| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 24 01 2006, 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate admin , daca ai face acelasi lucru. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Mar 14 02 2006, 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
CATEGORIC NU!!!!
Nu vreau sa il insel si imi impun asta ca principiu de viata...am avut destule sanse inainte de casatorie, de ce tocmai acum?
Mie familia mi se pare o celula, un intreg iar aventurile extra-conjugale sunt fisuri...e logic ca se va rupe/sparge...oricum, ar fi o prostie sa folosesc super-glue sa lipesc ceva ce poate oricand sa cedeze din nou (in plus, n-as mai avea niciodata incredere in el..)
Se zice ca trebuie sa ierti...dar nu se pune problema ca juramintele eterne le-ai facut in fata lui Dumnezeu fara sa fi silit de nimeni... _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai,si eu cred ca la-s ietra,de fapt nu stiu ,sunt intre da si nu,nu stiu cum as reactiona ! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bubulina Membru nou

Data inscrierii: 26/05/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Sam 10 06 2006, 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca sunt si barbati care merita o a doua sansa, insa sunt convinsa ca sunt prea putini. Personal, poate as acorda o a doua sansa, de dragul copiilor dar depinde foarte mult de imprejurari. Categoric insa, nu si a treia si a N-a sansa. Intrebarea ce mi-am pus-o de nenumarate ori este daca si el ar fi atat de indulgent cu mine daca as calca stramb. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
NICIODATA, indiferent de cati copii am avea, indiferent daca se schimba dupa...Atata timp cat eu nu il insel, astept acelasi "tratament". Sau...dupa ce calca stramb, sa il insel si eu?  _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|