CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Daca v-ar insela i-ati mai da o sansa?????
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 3:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai dreptate admin , daca ai face acelasi lucru.
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Mar 14 02 2006, 2:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CATEGORIC NU!!!!
Nu vreau sa il insel si imi impun asta ca principiu de viata...am avut destule sanse inainte de casatorie, de ce tocmai acum?
Mie familia mi se pare o celula, un intreg iar aventurile extra-conjugale sunt fisuri...e logic ca se va rupe/sparge...oricum, ar fi o prostie sa folosesc super-glue sa lipesc ceva ce poate oricand sa cedeze din nou (in plus, n-as mai avea niciodata incredere in el..)
Se zice ca trebuie sa ierti...dar nu se pune problema ca juramintele eterne le-ai facut in fata lui Dumnezeu fara sa fi silit de nimeni...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 9:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai,si eu cred ca la-s ietra,de fapt nu stiu ,sunt intre da si nu,nu stiu cum as reactiona Laughing !
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 26/05/2006

MesajTrimis: Sam 10 06 2006, 12:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca sunt si barbati care merita o a doua sansa, insa sunt convinsa ca sunt prea putini. Personal, poate as acorda o a doua sansa, de dragul copiilor dar depinde foarte mult de imprejurari. Categoric insa, nu si a treia si a N-a sansa. Intrebarea ce mi-am pus-o de nenumarate ori este daca si el ar fi atat de indulgent cu mine daca as calca stramb.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 9:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

NICIODATA, indiferent de cati copii am avea, indiferent daca se schimba dupa...Atata timp cat eu nu il insel, astept acelasi "tratament". Sau...dupa ce calca stramb, sa il insel si eu? Confused
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum