| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Theodora Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003 Mesaje: 593 Locatie: Atena
|
Trimis: Vin 17 03 2006, 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Va prezint noul membru al familiei mele...se numeste SILVER...inca un mascul in casa mea...si acum sa va tineti ...
 |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Vin 17 03 2006, 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa-l stapanesti sanatoasa Theo !!!!!!! _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Vin 17 03 2006, 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Super, Teo. Il meriti si te merita ! |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Vin 17 03 2006, 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa-l folosesti sanatoasa. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 17 03 2006, 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa-l folosesti sanatoasa ! Ce mascul feroce !Hihihihi !  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 17 03 2006, 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mama ce superb este... Sa-l stapaniti sanatosi si sa faceti numa bunatati la el...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Sam 18 03 2006, 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Viata lunga masculului, Theo!
fetelor, silicoanele noastre din bucatarie trebuie unse cu ulei sau nu? eu am facut o placinta cu foiae de alimentara si am uns foaia, si tava a rama stare urit patata.cum se procedeaza? am citit eu ce-a zis Theo, da poate silicoanele noastre sunt alata calitate. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Sam 18 03 2006, 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am reusit sa gasesc silicoane.Am cautat si la Selgros si la Metro si unde mai credeam ca s-ar putea sa gasesc. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Theodora Moderator

|
Trimis: Sam 18 03 2006, 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu se ung silicoanele...eu as stiu,asa fac...nu se lipeste nimic,niciodata si in cateva sec am spalat forma...nu stiu daca sint mai multe calitati...normal ar fi sa fie toate la fe...
Fetelor,abia mi-a instalat Makis aragazul,a plecat cu copiii sa ii tunda si acum ma duc sa fac proba...
Va pup... |
|
| Sus |
|
 |
Theodora Moderator

|
Trimis: Sam 18 03 2006, 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uite ce frumos sta el la locul lui acum...
 |
|
| Sus |
|
 |
Theodora Moderator

|
Trimis: Sam 18 03 2006, 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Uite,am pus la treaba aragazul si am facut un chec...am pozat exact in momentul in care am scos checul si forma si checul...dupa cum vezi lucesc...nu s-a lipit nimic...absolut...acum cu un burete si putina apa...e ca si noua!
 |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Mar 21 03 2006, 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Theo, ce frumos arata kekul tau.
eu am incercat sa n u ung tava si tot s-a murdarit, a ramas neagra pe margini. oare unde am gresit?
am luat acuma si o forma ca ta, Theo, numai ca e din tefal. tare mindra sunt de ea. asta se unge? eu abia acum deslusesc tainele gatitului.
fetelor, eu am luat de la TCM o tava de kek din silicon cu 160 000 si o forma rotunda cum e cea de sus din poza, numai ca e din tefal si am dat 110 000 _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Theodora Moderator

|
Trimis: Mar 21 03 2006, 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
In afara de forma de silicon,toate tavile,formele alea,alea...se ung...si se presara faina apoi...
Nu stiu ce sa zic de silicoana ta...prima oara aud! |
|
| Sus |
|
 |
Valentina Membru nou

Data inscrierii: 23/07/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum 23 07 2006, 3:14 am Titlul subiectului: Reteta pentru Tortul de Amandina |
|
|
Buna Theodora si fetelor !!!
Am de ceva zile in cap sa fac dulceata de cirese ca tot sunt vreo 30 de ciresi in parcul din fata blocului in care locuiesc si nimeni care trece pe sub ei nici macar nu se uita la ei. Saracii sunt asa de plini de fructe iar oamenii nu se ating de ei de nici o culoare. Prefera sa cumpere cirese de la supermarket.
In fine, am inceput sa caut pe internet reteta pentru dulceata de cirese si am dat de acest site si ..... de prajitura mea favorita pe care o iubesc din tot sufletul meu si care se numeste amandina.
Am gasit pe acest forum tortul de Amandina facut de Theodora si am inceput sa salivez instantaneu.
Motiv pentru care m-am inscris urgent pe acest forum in speranta de a primi, cu rugaminti enorme si lacrimi de crocodil mic, , reteta de amandine de la Theodora sau de la vreuna din fetele de pe acest forum care o stie si este de la Theodora sau nu. Tare bine mai arata acel tort fantastic de amandine. Felicitari Theodora in cazul in daca citesti sau nu acest mesaj. Si tare mult imi doresc sa imi raspunda Theodora la acest mesaj in cazul in care da de acest mesaj. Daca ea nu da, poate da vreuna dintre voi de intrebarea mea si imi raspunde.
Fetelor, va pup si va doresc noapte buna in cazul in care acolo unde sunteti voi este noapte. La mine aicea este 01:04 si mi s-a facut somni.
Astept cu nerabdare vesti despre senzationala mea reteta de amandina.
Si va multumesc anticipat.
Pa  |
|
| Sus |
|
 |
|