| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Sam 14 01 2006, 5:30 pm Titlul subiectului: JOC: "ce-ati face daca....?" |
|
|
Fiecare din noi va raspunde la intrebarea celei dinainte si apoi vom pune la randul nostru o alta intrebare pentru viitoarea mamica ce viziteaza subiectul. Intrebarile vor fi de genul CE-ATI FACE DACA....? si vor urmari reactia fiecaruia in anumite situatii...
Asadar, ce-ai face daca ai naste tripleti? _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Dum 15 01 2006, 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Chiar mi-am pus intrebarea asta
Eu nu m-ai pot sa raman insarcinata decat prin fertilizare artificiala,si as avea si sansa sa fac tripleti.
Sincer?????sa faca altii daca vor!!!!!!!!Eu nu,mai ales pe timpurile astea.Doar nu-i faci sa te aflii in treaba,trebuie sa le si oferi ceva. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Dum 15 01 2006, 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
eu?
asi fi incintata!!
doar sunt puii mei ......VB AIA:TREI DINTR-O LOVITURA!
CE ATI FACE DACA PESTE CITIVA ANI ATI DESCOPERII CA VI S-A INCURCAT COPILUL LA MATERNITATE SI CEL CARE PINA ACUM CREDEATI CA E A VOSTRU DE FAPT E A ALTEIA,????[/ |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 15 01 2006, 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
As cauta sa il cunosc si pe copilul meu adevarat si as face tot posibilul sa-l recuperez dar as continua sa-l iubesc si pe cel crescut de mine .
...daca ati afla ca aveti o boala icurabila ?(Doamne fereste !) _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Dum 15 01 2006, 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Doamne fer Nyck...ar depinde cred cat as mai avea de trait...poate atunci as invatza sa traiesc fiecare clipa ca si cand ar fi ultima...cred ca nu as vrea sa dorm decat minimul necesar,ca sa pot sta cat mai mult cu cei dragi...de asemenea cred as oferi bani fiecarui cersetor care mi-ar iesi in cale,face o donatie,nu neaparat in bani,unei case de copii sau unor nevoiasi...m-as impaca cu cei care m-am certat vreodata,si bine-nteles m-as asigura ca cei dragi mie stiu cat de mult ii iubesc...n-as suporta sa trag luni in sir in stare de inconstienta,sau vreo suferinta fizica,care sa ma schimbe cu totul...as prefera sa...adorm inainte de a ajunge intr-o metamorfoza urata de tot...astfel incat toti oamenii dragi mie sa ma tina minte draguta si dragastoasa...si poate...de fapt sigur...as incerca cumva sa le alin durerea disparitiei mele viitoare din timp...daca e posibil asa ceva...
nu stiu...dar stiu sigur ca le-as spune si le-as arata cat mi-ar sta in putere celor dragi mie cat de mult ii iubesc si pretuiesc...
ce ati face daca...hmmmmm...mai grea pare a fi intrebarea decat raspunsul... ...
daca...ati afla ca cineva apropiat voua sufera de o boala incurabila?...reversul monedei Doamne feri!!!! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asi suferi foarte mult si as face totul ca persoana respectiva sa aiba viata cat mai fericita...dar ce ati face daca ati afla ca sotul are o relatie extraconjugala si sta ci voi doar de dragul copilului? |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
As divorta. Copilul il poate vedea si fara sa fim noi casatoriti. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
L-as lasa sa plece la cealalta persoana,pt. ca in definitiv inimii nu-i poti comanda pe cine sa iubeasca si nu are rost sa tii o persoana langa tine cu forta,indiferent cati copii ai.
Ce ati face daca aflati ca tatal vostru are o amanta?????(eu am fost pusa in situatia asta candva). _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| helena a scris: |
CE ATI FACE DACA PESTE CITIVA ANI ATI DESCOPERII CA VI S-A INCURCAT COPILUL LA MATERNITATE SI CEL CARE PINA ACUM CREDEATI CA E A VOSTRU DE FAPT E A ALTEIA,???? |
Sincer as lasa lucrurile asa cum sunt, sperand ca nici de partea cealalta (al copilului pe care il am) sa nu se afle. Sunt de parere ca mama este cea care te creste, nu cea care iti da viata. Si copilul tau este cel pe care il cresti, educi si formezi. De aceea sunt si pentru adoptii.
Ce ati face daca nu ati mai avea net?  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Iubita,poti sa raspunzi si la toate  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu as mai avea net doar pt o vreme, m-as agita pana s-ar remedia problema si intre timp as merge la sotul meu la birou, sau la tatal meu, ca sa pot tine legatura cu voi.....Daca nu as mai avea deloc, niciodata, mi-ar fi tare greu pentru ca am devenit dependenta....as incerca sa tin legatura prin telefon, in speranta ca voi mai avea net vreodata!
Ce ati face daca (peste ani si ani, cand copiii ne vor creste) ati afla ca fiul este homosexual sau fiica lesbiana ? Stiu ca pare o intrebare stupida, dar exista si cazuri de astea si, vorba aia, se poate intampla oricui, nu? _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| diana99ndd a scris: | L-as lasa sa plece la cealalta persoana,pt. ca in definitiv inimii nu-i poti comanda pe cine sa iubeasca si nu are rost sa tii o persoana langa tine cu forta,indiferent cati copii ai.
Ce ati face daca aflati ca tatal vostru are o amanta?????(eu am fost pusa in situatia asta candva). |
As lasa-o pe mama sa decida ce vrea sa faca in continuare si cred ca i-as accepta hotararea si nu as comenta-o, indiferent care ar fi. Niciodata nu poti sti ce se intampla cu adevarat in alt cuplu (chiar daca e vorba de parinti) si nu poti sti exact ce motive au sa faca sau sa nu faca ceva. Asadar, as sustine-o pe mama, indiferent ce hotarare ia, si daca vrea sa il ierte si sa uitam, m-as preface ca am uitat, daca asta vrea ea si asa le este lor bine. _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca sunt cea mai putin in masura sa raspund la intrebarea ta Ralu...si totusi...cred ca este enorm de greu sa accepti ca parinte asa ceva,bine...intr-adevar este inainte de toate copilul tau si trebuie sa accepti...dar ma gandesc ca...ma gandesc ca m-as gandi cu ce am gresit...cre ca m-as simti foate vinovata si m-as face in permanenta mustrari de constiinta ca as fi gresit cumva in educatia copilului... |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Raluca_Z a scris: |
Ce ati face daca (peste ani si ani, cand copiii ne vor creste) ati afla ca fiul este homosexual sau fiica lesbiana ? Stiu ca pare o intrebare stupida, dar exista si cazuri de astea si, vorba aia, se poate intampla oricui, nu? |
As fi alaturi de ea indiferent ce s-ar intampla .Nu as judeca-o ci as incerca sa inteleg de ce este asa . _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Raluca_Z a scris: | | diana99ndd a scris: | L-as lasa sa plece la cealalta persoana,pt. ca in definitiv inimii nu-i poti comanda pe cine sa iubeasca si nu are rost sa tii o persoana langa tine cu forta,indiferent cati copii ai.
Ce ati face daca aflati ca tatal vostru are o amanta?????(eu am fost pusa in situatia asta candva). |
As lasa-o pe mama sa decida ce vrea sa faca in continuare si cred ca i-as accepta hotararea si nu as comenta-o, indiferent care ar fi. Niciodata nu poti sti ce se intampla cu adevarat in alt cuplu (chiar daca e vorba de parinti) si nu poti sti exact ce motive au sa faca sau sa nu faca ceva. Asadar, as sustine-o pe mama, indiferent ce hotarare ia, si daca vrea sa il ierte si sa uitam, m-as preface ca am uitat, daca asta vrea ea si asa le este lor bine. |
subscriu complet la spusele sau mai bien zis scrisele Ralucai...cu completarea,la care cred ca va subscrie ea ca as incerca din plin sa am grija de mamica si sa-i dau cumva mai multa atentzie fiindu-i cat se poate de mult alaturi in clipele grele,si ajutand-o cat mai mult... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raspund si eu la intrebarea mea!
Cred ca si eu as incerca sa fiu alaturi de el, pentru ca daca ar fi asa, oricum nu as mai putea schimba nimic...si probabil daca nu as fi alaturi de el, l-as pierde de tot......dar cred ca, vorba lui Bibi, toata viata m-as intreba unde am gresit ....vorba aia, eu imi doresc o nora (sa fiu si eu soacra ) si nepotei!!!!!!!!! _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
completare ...nu inseamna ca l-as neglija pe tata...a gresit a gresit...intr-adevar,dar asta nu schimba cu nimic faptul ca este tatal meu,si ca m-a iubit neconditionat atatia ani...tre sa accept ca e si el om nu? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 16 01 2006, 12:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
feteloooooooooor,cre ca incetuc incetuc cream o harababura completa cu intrebarile si raspunsurile...cre ca este pus la mijloc si simtul nostru organizatoric  |
|
| Sus |
|
 |
|