| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 16 07 2007, 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| raluca badescu a scris: | ce ati face daca copilul vrea ceva scump, intr-un magazin, nu va puteti permite si el se pune pe plans???  |
Sincer, daca nu intelege de vorba buna ii trag o palma. Trebuie sa stie ca istericale de acest gen nu isi au locul....Eu ii refuz cam de fiecare data cand mergem impreuna la piata....ca el vrea sa plece cu ceva de acolo, nu conteaza ce. O data chiar a incercat un santaj: "Mami, ce imi iei ca sa tac?" Nici nu stiam daca sa rad sau sa il cert....  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 16 07 2007, 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Isteata intrebare... Tre sa apreciezi macar atata lucru, nu???  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 16 07 2007, 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu, mai putin drastica decat Laura, negociez. Adica "e frumos e adevarat dar acum nu avem bani. Iti promit ca iti iau peste 2 saptamani cand iau salariul". Daca e cu adevarat scump spun "iti iau de ziua ta" sau "poate il rugam pe Mos Craciun sa ne aduca".
Dar Monica nu plange, doar cere
Cred ca daca ar incepe sa urle si dupa explicatie as lua-o de o mana si as iesi urgent din magazin. Cand ii trece plansul ii spun ca o saptamana nu mai primeste nimic, nici macar ciocolata pentru ca ... bla, bla. Oricum ea nu stie cat e o saptamana si pe mine nu ma tine mai mult de o zi "promisiunea"  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 10:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce-ati face daca vi s-ar impune sa faceti inca o facultate? Adica seful sa va dea un ultimatum... _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca o plateste el si imi asigura si conditii propice...adica permisii pt. invatat, pt. examene...concediu de studiu cu cel mai mare drag...am terminat anul trecut cu studiile...si zilele astea ma gandeam ca m-as apuca de inca una de niste cursuri fara frecventa sau prin corespondenta daca nu altfel  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|