CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
"Ajutoarele" noastre in bucatarie!
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 4:34 pm    Titlul subiectului: "Ajutoarele" noastre in bucatarie! Raspunde cu citat (quote)

Sper sa nu ma lasati sa ma laud singura cu ustensilele mele...va astept cu tot ce aveti prin dulap,tot ce luati nou si tot ce e vhechi!!!
O sa pun aici chestii luate in ultimul timp si o sa continui cu noi achizitii!

La loc de frunte,Masina mea de paine

Mixerul care l-a inlocuit pe cel vechi,decedat dupa ani de chin!!! :lol

O forma mai veche de chec

Silicoanele mele...am doar doua...dar cursa abia a inceput!!!

O forma de tort,cu doua dispozitive care se descide,una pt tort si una cu gaura in mijloc!

O chestie super de topit ciocolata

Insotita de fel de fel de formite de ciocolata!!!

Si cela luate azi

Un set de ornat fain rau si se poate face si biscuiti cu ei...sa se dea forma adica

Un separator de albus,un cutit de taiat pizza si un pahar cu sita pt zahar pudra,cacao...

Si am lasat la urma cel mai fain luat azi...un dispozitiv pe care il pui pe masa,pui foaie deasupra,apesi sa se ia forma,umpli gaurile cu ce vrei,apoi acoperi cu alta foaie si cu sucitorul apesi si se taie in formele din imagine
Poti face placintele,de tot felul!!!

Cam asta am in poze deocamdata...ma pun pe pozat si va mai arat din ustensilele vechi!!!

Ultima modificare efectuata de catre Theodora la Vin 28 04 2006, 3:42 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 5:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am si eu cate ceva prin bucatarie, dar eu nu sunt pasionata de gatit. Cele mai utile obiecte din bucataria mea sunt cuptorul cu microunde (pentru mine), blenderul (pentru Matei) si razatoarea de facut chipsuri (pentru omu' meu). Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 9:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Theooooo vreau si eu in bucataria ta!!!!! Imi doresc si eu tot felul de minuni de "ajutoare", dar nu am prea multe. La loc de frunte se situeaza robotul de bucatarie, pe urma un aparat (ca un pistol) electric pentru facut fursecuri (biscuiti) de diferite forme si de ornat prajituri/torturi , un mixer saracul vai de mama lui .... dar inca merge si ma ajuta. O chestie mica dar minunata pentru mine (un fel de cutit) ... pentru curatat cartofii!!! credeti-ma ca nu mai stiu sa curat cartofii cu cutitul!!!! puteti sa va imaginati? daca sunt nevoita sa-i curat cu cutitul ori tai foarte groasa coaja ori imi ia foarte mult timp Laughing Laughing Ma mai gandesc si daca imi mai aduc aminte de vreun "ajutor" va spun. Poate ma indur sa fac si poze
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 9:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fara discutie voi veni la vara in grecia ,poate si in bucataria ta ,theo!
spre rusinea mea eu sint in urma la mestesugul gatitului.....daca nu ar fi mama??!!!
ter sa ma apuc si eu de vreo reteta de a ta sa il impresonez pe barbatel....
Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Joi 19 01 2006, 2:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Paula, mi-am luat si eu de vro 2 luni o chestie super pt curatat cartofii (sau orice fructe, orice legume) si nu mai pot trai fara ea, asa ca te inteleg perfect! Laughing Am sa ii pun si o poza dupa-masa, daca am timp.
Si eu sunt pasionata de chestii pt bucatarie, dar nu folosesc tot ce cumpar. Embarassed Laughing
Folosesc mult robotul de bucatarie, pe care il folosesc si ca mixer, pt ca mixerul s-a stricat, folosesc o chestie de facut cafea espresso, dar nu electrica, ci de aia de pus pe aragaz.....ma mai gandesc si va mai spun, eventual fac si poze.

Sus
Theodora
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma apucat mania silicoanelor si cum la Carrefour am gasit la un pret f bun,nu am rezistat!!!

Forma pt madelaine,3.5 euro

Un ursulet,4 euro

Pt muffins,3.5 euro

Pt doughnuts,3.5 euro

Ultima modificare efectuata de catre Theodora la Vin 28 04 2006, 3:50 pm, modificat de 1 data in total
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 7:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce mishto sunt , Theo !Sa le stapanesti si folosesti sanatoasa ! Embarassed Embarassed

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Theodora
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 8:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai vreti?
Nu le vad si pe ale voastre...pana la urma ma laud singura!!! Very Happy

Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 29 01 2006, 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ia sa ma laud si eu cu ce am cumparat azi, doua rasnite manuale (din lemn), una pentru sare si una pentru piper, de fapt pe una am de gand sa o incerc pentru mac....sper sa mearga.... Laughing

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 29 01 2006, 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ralu, vreau si eu.... Rolling Eyes Ai vazut cumva capacul ala de tigaie cu diametrul de 28 cm cu gaurele, maner si gemulet? La noi e aproape 500, dar tare mi l-as dori...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 29 01 2006, 9:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi, nu am prea inteles de care capac zici, pt ca eu de fapt nici nu am ajuns la magazin, am o prietena care are magazin TCM, dar in Dorohoi, un oras mai mic la vreo 70 km de Botosani, dar are preturi ffffffff bune, asa ca, de cate ori vreau ceva, o intreb, imi aduce sa vad si daca imi place, iau, daca nu, a doua zi duce inapoi. Sunt si in Botosani 2 magazine TCM, dar de multe ori au preturi duble fata de ea!!!!
Asa ca o intreb de capacul ala, daca vrei, dar nu prea am inteles cum e! Laughing
Si iar nu am inteles, vrei sa iti iau si tie rasnite, daca mai are?

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 31 01 2006, 6:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am cite ceva prin bucatarie: robot de bucatarie cu blender si masina de macinat carne cu disozitiv de facut cirnati, storcator de fructe, aparat de sandwici, mixer cu castron rotativ, cintar de bucatarie, masina de macinat zahar, masina de macinat nuca, am si unelta din aia de curatat zarzavat, razatoare universala si multe alte maruntisuri pt. prajituri si mincaruri.Dar oricite ai avea tot parca iti mai lipsesta cite ceva, nu?
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 2:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

help help Fetelor........Teodora.....sunt fericita posesoare a unei forme de silicon si nu prea stiu cum sa o folosesc. Am inteles ca nu se unge, dar cand o bag in cuptor o asez pe gratar sau pe tava Question Embarassed Embarassed ...parca imi este frica sa nu se topeasca, cand o vad asa usoara si moale Confused Confused
Cum nu am termometru la aragaz, daca se strica??? help

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Theodora
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 4:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa o stapanesti sanatoasa si sa faci checuri bune cu ea...
Nu iti fie frica...nu se va topi...pana la 240grC e ok sa o pui si un chec se coace la cel mult 200grC....Nu se unge cu nimic...doar faci compozitia si o torni acolo...ai grija cand o ridici sa o duci in aragaz...e moale si iti poate fugi din maini...si checul se coace mai rapid decat intr-o forma obisnuita...La final,lasa checul cateva minute inauntru,apoi intoarce forma si se deslipeste imediat...nu e nevoie nici de mult sapun sa o speli...ramane aproape curata.........Checul cu cioco e facut in forma asta...du-te sa vezi!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 5:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vreau si eu forme deastea... pls! In constanta se gasesc? Rolling Eyes

Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 7:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Theodora a scris:
Nu iti fie frica...nu se va topi...pana la 240grC e ok sa o pui si un chec se coace la cel mult 200grC....Nu se unge cu nimic...doar faci compozitia si o torni acolo...ai grija cand o ridici sa o duci in aragaz...e moale si iti poate fugi din maini...si checul se coace mai rapid decat intr-o forma obisnuita...La final,lasa checul cateva minute inauntru,apoi intoarce forma si se deslipeste imediat...nu e nevoie nici de mult sapun sa o speli...ramane aproape curata.........Checul cu cioco e facut in forma asta...du-te sa vezi!

Merci Theodora, acum imi iau inima in dinti si ma apuc de treaba. Sunt mai linistita acum ca mi-ai dat curaj. Daca-mi iese bine din prima fac si o poza fotograf petrecareti ...iar daca nu, mai exersez si apoi pun poza Embarassed Embarassed Laughing Laughing

Ultima modificare efectuata de catre BBzili la Sam 04 02 2006, 7:54 pm, modificat de 1 data in total
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 7:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Vreau si eu forme deastea... pls! In constanta se gasesc? Rolling Eyes

Georgi, nu stiu sigur daca se gasesc la noi, si unde se gasesc Question ...forma din poza mi-a adus-o o prietena din Franta, stia ca sunt disperata dupa asa ceva si mi-a facut o surpriza. Am incercat pe site-urile noastre, dar n-am gasit, desi apar pe site-ul gasit de Theodora
http://www.tvproducts.ro/category.php?id_cat=3
acolo mi-au raspuns ca au avut doar cateva la promotie si nu stiau sigur daca mai primesc. N-am incercat in supermarket-uri, s-ar putea sa se gaseasca si acolo. Daca aflu ceva te tin la curent cu vestile.
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 04 02 2006, 9:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mercic oricum BBzili! Wink

Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Dum 05 02 2006, 9:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Theodora a scris:

Theodora, ti-am urmat sfaturile si ......am pus poza la rubrica Ce mai gatim azi? #6, ce zici? Wink Stiu ca se poate si mai bine...... Laughing Laughing

Ultima modificare efectuata BBzili la Lun 06 02 2006, 1:44 am, modificat de 2 ori in total
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Dum 05 02 2006, 11:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am mixer,blender la bebelus, ....fripteuza zace in camara ,nu am folosit-o de 8 ani, filtrul de cafea l-am dat omului de serviciu ca nu-l foloseam tot de 8 ani, in rest...tigai ,oale,... Laughing ma mai fac mult de ras? Laughing Laughing Laughing . A...sa nu uit! Suuuuper scula de bucatarie , cea mai tare: incalzitorul de biberoane!!!! Fara el muream de tot pe vremea cand se scula pitic de 4 ori pe noapte sa bea 4-5 biberoane Laughing Laughing Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Retete culinare Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum