| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 12:29 am Titlul subiectului: Daca v-ar insela i-ati mai da o sansa????? |
|
|
Daca aflati ca sotul va inseala,si v-ar spune ca femeia respectiva nu inseamna nimic pt el, decit doar pt a face sex,i-ati mai da vreo sansa??? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca a fost doar o aventura de moment , daca nu e prietena mea cea mai buna sau sora-mea , daca nu a facut-o in patul nostru si nu si-a cheltuit banii cu ea , atunci parca l-as ierta .Cred .Daca e vre=-una din cele de mai sus , isi poate lua adio de la urmatoarele aventuri , copii si altele .Eu ma descurc cu vibra dar el nu se descurca fara .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
da crezi cas prosti sa recunoasca ca au avut o aventura?
si chiar daca ii prindem cu dinsa sub el ......spun ca dinsa e de vina ca lo fortat!!!
e.........unii, cum spunea elena carstea....sunt niste porci......dar sa recunoastem is ai nostri si....vb de mai sus.....parca parca ias mai da o sansa dar asta sa il invete minte.......oricum ..sincer nu stiu cum asi reactiona in momentul ala
ori asi sari in parul dinsei ,ori m-as intoarce pe calciie fara nici un cuvint..
Ultima modificare efectuata de catre helena la Sam 14 01 2006, 4:34 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Lala Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005 Mesaje: 279 Locatie: Buc
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu , nu as putea sa mai am incredere in el iar fara incredere casnicia noastra nu ar mai fi la fel . _________________ O zi minunata tuturor ,
Lala
http://chicbebe.ro/album/album-Lala |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca l-as ierta...de fapt sunt aproape convinsa...dar si dup-aia ar trebui sa ma tina in puf si pene si sa imi faca toate poftele ca de nu si apai clar sa gaseasca o modalitate sa imi recastige cumva increderea...cam greu dar trebe!! ...plus ca n-ar mai iesi singur din casa o perioada de vreme nici macar pan la magazinu de la colt...  |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clar nu.
Daca a plecat odata, mai pleaca...si apoi, inseamna ca nu mai are nevoie de mine. Eu de ce as mai avea nevoie de el?! Parerea mea este ca barbatul trebuie sa fie destul de plictisit si de nefericit acasa daca pleaca prin alta parte...si atunci de ce sa fie toata lumea nefericita? Sa plece, de tot, sa isi gaseasca fericirea si eu linistea. (asta e din experienta unei prietenii anterioare casatoriei). _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu as putea sa trec peste asa ceva. Nu l-as mai putea privi cu aceiasi ochi niciodata. In afara de faptul ca mi-as pierde increderea, nu l-as mai putea respecta si ceea ce ar face ar demonstra ca nici el nu ma respecta, iar pt mine respectul e f important. In momentul in care isi bate joc de mine si de familia lui.....nu vad de ce ar trebui iertat?  _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 3:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am votat "Nu", dar mi se pare ca nu e f bine facut chestionarul, care e diferenta intre "Da" si "Oricine merita o sansa"? Pare acelasi lucru...... (nu te supara, Elody, te rog, doar mi-am dat o parere) _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Lun 09 01 2006, 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| Raluca_Z a scris: | Am votat "Nu", dar mi se pare ca nu e f bine facut chestionarul, care e diferenta intre "Da" si "Oricine merita o sansa"? Pare acelasi lucru...... (nu te supara, Elody, te rog, doar mi-am dat o parere) |
Da, si eu cred la fel ca Raluca. Va suparati daca modific putin variantele chestionarului si inlocuiesc "Oricine merita o sansa" cu "Nu sunt sigura"? Eu una asta as vota. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Lun 09 01 2006, 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | | Raluca_Z a scris: | Am votat "Nu", dar mi se pare ca nu e f bine facut chestionarul, care e diferenta intre "Da" si "Oricine merita o sansa"? Pare acelasi lucru...... (nu te supara, Elody, te rog, doar mi-am dat o parere) |
Da, si eu cred la fel ca Raluca. Va suparati daca modific putin variantele chestionarului si inlocuiesc "Oricine merita o sansa" cu "Nu sunt sigura"? Eu una asta as vota. |
Si .eu tot cu "Nu sunt sigura" as vota.Pana nu esti pusa in fata faptului nu stii cum reactionezi,indiferent de ce zici acum.Iar faptul ca am 1 sau 10 copii nu m-ar retine langa respectivul,daca asta as hotara. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 09 01 2006, 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lala a scris: | | Nu , nu as putea sa mai am incredere in el iar fara incredere casnicia noastra nu ar mai fi la fel . |
Subscriu si eu...
In plus am deja multe reprosuri la adresa lui ca sa io mai accept si pe asta... Si chiar daca a fost cucoana de vina si la vrajit... el ramane vrajit dar si f... si atunci daca scapa o data sigur face si a doua oara, nu? Eu sunt convinsa de asta. In general, daca l-am iertat de ceva clar s-a repetat poveste, pentru ca ei merg pe ideea ca femeia tuna, fulgera si plange ca de maine sa fie la fel ca inainte. Verificat pe pielea mea. NU SI NU SI NU!  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 09 01 2006, 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca nu i-as mai da nici o sansa..nu stiu daca as mai putea trai alaturi de el stiind ca a facut asa ceva!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 09 01 2006, 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| NU e usor de raspuns la o asemenea intrebare... Toate aveti dreptate, totusi... cine poate sti cum am reactiona in asemenea momente???!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Lun 09 01 2006, 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine zis Lumi...pe principiul "never say never"...niciodata nu putem sti chiar in situatzia respectiva cum am reactiona.chiar si cei care se cunosc pe sine extrem de bine,ajung sa se surprinda in reactii  |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 10 01 2006, 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu zic tot NU...acum...dar ...cine poate sti situatia cum te aduce.
Oricum sunt absolut sigura cu nimic nu va mai fi la fel ca inainte....si ce rost mai are sa traiesti langa un om care nu te respecta.... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Luciana35 Membru nou

Data inscrierii: 30/03/2005 Mesaje: 26 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 10 01 2006, 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am votat "nu sunt sigura"
la un moment dat, in tineretea mea, am crezut ca pot trece peste asta, dar m-am inselat. pana in momentul acela totul fusese super ( nu am fost casatoriti ) dar dupa "confesiune" nimic nu mai era ca inainte, desi: " nu inseamna nimic pentru mine, tu esti permanent in inima mea, bla, bla ".
acum, probabil ca as tine cont de experienta anterioara, si as pune punct imediat.
Dar... asa cum a mai spus una dintre voi, pana nu te afli in situatia respectiva, nu poti sa ai o certitudine privind reactia proprie. Eu una, recunosc, actionez de multe ori sub impulsul momentului, dar Doamne fereste de asemenea momente. _________________ O femeie care isi doreste in primul rand sa fie MAMA |
|
| Sus |
|
 |
crisulina Parinte experimentat

Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 227 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam 14 01 2006, 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Categoric NU! Nu l-asi mai putea privi cu aceesi ochi, nu asi mai avea incredere in el, asa ca nu ar mai avea rost sa ne amagim singuri, sa ne chinuim. _________________ Crys si Dany
 |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mie 18 01 2006, 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sper sa nu ajung vreodata in aceasta situatie deoarece sigur NU as putea sa-i mai acord o sansa,nu suport tradarea si lipsa de incredere. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
kytty_s123 Membru nou

Data inscrierii: 17/01/2006 Mesaje: 20 Locatie: rm.valcea
|
Trimis: Mar 24 01 2006, 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate ca mai merita vreo sansa, ca cine iarta iertare isi va gasi. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 24 01 2006, 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt de acord cu tine daca te gandesti ca vreodata ai de gand sa faci acelasi lucru...in asemenea situatie...e mai altfel...parerea mea _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|