| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 3:39 pm Titlul subiectului: DE CIND BAITA IN CADA MARE? |
|
|
Am tot citit pe forum dar nu am gasit subiecte despre baita copilului. daca ma insel puteti muta topicul.
ma intereseaza problema cu baita pt. ca la un an si 3 luni eu inca ii fac baie in vanita ei mica. Voi?
 _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Ultima modificare efectuata de catre puiutu la Vin 20 01 2006, 12:24 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
crisulina Parinte experimentat

Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 227 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi de pe la un an si 2 luni facem baita in cada mare Este innebunit dupa apa si ce face in baie nu va zic Da din maini si din picioruse, e dezastru, lac este pe jos Poti s-o bagi in cada fara probleme, cald sa fie in baie  _________________ Crys si Dany
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 19 01 2006, 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu imi fac mai multe probleme pt. mine ca o sa trebuiasca sa stau aplecata cind o spal si deja ma doare spatele (urmarile alaptatului)
 _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trompetzicul meu face baita in cada mare de la 5 luni.face baie in fiecare seara cu tati si e o adevarata distractie.de apa improscata peste tot nu va mai zic ca va puteti imagina ce e acolo  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 19 01 2006, 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da dar a mea este fetita cum sa faca baie cu tata? eu trebuie sa fac pregatirile pentru cind iese din baita, lapticul, patutul,etc...Nu pot face baie cu ea.
 _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Monica face baie in baia mare de pe la 2 ani si 5 luni. Mie mi s-a parut mai comod in cadita ei. E adevarat ca ii place mult mai mult in cada mare. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si Mony face baita in cada de la 3 luni cu mami... Pregatesc tot ce imi trebuie si eventual daca e tati acasa el o scoate si o imbraca si abia apoi ma spal si eu propriu-zis. Avem masina de spalat langa cada si o sarma la nivelul capului pe care punem hainutele in ordinea de imbracat, punem prosopul pe masina in asa fel incat sa punem fata pe el si apoi cu colturile sa o infofolim, scoatem fata, o invelim bine si o imbracam repejor, iar biberonul e gata pregatit in dormitor...
E disperata dupa apa... cu cat mai multa cu atat mai bine si sa o vedeti ce piruete face si ce cuminte sta sa o clatesc pe cap... Intai o ud pe par daca nu s-a udat ea din joaca, apoi ii torn sampon si ea il spumaceste singurica... doar e fata mare, iar apoi o las pe spate cu capul in palma mea stanga si aproape o bag cu capul in apa pana la urechi, iar cu mana dreapta o clatesc bine de tot... si ea nu zice nimic... am dezvoltat aceasta tactica in timp ca sa nu se mai sperie cand o clateam pe cap.
La 3 luni cand am inceput sa facem baita in cada o tineam pe genunchi mei, de fapt cu picioarele spre burta mea si capul pe genunchii ridicati... mama si ce ne mai jucam inca de pe atunci...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi am inceput sa ii facem baie in cada mare de pe la 1 an si o luna, cam asa, cred, nu mai stiu. La inceput, cateva luni am folosit inca rondoul de baie, ca sa fie mai in siguranta, apoi am inlocuit rondoul cu un covoras antiderapant pentru cada, ca sa nu alunece pe cada, atunci cand umbla de colo colo.
Eu una sunt mai ciudata sau ciufuta , nu sunt de acord sa faca si cel mic baie in aceeasi apa cu noi, decat ocazional, daca e sa ne prostim si sa ne distram o data la nu stiu cat timp. In rest, prefer sa aiba el apa lui. Am eu micile mele fixuri.  _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
roxid Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005 Mesaje: 116 Locatie: Winnipeg
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
baiatul meu e mare, de pe la 6 luni imi facea o lacaraie cind ii faceam baie in cadita mica.. ne facea dush la amindoi. am tras concluzia ca trebuie sa-l mutam in cada mare. la inceput am intrat si eu cu el in cada. dupa aia cind a trebuit sa-i fac baie singura, l-am lasat singurel in cada si eu eram pe margine. odata ce poate sta in fundulet eu zic ca poti sa-i faci baie in cada mare. |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Joi 19 01 2006, 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiutu a scris: | Eu imi fac mai multe probleme pt. mine ca o sa trebuiasca sa stau aplecata cind o spal si deja ma doare spatele (urmarile alaptatului)
 |
Daca ai probleme cu spatele, pune-o in rondou pentru siguranta si incearca sa stai in genunchi pe o pernuta, langa cada. _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 20 01 2006, 12:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer, mi se pare mai comod sa-i fac in cadita dar la micuta mea ii place mult apa iar pentru bucuria ei cred ca o sa incerc sa-i fac baie in vana dar singurica.
Va multumim de sfaturi la toate  _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 20 01 2006, 2:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu intotdeauna i-am facut baie Sandrei in cada mare .Adora apa .Si nici nu a fost periculos cu mine lg ea . _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 23 01 2006, 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
I-am facut baie in cada , totul a fost in regula, s-a balacit, a stropit cit a vrut fara interdictie dar cind am vrut sa o clatesc cu dusul sa vezi scandal
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 26 01 2006, 11:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu la fel ca Georgi,de la trei luni ,cu mine in cada, intai facem eu dus ,ma spalam bine cu sapun,apoi imi puneam halatul,luam copilul si...era o joaca in cada...Pe la 7 luni l-am pus cu rondoul in cada,apoi la un an fara rondou,eu stateam in genunchi langa cada.Asta la Denis. Celui mic i-am facut baie pana la o luna in caditza apoi cu mine in cada pana la sase luni apoi in rondou pana la 10 luni(cu fratele lui in cada,impreuna,eu stateam in genunchi pe un covoras impaturit langa cada) apoi de la 10 luni am stat pe acolo prin preajma, se juca cu fratiorul ,are o grija de ell...(bineinteles ca eram pe acolo cu ochi de vultur ) ,si acum cam de un an fac baie singuri ,ma cheama Denis cand trebuie sa-l iau ,infasurat in prosop .Ce baiat mare am! Radu la 10 luni insa ,nu numai ca statea bine in picioare dar mergea singur deja de o luna asa ca echilibru era Baia la noi e si muuult joc,nu numai spalat in sine. Nu fac apa pe jos, l-am invatat sa nu dea apa afara intentionat. Cand facea singur baie pitic urla cand il scoteam acum nu mai tipa ,vede ca iese si fratele lui. Cada o spal de fiecare data inainte sa faca ei baie si o clatesc bine. Intai isi face Denis dus apoi il bag pe pitic in apa cam de 30cm asa. _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 26 01 2006, 2:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si la mine fac baie amandoua acum si se distreaza de minune .Alexa , de obicei sta si cate o ora in cada .Seamana cu mine .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 11 08 2006, 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
As avea o intrebare: voi faceti copiilor baita zilnic? Eu da, sint unii care zic ca nu ar fi bine. O fi adevarat? Mie pediatra imi zice ca asa cum o inveti de mica asa va face toata viata, deci baia zilnica e un "obicei" bun. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
dienutza Membru nou

Data inscrierii: 02/08/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Sam 12 08 2006, 3:45 pm Titlul subiectului: baita zilnica |
|
|
noi facem baitza aproape zilnic. cred ca e mai bine asa mai ales acum cand exploram fiecare coltisor in 4 labute si "lustruim" parchetul spun aproape pt ca mai sunt si ocazii (f rare, ce-i drept) cand mai sarim peste ea cand ne intoarcem prea tarziu de afara si ne e prea somnic. iar cu cada mare sau cadita, melaniei ii facem baita cu cadita in cada mare pt mai mult siguranta. stam in fundulet si dam din picioruse dar nu e nici un periol de "inundatie" cum era inainte in cadita mica. si dusul ne place tare mult prima data a fost contrariata si s-a speriat putin dar i-a trecut repede cand a vazut ce frumos ne putem balaci o singura data am facut baita impreuna. si probabil vom mai repeta figura cand mai crestem putin. |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 14 08 2006, 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
noi facem baie zilnic, ratam ocazia de balacit doar cand suntem in "deplasare" si nu avem conditii. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 14 08 2006, 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
La noi baie se cheama cand o spal si pe cap.... ceea ce nu se intampla decat la 2-3 zile odata, in functie de gradul de ingrasare a parului, dar dusulet in cada plina cu apa si balaceala la greu zilnic... ca se prafuieste ca un purcel pe afara...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Vin 15 09 2006, 12:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am facut baie cu Elo de la un an  _________________