CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
"Ajutoarele" noastre in bucatarie!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 11:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va prezint noul membru al familiei mele...se numeste SILVER...inca un mascul in casa mea...si acum sa va tineti ... Very Happy

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa-l stapanesti sanatoasa Theo !!!!!!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Super, Teo. Il meriti si te merita ! Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 4:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa-l folosesti sanatoasa.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 5:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa-l folosesti sanatoasa ! Ce mascul feroce !Hihihihi ! Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 17 03 2006, 9:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Mama ce superb este... Sa-l stapaniti sanatosi si sa faceti numa bunatati la el... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 10:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Viata lunga masculului, Theo!

fetelor, silicoanele noastre din bucatarie trebuie unse cu ulei sau nu? eu am facut o placinta cu foiae de alimentara si am uns foaia, si tava a rama stare urit patata.cum se procedeaza? am citit eu ce-a zis Theo, da poate silicoanele noastre sunt alata calitate.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu am reusit sa gasesc silicoane.Am cautat si la Selgros si la Metro si unde mai credeam ca s-ar putea sa gasesc.
Theodora
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 12:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu se ung silicoanele...eu as stiu,asa fac...nu se lipeste nimic,niciodata si in cateva sec am spalat forma...nu stiu daca sint mai multe calitati...normal ar fi sa fie toate la fe...

Fetelor,abia mi-a instalat Makis aragazul,a plecat cu copiii sa ii tunda si acum ma duc sa fac proba...
Va pup...
Sus
Theodora
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 4:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite ce frumos sta el la locul lui acum... Very Happy

Sus
Theodora
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 03 2006, 9:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite,am pus la treaba aragazul si am facut un chec...am pozat exact in momentul in care am scos checul si forma si checul...dupa cum vezi lucesc...nu s-a lipit nimic...absolut...acum cu un burete si putina apa...e ca si noua!

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 6:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Theo, ce frumos arata kekul tau.
eu am incercat sa n u ung tava si tot s-a murdarit, a ramas neagra pe margini. oare unde am gresit?
am luat acuma si o forma ca ta, Theo, numai ca e din tefal. tare mindra sunt de ea. asta se unge? eu abia acum deslusesc tainele gatitului.
fetelor, eu am luat de la TCM o tava de kek din silicon cu 160 000 si o forma rotunda cum e cea de sus din poza, numai ca e din tefal si am dat 110 000

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Theodora
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 21 03 2006, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In afara de forma de silicon,toate tavile,formele alea,alea...se ung...si se presara faina apoi...

Nu stiu ce sa zic de silicoana ta...prima oara aud!
Sus
Valentina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 23/07/2006

MesajTrimis: Dum 23 07 2006, 3:14 am    Titlul subiectului: Reteta pentru Tortul de Amandina Raspunde cu citat (quote)

Buna Theodora si fetelor !!!

Am de ceva zile in cap sa fac dulceata de cirese ca tot sunt vreo 30 de ciresi in parcul din fata blocului in care locuiesc si nimeni care trece pe sub ei nici macar nu se uita la ei. Saracii sunt asa de plini de fructe iar oamenii nu se ating de ei de nici o culoare. Prefera sa cumpere cirese de la supermarket.
In fine, am inceput sa caut pe internet reteta pentru dulceata de cirese si am dat de acest site si ..... de prajitura mea favorita pe care o iubesc din tot sufletul meu si care se numeste amandina. Very Happy
Am gasit pe acest forum tortul de Amandina facut de Theodora si am inceput sa salivez instantaneu.
Motiv pentru care m-am inscris urgent pe acest forum in speranta de a primi, cu rugaminti enorme si lacrimi de crocodil mic, Razz, reteta de amandine de la Theodora sau de la vreuna din fetele de pe acest forum care o stie si este de la Theodora sau nu. Tare bine mai arata acel tort fantastic de amandine. Felicitari Theodora in cazul in daca citesti sau nu acest mesaj. Si tare mult imi doresc sa imi raspunda Theodora la acest mesaj in cazul in care da de acest mesaj. Daca ea nu da, poate da vreuna dintre voi de intrebarea mea si imi raspunde.

Fetelor, va pup si va doresc noapte buna in cazul in care acolo unde sunteti voi este noapte. La mine aicea este 01:04 si mi s-a facut somni.

Astept cu nerabdare vesti despre senzationala mea reteta de amandina.

Si va multumesc anticipat.

Pa Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum