CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Produsele din magazinul Chicbebe
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Dum 08 01 2006, 4:27 pm    Titlul subiectului: Produsele din magazinul Chicbebe Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu, este subiectul asta undeva si mi-a scapat mie? Embarassed Ma gandeam ca ar fi util, atunci cand ne intereseaza un produs si vrem s aflam mai multe despre el, sa putem intreba.
Eu de ex as vrea sa stiu cum este canuta Farlin de aici
http://www.chicbebe.ro/product/details/1256

Mi se pare tare interesanta, dar 650 ml nu e prea mult? Nu este mare si grea, ca sa bea copilul din ea? Cum este, cu pai sau cu cioc din ala? Daca cineva o are sau o stie, poate ma "lumineaza" si pe mine, va rog. Incercam sa scapam de biberon Wink si tot cautam canite de tot felul.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 08 01 2006, 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intreb de canuta, pt ca nu stiu care ar fi cea mai buna. Am cumparat din aia cu supapa antiscurgere si nu poate bea cu ea, trebuie sa traga tare ca sa curga sucul si nu are putere si rabdare. Mai am una asa http://www.chicbebe.ro/product/details/1900 , cu asta bea binisor, dar cand o scoate din gura, nefiind cu supapa, curge si pe el destul de mult Embarassed Laughing . Una cu pai nu avem inca, sunt mai bune cele cu pai?
Sunt atatea modele, incat nu imi pot da seama care si cum e Laughing si care ar fi cea mai buna.........

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 09 01 2006, 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vezi ca sunt unele care la supapa au 2 variante, Slow si Fast. La Fast curge mai bine. Noi avem canuta Disney, poate au si aici. intreaba pe Adminuta daca astea au cele 2 variante la supapa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 09 01 2006, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mie mi s-a pus pata pe incalzitorul ala de bibe pt masina.din pacate nu am bani in casa si banuiesc ca plata cu card nu se face Very Happy .asa ca n-am ce face...tb sa-l astept pe tati sa vina cu banetul Laughing Laughing Laughing
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 10 01 2006, 5:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ralucutza cea de care ai pomenit tu acuma este cu pai.
Deci, daca poate trage din pai atunci o poti lua.
Are un capacel care strange paiul sa nu curga...e buna dar nu are "mot" de baut ci pai... Razz

sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 12 01 2006, 1:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca idee - pentru noi a fost mai bine cu paiul. Nu a inteles neam sa traga mai tare din canutele speciale dar cand a descoperit figura cu paiul a fost foarte incantata si abia pe urma a invatat direct dintr-o cana normala. Dar nu a fost nevoie de ceva special, a descoperit vara pe o terasa (la bere cu parintii, normal Laughing )
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 12 01 2006, 1:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Auziti, dar daca sunt cu putin sub cei 500 primesc marfa? Rolling Eyes Imi face ceva cu ochiul si de mult plang dupa macar una din cutiutele muzicale... Embarassed Oare sa ma incumet? Sau o sa-mi para rau cand ao fi pe uscat cu finantul... Crying or Very sad

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 12 01 2006, 3:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Auziti, dar daca sunt cu putin sub cei 500 primesc marfa? Rolling Eyes Imi face ceva cu ochiul si de mult plang dupa macar una din cutiutele muzicale... Embarassed Oare sa ma incumet? Sau o sa-mi para rau cand ao fi pe uscat cu finantul... Crying or Very sad

Care cutiute muzicale?
Eu la canita inca nu m-am decis, nu stiu daca stie sa bea cu paiul sau nu, nu pot sti pana nu incerc, dar daca nu bea cu paiul si o iau si pe aia degeaba?Cred ca una cu fast/slow, cum zice Geanina, ar fi mai buna....Nehotarata mai sunt! Shocked

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 12 01 2006, 4:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CD-urile "Cutiuta muzicala" Wink

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 11:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca sunteti din tara (nu Bucuresti), taxele postale sunt suportate de voi si puteti comanda si sub 50 Ron, insa numai telefonic (pe site nu va permite sistemul...deocamdata) Wink
Mai intai insa ar fi bine sa va faceti un calcul sa vedeti daca renteaza...cu cat comanda este mai mare cu atat este mai rentabil...transportul.
Pe tine Georgi te-am rezolvat...ramane in picioare comanda, da? Wink

somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 4:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Raluca, Matei bea cu paiul de la 1 an, cred ca si Dudu ar bea daca i-ai da. Incearca intai cu un pai pus intr-un pahar sa vezi daca e incantat de idee. Si noi avem canita cu pai, trage mai bine decat din cea cu cioc, ca ii e lene sa tina capul sus sa bea din cea cu cioc. Rolling Eyes
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

admin a scris:
Pe tine Georgi te-am rezolvat...ramane in picioare comanda, da? Wink

Da, dar pana sa trimiti te anunt daca nu cumva trimiti inca o bluzita, dar cu fulgii albastrii pt o prietena de-a mea... K? Inainte de a trimite tu coletul te anunt! Love you! Wink

Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 19 01 2006, 1:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminutza, am si eu o intrebare din partea unui prieten: cat costa un scaunel de ala pentru pus bebele la masa ? Sa fie rezistent (adica sa nu se rastoarne usor). El mi-a spus de Chicco si de Gracco (eu n-am mai auzit de firma asta, dar nici nu sunt in domeniu). Insa astea 2 firme nu sunt batute in cuie. Poti sa imi dai un pret aproximativ ? Merci mult.
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 19 01 2006, 6:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminutza, nu imi bausem cafeaua inca. Am gasit usor la voi in magazinul virtual, dar cine sa mai vada ca este si un buton de search ? Merci mult, oricum. Am vazut, aveti o gama variata. La cele la care scrie disponibil, care e termenul de livrare ?
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 3:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Termenul de livrare este de max 24 ore daca avem pe stoc toete produsele
Scaunul de masa Cam-pione de la Cam vine pe sfarsitul saptamanii asa ca va fi si el disponibil.
In Bucuresti ne miscam destul de repede, insa depinde foarte mult de programarile pe care le avem deja facute.
In tara pleaca de la noi repede insa depinde de forma de livrare aleasa de client

DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 03 02 2006, 4:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trimiteti pachete si in strainatate? De exemplu,daca eu as vrea sa comand ceva,puteti trimite in Italia pachetul?

Ultima modificare efectuata de catre DANY2005 la Joi 16 02 2006, 6:56 pm, modificat de 1 data in total
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 06 02 2006, 12:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate in strainatate nu trimitem comenzi este mult prea complicat.
Am avut doua comenzi pentru germania si au ajuns la destinatie, insa noi le-am trimis in Arad. De acolo le-a luat cineva care se ducea des in Germania.
Este insa complicat si nesigur. Smile

DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 16 02 2006, 6:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ok,nici o problema,am vrut sa stiu,multumesc!
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 11:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu mare placere, oricand!!! Razz
oachi_79
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 21/02/2006

MesajTrimis: Mar 21 02 2006, 8:58 pm    Titlul subiectului: Ma puteti ajuta cu un raspuns? Raspunde cu citat (quote)

Ma intereseaza un patut Ania+. Ce fel de saltea merge la el? Doar cele din fibra de cocos sau merg si cele Babyflex tip relaxa cu iarba? Si cind primiti saltele din fibra de cocos ca am vazut ca nu mai sunt in stoc.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum