| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
candy24 Membru nou

Data inscrierii: 23/11/2005 Mesaje: 20 Locatie: Bucuresti (baba novac)
|
Trimis: Joi 17 08 2006, 2:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am primit acel catalog nici in ziua de azi.Cert e ca mi-l doream ca amintire ( asa suntem noi mamicile sa pastram amintire ) fiind unul dintre cei 10 ,,finalisti ' dar vad ca au trecut 7 spre 8 luni si tot nimic . _________________ Ramona |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 23 08 2006, 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca datele au fost corecte este imposibil sa nu fi ajuns.Am trimis peste 7.000 de cataloage in decurs de nici 6 luni.
Multe se intorc pentru ca adresa nu este corecta, sau este o adresa de Intitutie si posta nu stie unde sa caute D-ul sau D-na in toata Firma.
Pentru viitor va rog din suflet pe toti cei ce cititi acest mesaj si va abonati la catalog da-ti datele complete si corecte si ideal ar fi de acasa.
E pacat daca tot va doriti ceva, sa nu primiti. Noi nu avem nici un interes sa nu trimitem.
In ceea ce priveste mamicile ce vor sa aiba cataloage din editiile trecute, ne pot scrie pe adresa m.rosoiu@chicbebe.ro si vedem ce putem face.
Va multam tare mult pentru intelegere...si va pupicesc dulce! _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|