.Tin minte ca i l-am cumparat , vara , cand erau niste calduri insuportabile si ii placea la nebunie sa-i fac dus.La Mada(10 luni) a fost mai simplu, ptr ca am bagat-o in cada impreuna cu Daria si se joaca tot timpul, nu vreti sa stiti ce balta e in jurul cazii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 11 08 2007, 11:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa fac si eu ceva ca e jale cu printesica noastra,tare ii mai place sa dea din picioare.Cadita care o am nu incape in cada mare..asa ca trebuie sa caut una sa incapa ca nu se mai poate,uda tot in jurul ei.Tati o mai tine de picoare dar,sincer,mi-e mila de ea ca nu o las sa faca ce vrea,sa se simta bine.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 12 08 2007, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce nu treceti in cada mare?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 12 08 2007, 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai nu sta inca in fundulet bine singura,are de abia 5 luni si o saptamana.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 03 10 2007, 11:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gata,din seara asta am pus-o in cada mare.Cadita ei e mai mare si nu incape in cada si o lasam pe cada mare dar facea o balaceala in baie..........asa ca in seara asta am zis sa incerc sa vad ce face.Si i-a placut si s-a balacit f mult! Numai ca trebuie sa pun un pic mai multa apa,ca am pus cam putina in seara asta ,nu stiam exact cam pana unde ii va ajunge.Deci,la noi de la 7 luni(pe care le face maine) am trecut la baita in cada mare.
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Vin 19 10 2007, 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi facem baita in cada mare de la 3 luni jumate, ca mamicutza mea ma aseaza pe broscutza de plastic si imi place foarte mult, nu pling de loc.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum