CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
JOC: "ce-ati face daca....?"
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Lun 16 07 2007, 5:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

raluca badescu a scris:
ce ati face daca copilul vrea ceva scump, intr-un magazin, nu va puteti permite si el se pune pe plans??? Very Happy

Sincer, daca nu intelege de vorba buna ii trag o palma. Sad Trebuie sa stie ca istericale de acest gen nu isi au locul....Eu ii refuz cam de fiecare data cand mergem impreuna la piata....ca el vrea sa plece cu ceva de acolo, nu conteaza ce. O data chiar a incercat un santaj: "Mami, ce imi iei ca sa tac?" Shocked Nici nu stiam daca sa rad sau sa il cert.... Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 16 07 2007, 5:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Isteata intrebare... Wink Tre sa apreciezi macar atata lucru, nu??? Razz

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 16 07 2007, 10:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu, mai putin drastica decat Laura, negociez. Adica "e frumos e adevarat dar acum nu avem bani. Iti promit ca iti iau peste 2 saptamani cand iau salariul". Daca e cu adevarat scump spun "iti iau de ziua ta" sau "poate il rugam pe Mos Craciun sa ne aduca".
Dar Monica nu plange, doar cere Laughing Laughing
Cred ca daca ar incepe sa urle si dupa explicatie as lua-o de o mana si as iesi urgent din magazin. Cand ii trece plansul ii spun ca o saptamana nu mai primeste nimic, nici macar ciocolata pentru ca ... bla, bla. Oricum ea nu stie cat e o saptamana si pe mine nu ma tine mai mult de o zi "promisiunea" Laughing Laughing
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 10:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce-ati face daca vi s-ar impune sa faceti inca o facultate? Adica seful sa va dea un ultimatum...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 10:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daca o plateste el si imi asigura si conditii propice...adica permisii pt. invatat, pt. examene...concediu de studiu Very Happy cu cel mai mare drag...am terminat anul trecut cu studiile...si zilele astea ma gandeam ca m-as apuca de inca una Laughing Laughing de niste cursuri fara frecventa sau prin corespondenta daca nu altfel Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 8 din 8

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum